Gå til innhold

janskalvik

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av janskalvik

  1. Det lider fortsatt av krasj, noe som er litt synd, men kan ikke forvente så mye siden det fortsatt er en beta-versjon. Men det er fortsatt utrolig gøy å utforske nye steder i universet. Btw; i tillegg til videoen i artikkelen finnes det flere videoer på youtube som viser programmet i bruk, blandt annet denne, som viser noe av det som er nytt i siste versjon: http://www.youtube.com/watch?v=3bH4KleneFM

  2. Er det en Ekornes Manhattan jeg ser på side 3? :p

     

    Ellers er dette en knall telefon. Batteriet holder ikke så lenge her da, men håper på at det går seg til. Det var slik med X10'en også. Telefonen er stor, men likevel slank og lett, så det føles ut som en liten telefon, sort of, og det liker jeg. Den tar mindre plass i lomma enn X10 gjør. Jeg var også heldig og fikk den for internettpris hos Expert, og det forventet jeg virkelig ikke. Synes det er et godt kjøp. Bare merkelig at ett år gamle X10 uten abonnement hos Expert er dyrere enn Arc uten abonnement. :p Men men, happy for denne likevel. :D

  3. Laster man ned tilleggspakkene må man ha RDR fra før. Kjøper man disken trenger man ikke å eie RDR fra før, men da kan man til gjengjeld ikke spille historien fra RDR. Det er kun Undead Nightmare-historien man da kan spille + full multiplayer. Om det er mulig å kjøpe tilleggspakkene på disk til å bruke sammen med RDR man har fra før vet jeg ikke om er mulig. Det gjenstår i såfall å se.

     

    The Undead Nightmare Pack will be available for download from Xbox LIVE (800 Microsoft Points) and PlayStation Network ($9.99) and requires a copy of Red Dead Redemption to play. Also coming soon, Undead Nightmare, a single, stand-alone disc that bundles together for the first time ever, the Undead Nightmare Pack, the Outlaws to the End Co-Op Mission Pack, the Legends and Killers Pack, the Liars and Cheats Pack and all the Multiplayer Free Roam modes released to date. Undead Nightmare will be available at retail stores everywhere for $29.99/£24.99/€29.99 and does not require a copy of Red Dead Redemption to play.
  4. Skal du spille enspillerdelen har det ingenting å si om du ikke har tilleggspakkene, da de stort sett til nå bare har vært multiplayer-utvidelser. Unntakene er 2 nye våpen; Tomahawk og Explosive Rifle, som også kan benyttes i enspillerdelen, men er ikke nødvendig for å klare spillet.

     

    Undead Nightmare vil inneholde en helt ny enspiller-kampanje, men den er separat fra hovedhistorien, så igjen behøver du ingen pakker for å spille hovedhistorien. Vil du spille online derimot kan det være en fordel å skaffe seg de, men ikke en nødvendighet. :)

  5. Har fortsatt problemer med å oppdatere/ innstalere progammer på SE experia 10'en min. Det kan vel ikke ha noe med for mange apps eller? har 225+ apps!

    Sliter med det samme på min X10.

     

    Etter at markedet ble oppdatert til å støtte automatisk oppdatering for en uke siden begynte den å oppdatere ca 50 av min 200 app. Nå henger fortsatt ca 10 av disse på "installerer". Men andre apps kan jeg installere/oppdatere som jeg vil.

     

    Har et lignende problem på min X10, bare ikke helt likt, som oppsto etter Market ble oppdatert etter betalte apps ble lansert. Alt fungerte normalt da betalingsprogrammer ble tilgjengelig, og jeg kunne kjøpe programmer. Men så ble selve Market også oppdatert, og siden da har jeg ikke klart å laste ned noen ting. Ikke nye programmer, eller oppdateringer til innstallerte programmer. Jeg har søkt rundt og prøvd å følge råd som å slette Hurtiglager og restarte telefonen, men det hjelper ikke. Det går ellers helt fint å surfe på Internett med telefonen, også å søke etter programmer i Market, men å laste ned noe som helst funker ikke. Når jeg prøver tar det omtrent 10 sekunder før jeg får "Nedlasting mislyktes". :(

     

    Flere med samme problem, som eventuelt har en løsning? Er litt handicappa når jeg ikke kan laste ned nye apps eller oppdatere innstallerte...

     

    Edit: Fant en løsning: Innstillinger -> Applikasjoner -> Installerte applikasjoner -> Market og Avinnstaller oppdateringer

     

    Må leve med den forrige versjonen av Market, men nå funker hvertfall alt som det skal. :)

  6. Det med dårlig batteri er vel nesten noe vi bare må bli vant med, vi ønsker jo at telefonene skal kunne gjøre alt, samtidig skal de oppdateres konstant mot nettet og allikevel er vi overrasket over at vi må lade nesten hver dag :p.

    Ja, når batteriet går tomt etter under en dag når man ikke bruker telefonen er det jo rart om man IKKE blir overrasket. Det sier seg jo selv at en telefon skal kunne brukes en stund før man må lade den igjen. Det ligger jo i navnet; mobiltelefon. En mobil som ligger på lading hele tiden er jo ikke så mobil.

     

    Fant ut at min gamle Xperia X1 faktisk har samme type batteri (BST-41). Den telefonen ladet jeg kun en gang i uka, så om batteriet tappes like raskt på X10 som det batteriet som kom med, vet jeg hvertfall at det ikke er batteriet som kødder. Batteriet var tomt nå, så jeg satte det på lading, så får vi se i løpet av helgen. :p

    Jeg har nå brukt batteriet fra min X1 siden kl 12, da jeg tok den av lading. Etter 11 timer har jeg 80% batteri igjen. Med batteriet som kom med telefonen ville jeg hatt rundt 20% igjen, så det er en forbedring.

     

    Men nå leste jeg et sted, jeg tror det var på Dinside.no, at noen skrev at man må lade telefonen 10-15 ganger før den får full effekt fordi sensoren på trenes opp eller hva det var, så jeg er litt usikker på om det er fordi jeg byttet batteri, eller fordi jeg har ladet telefonen noen ganger nå at det er bedre, så jeg kommer vel til å bytte tilbake til det opprinnelige batteriet etterhvert for å se om det er forskjell. Batteriet fra X1 er jo ladet mange ganger i løpet av det siste året, så det har jo kortere levetid enn et nytt.

     

    Men, har dere store batteriproblemer på X10, men likevel har en X1 liggende kan dere jo prøve å bruke det batteriet og se om det hjelper.

  7. For de som klager/skryter over batteritid: Kunne vært interessant å høre hvor god 2G/3G dekning det er der dere oppholder dere mest. EVnt også hvordan skjermsparingsinnstillinger dere har.

    Litt merkelig at det er så stor forskjell da.

    Det skjer selv om mobilen står i Flight Mode...

     

    Jeg sliter med batteriet og jeg har tatt av 3G, bruker bare GSM. Slått av GPS, trådløst nettverk, så det eneste som bruker strøm er at den står på liksom og alikevel ble mobilen tappet fra 35% til 0 fra kveld til morgen.

     

    Idag derimot, jeg lada mobilen så den var ferdiglada ca kl14, og jeg har bare skrevet meldinger og ringt litt, og nå kl2100 er batteriet på 95% (ser dette med BatteryTime Lite)! Det synes jeg er veldig bra og tilfredsstillende. Hvorfor kapasiteten er så mye bedre idag vet jeg ikke, kanskje fordi det er helg? :)

    Nå er det helg, så kanskje jeg bare skal prøve å lade min EKSTRA lenge. Tviler på det blir så mye bedre men... :p

  8. Det virker som ITavisen også sliter med batteriet under sin testing av mobilen, og ikke overraskende trekker det litt ned på karakteren, noe jeg forstår godt.

     

    Jeg har også sendt mail til SE vedrørende batteriet, men har ikke fått svar ennå. For meg er batteriet det viktigste med en telefon, og når det ikke holder er ikke telefonen bra nok. Så jeg skal vente på svar før jeg bestemmer meg hva jeg skal gjøre. Det kommer litt an på om det er selve batteriet som ikke fungerer som det skal, eller at det er selve telefonen som trekker for mye strøm. Er det et programvareproblem kan man alltids vente på en oppdatering, men jeg vet ikke om jeg gidder å vente i månedsvis på at det fikses. Det vil nok sannsynligvis ende opp med at jeg leverer den tilbake og får tilbake pengene til reparasjon på garantien. Jeg kjøpte min hos Elkjøp, og har faktisk også Supernyt installert.

  9. Noen som angrer på kjøp? Er den litt irriterende treg noen små ganger?

     

    Egentlig angrer jeg ikke, fordi det er en jævla god telefon. Hadde jeg bare visst om batteriproblemet jeg opplever hadde jeg ikke kjøpt telefonen. For meg bør en telefon holde minst 3-4 dager med normalt bruk før den må lades opp. Nå må jeg lade den 1 gang i døgnet hvis jeg ikke bruker telefonen, og 2 ganger i døgnet hvis jeg (gud forby) faktisk skulle finne på å bruke den. Jeg har sendt mail til SE, og kommer det ikke frem noe der blir det vel å bruke returretten og få pengene tilbake, med mindre man får et nytt batteri. (Hvis det er batteriet som er problemet da - kan jo være annet hardware-problem).

     

    Jeg er så heldig...

  10. Noen flere som har opplevd at tastelåsen, altså hvor man må dra fingeren fra venstre og opp mot høyre, helt uten videre har endret seg til at man må dra fingeren fra høyre og opp mot venstre? Hvordan endrer man det tilbake?

     

    Og er det flere som sliter med batteriet? Jeg har med vilje ikke installert programmer, fordi jeg prøver å finne ut hvorfor batteriet tappes, men har ennå ikke funnet ut noe. Alt av innstillinger som kan gjøre at telefonen bruker batteri er slått av, men likevel holder ikke telefonen en hel dag på stand-by uten å måtte lades igjen. Jeg elsker telefonen, men dette begynner å bli veldig irriterende.

     

    Har du skrudd av GPS-posisjoneringen?

    Slet selv en del med dårlig batteri før jeg fikk skrudd denne av (Innstillinger -> Plassering om jeg ikke husker feil).

     

    Nå tappes rett under 50% per døgn med moderat bruk.

    Alt er slått av, inkludert gps. Også data og mms. Samme hva jeg gjør går det med like mye batteri når jeg ikke bruker mobilen. Skulle jeg finne på å BRUKE mobilen går det skremmende mye batteri. Kanskje 10-12% på 10 min, med moderat bruk..

  11. Noen flere som har opplevd at tastelåsen, altså hvor man må dra fingeren fra venstre og opp mot høyre, helt uten videre har endret seg til at man må dra fingeren fra høyre og opp mot venstre? Hvordan endrer man det tilbake?

     

    Og er det flere som sliter med batteriet? Jeg har med vilje ikke installert programmer, fordi jeg prøver å finne ut hvorfor batteriet tappes, men har ennå ikke funnet ut noe. Alt av innstillinger som kan gjøre at telefonen bruker batteri er slått av, men likevel holder ikke telefonen en hel dag på stand-by uten å måtte lades igjen. Jeg elsker telefonen, men dette begynner å bli veldig irriterende.

  12. Hvordan ligger batteriet an hos folket? :) Mitt har vart i over halvannen dag og viser 56% i skrivende stund. Har ringt litt både vanlig og via bluetooth (mw600 :D ), surfet via 3g og wifi, redigert kontakter og skrevet en god del sms :) Er veldig fornøyd med batterilevetiden så langt! :D

     

    Edit: Har lastet ned en del fra android market og!

     

    Etter første opplading holdt telefonen min i ca 1 døgn. Etter andre opplading holdt den i ca halvannet døgn. Det jeg synes er rart, med mindre jeg har gjort noe feil(?) er at batteriet i dag tappet seg ekstremt raskt uten at mobilen ble brukt. Da jeg la meg i går hadde jeg 50% batteri igjen. I dag tidlig kl 06 var den nede på 30%, og i 12-tiden i dag var batteriet tomt, og da hadde jeg faktisk ikke brukt telefonen i det hele tatt siden kvelden før. Jeg håper dette bare er nå i begynnelsen, og at det blir bedre, ellers er det egentlig ikke godt nok. Min gamle X1 holdt nesten en uke mellom hver lading, og det med moderat bruk.

  13. I tillegg til det jeg har skrevet her tidligere kom jeg til å tenke litt i dag. Jeg fant ut at jeg gjerne vil se GTA 4 versjonen av Liberty City, i sine "glansdager", da t-banen og tivoliet var nytt. Hvor berg og dal-banen er nyåpnet, og at man kan kjøre både den og pariserhjulet. Og kanskje en litt "renere" by. Kanskje en versjon på 80-tallet eller 60/70-tallet. :p Altså, ikke Vice City, men Liberty City.

×
×
  • Opprett ny...