Gå til innhold

regnep

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av regnep

  1.  

    Nei! Det er ikke mulig å gjøre en lys vegg mørkere ved å kaste lys på den. Utrolig misvisende illustrasjon. Den mørkeste i bildet (svart) blir like lyst som veggen, og alt annet blir enda lysere!

    Kanskje det er en svart firkant der med spesial-maling som reflekterer projektorlys? Det finnes.

    Svart maling til projektor lerret/vegg finnes ikke. De er alle i en grå-nyanse. Jeg har prøvet et par solgt på nett og noen DIY alternativer fra AVS. De kommer dessverre til kort for det langt dyrere og profesjonelle alternativet fra screen innovations men felles for dem alle er at de gir et utvasket bilde i dagslys. Men det gir et bedre alternativ enn bare hvit vegg. Når det er sagt har jeg fremdeles et lerret jeg sprayet med en populær diy maling kalt black widow. Dette henger på gutterommet til min sønn som spiller xbox. Han er meget fornøyd og ettersom veggene er hvite hjelper malingen på lerretet en del mot reflektert strø-lys fra vegger.

  2. He, he - glemte blacklight muligheten ja. Leser også at projektorer er utrydningstruet. Projektorene ble forsøkt solgt til folket via el-gigantene uten hell for noen år siden. Faktum er at projektor ikke passer i en stue under normale lysforhold. Joda, dyre spesial lerret med mørt overflate har gjort at du kan oppnå et brukbart bilde i stua. Men disse koster ofte mer enn en fullspekket 65". Dette med å presse ned formatet på selve projektoren er nok et forsøk på å presse disse på folket. En hvit vegg vil aldri klare å gjenskape samme kvalitet som en TV. Grunnet 4K og laser laseres der flere modeller i dag enn noen gang tidligere. Og som tidligere er disse myntet på institusjoner, kinoer og hobbyfantaster, ikke folket. Skal du oppnå kvalitet med projektor finnes der ingen snarveier. Eget dedikert rom med full lys-kontroll (gjelder også lyse overflater) og et kvalitets-lerret (ikke vegg) er obligatorisk. God jul, mvh Hjemmekino-nerd.

  3. Har hatt denne et par måneder nå og har et par ankerpunkt. De positive sidene med denne er allerede nevnt men programvaren har et tungrodd fildelingssytem. Per i dag må man være tilkoblet osmo via bluetooth for å kunne overføre filene til pc. Hadde vært greit om film og foto havnet i telefonens egen bilder mappe. Snakker da om IOS.

     

    Ellers opplever jeg jitter eller hakking ved opptak i 4k. Dette skyldes visstnok bildestabilisatoren i iphone noe som skal være vanskelig å få bukt med.

     

    En siste ting er at der ikke er mulighet for ekstern mikrofon. Spesielt da med tanke på iphone 7 plus. Vurderer å teste med en bluetooth mic.

     

    Ellers fornøyd med byggekvalitet og at den er lett å pare med telefonen.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...