Gå til innhold

trulsta

Medlemmer
  • Innlegg

    438
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av trulsta

  1. Akkurat kjøpt meg Asus Geforce 560ti. Har fra før en Samsung XL2370 HDTV skjerm, og benytter meg av HD kabel.

     

    Har problemer med å få kjørt oppløsningen 1920x1080 på en optimal måte. Når jeg velger oppløsningen 1920x1080 (native) i control panel, fikk jeg i første omgang et meget blasst bilde, samt at verktøyslinjen etc ble forskjøvet vekk. Dette ble på sett og vis løst, ved at jeg endret navn på HDMI porten (source) til PC. Det var noen som hadde det nøyaktig samme problemet på 3dguru, men vedkommende fikk løst opp i skarphetsproblemet, i motsetning til meg. Så dessverre forble fargene blasse og uskarpe! Når jeg startet et spill i 1920x1080, fikk jeg opp på skjermen at jeg var @ 24 hz, med dertilhørende elendig kvalite (selv om den står på 60 i windows).

     

    Oppsummert: i 1680x1050 fungerer det fint, men i 1920x1080 får jeg meget vasse og dårlige farger.

     

    Blir veldig glad hvis noen har innspill til hvordan jeg kan løse dette, ellers må jeg bare sende inn grafikkortet :(

  2. nei, jeg ønsker å få en ferdig satt opp. Går jo an å konfiguere de maskin oppsettene da. Oppsettene virker jo å være rabattert i forhold til prisene på hver enkelstående komponent. Videre er det enklere i forhold til reklamasjon med ferdigbygd fra forhandler.

     

    Slik det ser ut nå, heller jeg mot den fra Netshop. Uten høyttaler mus etc, ligger den på ca 8100. Videre har oppsettet 4870 (verdt 500 mer en 9800gtx) og 2gb mer ram for ca samme pris. Dog harKompletts Gamer PC en bedre PSU.

     

    Er dere enige i dette? Syntes det virker å være mye for pengene! :)

  3. Hei. Jeg skal ha meg en ny PC. Denne skal brukes til en del spilling, ellers vanlig surfing og musikk..samt TV-UT på LCD skjerm

     

    Er et ønske at den skal være billig, maks 10tusen..men helst rundt 8. Har skjerm, mus/tastatur, skjermkort og høyttalere fra før :)

     

    Ønsker en ferdig oppsatt PC fra forhandler...

     

    Ellers snufset litt på denne: http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...spx?plid=106840

     

    setter stor pris på alle tibakemeldinger :)

     

    -truls

  4. Hei. har scanna med avast, men fant ingenting.

     

    Det er egentlig alle programmene som er ustabile. Utrolig irriterende midt i Bioshock så plutselig kommer det "sluttet å virke"

     

    Men jeg kjørte nå en minnetest som var på cden som fulgte med pcen fra Komplett. Der stod det at det var en maskinevarefeil på pcen! hva det var sa den lite om..bør jeg bare sende inn hele "røkkelet" til komplett da?

  5. Hei!

     

    Har i det siste hatt ganske alvorlige problemer med pcen (har Vista). Programmer slutter plutselig å virke.."winamp har sluttet å virke"..også slutter programmet. Noen ganger vil ikke programmet en gang starte..av og til fungerer det, også avsluttes programmet plutselig.

    Dette skjer også i mange spill. Til og med sidepanel (!)

     

    Hva kan dette komme av, og finnes det noe medisin? Eller har jeg en kjedelig reinstall fremfor meg?

  6. spilt ferdig episode one i helga, og straks ferdig med ep 2 nå. Sistnevnte er klart mest spennende, mye mere varierte puzzles. Ble lei av å skyte energiballer til slutt på ep1. Det er mye spennende elementer lagt inn i ep2 etter mitt syn.

    Noen som får VELDIG sterke Starship Troopers assosiasjoner eller? De krypene som hopper på deg og angriper med klørne er jo helt like. Og den kjempe larve-tingen som tar en slags spidd inn i skallen på folk?

     

    Btw - er det folk her som anser ep 2 likeverdig med Hl2 (org?)

  7. Etter at spill osv av og til hang seg og "sluttet å virke", kom det i går opp en "løsning på problemet" fra Windows sin side. En oppdatering var klar. Jeg lasta da ned : http://support.microsoft.com/kb/941649 og starta på nytt. Det låste seg så jeg måtte restarte manuelt, men så kom jeg ikke inn i windows igjen. Ikke engang sikkerhetsmodus! Stod bare og loadet - men det gikk heldigvis når jeg reparerte med Windows cden.

     

    Er det flere som har denne erfaringen med denne updaten? Var nervøs her, holdt på å miste alt pga en update microsoft anbefalte og har laget... :hmm:

  8. Hei. Har akkurat installer nyeste nVidia driveren, 163.69

    Når jeg nå kjører fps spill som CSS pg BF2, blir det to stor svarte rammer i venstre og høyre side av skjermen. Strategispill fungerte dog som før!

     

    Bruker 22" samsung WideScreen, vista og geforce 7950 gx.

     

    Noen som vet hva som forårsaker dette og hvordan jeg kan få bukt med problemet?

     

    på forhånd takk:)

  9. Hei!

     

    Har kjøpt meg en Hitachi 37" LCD (8500?) i dag! Dessverre så er bildet veldig kornete, graden av kornethet varier mellom kanalene, men det er uansett ganske plagsomt.

    I DVD har jeg IKKE dette problemet..

     

    for øvrig koblet til vanlig kabel-tv (prøvd flere ledninger).

     

    Noen som vet hva jeg kan gjøre for å få bukt med dette?

     

    Takk for innspill :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...