Gå til innhold

Lypsyl

Medlemmer
  • Innlegg

    136
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lypsyl

  1. Dette spillet er konge. Har bare såvidt begynt å spille, og foreløpig er alt bare clusterfuck. Antar at jeg spiller med og mot folk som har like lite kontroll som jeg har. Spillet er ekstra morsomt når man faktisk får til noe taktikk, f. eks. "gå på løp" rett mot mål når en motstander dytter ballen ned flanken, og når man klarer å blokkere forsvaret slik at en medspiller kan føre ballen på mål. Men ingenting er like rått som å hente fart og booste en motstander rett i siden, haha... :green: Rocket League føles som et meget, meget casual online-spill for min del og er akkurat det jeg har lett etter.

     

    Sliter litt med kameravinkelen (PC), og antar at det er derfor spillet anbefaler kontroller og ikke mus/tastatur? Å trykke space for å se mot ballen er litt tungvint.

     

    Vil anbefale en kontroller til dette spillet, får maksimal kontroll. Dog hender det blir litt feiltrykking på den, som resulterer i en god latter  :green:

     

    Treffe med arial hit som dupper inn i mål er like morro hver gang, selv om det går noen kamper mellom hver slike treff.

     

    Det eneste som irriterer meg ang. dette spillet nå, er at jeg til tider plages mye med CTD og av og til biler som er usynlige. Det er veldig irriterende når man endelig har funnet noen alrighte spillere og jevne lag, får så å bli kastet ut av spillet :roll:

  2. Spiller dette på pc, etter at jeg fikk dette av min bror i gave. Var lunken til hele ideen, men du verden så morro har jeg ikke hatt det på lenge. Har truffet flere hyggelig å spille med underveis. Finnes ingen ting bedre når man leser hverandres bevegelser og lager mål ut av herlig pasninger. Og de gangene hvor man svever og treffer ballen i høyden og den går i mål, priceless  :wee:

    • Liker 1
  3.  

     

     

    Finnes det noe billigere steam-nøkkel enn steam selv? Legit sider.

     

    Ikke det at 539,- er noen helt usaklig pris for spillet, men syns da det er nok :)

     

     

    steam-versjonen fås kun kjøpt på steam

    Jeg kjøpte steam key av en kar på reddit for 44$, så det er fullt mulig å kjøpe andre steder. Dog vær forsiktig hvem du handler av!

     

    fikk du det som gift? eller nøkkel?

    Ved nærmere ettertanke, så fikk jeg det sendt som gift. Har gjort dette før uten nevneverdige problemer.

    Nå ser jeg i grunn bare frem til å komme hjem får å teste dette spillet. (Har vært i Spania en uke nå)

  4.  

    Finnes det noe billigere steam-nøkkel enn steam selv? Legit sider.

     

    Ikke det at 539,- er noen helt usaklig pris for spillet, men syns da det er nok :)

     

     

    steam-versjonen fås kun kjøpt på steam

    Jeg kjøpte steam key av en kar på reddit for 44$, så det er fullt mulig å kjøpe andre steder. Dog vær forsiktig hvem du handler av!

  5. Hvorfor skal folk på død og liv snike når det er kø? Ser dette fenomenet hver gang jeg kommer sent av gårde fra jobb og skal hjem.

    Får de som er kjent, så snakker jeg om strømsveien ved ikea furuset. Der hender det tetter seg i høyre fila, som går videre til sam eydes vei og retning E6. Og da ligger folk så lenge de kan i venstre fila, får så å blinke til høyre, så folk som står i køen må stoppe helt opp og vente enda lengere. I tillegg ser jeg noen ligger i venstre fila får å ta en hel runde rundt rundkjøringa, slik at de kommer foran så mange som mulig som ligger i køen.

     

    Samtidig er jeg glad får at jeg kunne flytte nærmere jobb etter noen år med pendling, når jeg ser hva som stadig skjer på E6 som jeg kjørte på daglig, hvor enkelte amatører stadig klarer å lage et kaos uten like.

  6.  

    Jeg liker at folk bruker Yaris som eksempel hver gang det snakkes om sinker og folk som holder opp trafikken...

    Det var fordi det var en Yaris som kastet seg ut foran meg, og som regel er den en sånn type 3 sylindret 1.2L bil som gjør dette.

     

    Nå sår ikke jeg tvil om at det var en Yaris som kastet seg ut foran deg, men ser til stadighet at den type bil blir nevnt rundt debatter om sinker og biler som er fremst i køen bl.a. Kan vel kanskje ha noe med aldersgruppen som kjører den type bil, men jeg opplever stadig at folk kaster seg ut foran meg. Senest i dag faktisk, i det jeg skulle passere parkingen til Ikea så smetter det en passat ut foran nesa på meg og jeg må bremse ned til full stopp.

    Nå er jeg ganske rolig av meg, så vedkommende slapp unna både horn og fulltlys, men må si jeg begynner å lure på om enkelte er programmerte til at de SKAL foran folk som kjører Yaris, koste hva det vil :)

    • Liker 1
  7. Har vært igjennom operasjon får dette selv får en del år tilbake. (snitting)

    Får min del måtte det to operasjoner til, da den første ble får dårlig gjennomført (ble nesten som før etter hevelse og alt var grodd ferdig). Dette ble gjort i full narkose på Ski sykehus.

     

    Ble jo skuffet og frustert av resultatet, men fikk manet meg opp til fastlegen på ny, hvorav jeg ble sendt på ny utredning hos urolog og ny operasjon ble booket, denne gangen på Ahus.

     

    Etter litt dialog med kirurgen, så ble det til et nytt forsøk med snitting (noe som var i tråd med egne ønsker, selv med det dårlige første forsøket). Denne gangen ble det bare lokal bedøvelse, hvorav jeg lå våken under hele sansen og så han svingte med kniven. Følte meg rimelig utilpass der jeg lå med noe som kunne ligne ei blodpølse og to sykesøstre som aldri klarte å slutte å glane :green:

     

    Får å summere opp erfaringene mine rundt dette, så er det mulig jeg hadde tatt et annerledes valg i dag.

    JR funker jo, så jeg har forsåvidt ikke grunner til å klage og forhuden er ikke trang lenger, men den bærer preg av å bli skåret to ganger, dog mest av kosmetisk art.

    Det er antakeligvis mindre hazzel med omkjæring og lettere å få "pent", men samtidig så går man ikke å slenger løken rundt omkring heller, så litt personlig preg gjør vel ingen ting :green:

     

    Selve inngrepet er dog ingen ting å grue seg til de som er på vei til å gjennomføre det i nærmeste fremtid. JR blir sår etter inngrepet og krever tilsyn og pen behandling uten seksuelle aktiviteter en periode, men så er man free to go!

  8. Gjentar meg selv her nå, men anbefaler alle nye Wii U-eiere (over 18) å teste ZombiU.

    Et av de bedre 3. parts spillene, om ikke det beste? Var et launch-spill så mange har glemt det.

    Koster 49kr på Elkjøp.no, så er helt klart verdt et kjøp!

    Er vel også ett av få spill som bruker gamepaden på en bra måte..

     

    Takk for tips. Slo til på denne og hentet det i dag. Ser frem til å teste dette til uka når maskinen kommer.

    Har ikke hatt Nintendo maskin siden nes og snes tiden, men etter å ha testet litt hos brodern så kunne jeg ikke dy meg, spesielt etter tilbudet til Expert på maskin til 999-, dukket opp.

     

    I tillegg har bestilt følgende Wii-U spill:

     

    Super Mario 3D World

    Captain Toad: Treasure Tracker

    Nintendo Land

    New Super Mario Bros U

     

    Regner med å skaffe meg Super Smash, nye Zelda(når det kommer) og Mario Kart etterhvert også.

     

    Nok til å slå ihjel litt tid i vinter :-)

  9. Nå skjønner jeg ingen ting. Var på vei til å shippe hele telefon videre i dag, men tenkte for morroskyld å gi den et forsøk på å starte. Og jaggu ble det liv. Viste tegn til dårlig batteri, så jeg ladet den opp og nå bruker jeg den som vanlig igjen. Merkelig oppførsel av telefon.

     

    Er litt skeptisk til fortsettelsen, men er samtidig glad for at jeg ikke sendte den inn. Da hadde jeg vel blitt fakturert for unødig innsendelse på service.

  10.  

    Har deaktivert mange av disse tjeneste som fulgte med telefon og det tok bortimot 5 dager før jeg ladet den første gangen. Det er fortsatt ikke noe livstegn på telefon, tross et par timer i lader som ble tipset om her. Telefon er helt død og kald. Den blir nok retunert netbutikk mandag.

    Litt kjipt at det var nano på denne, da jeg ikke har nano sim på andre telefoner jeg har liggende, men overlever nok litt tid uten telefon.

    Dersom du har andre telefoner liggende, har du vel simkortene også? Da er det jo bare å reaktivere et av de gamle simkortene.

     

    Nei, det har jeg ikke. Byttet abonnoment omtrent samtidig som telefon, så det har jeg dessverre ikke.

    Får se om jeg finner en slik adapter eller noe i morgen, ellers er det ikke så veldig farlig egentlig. Det som er mest irriterende er at jeg fikk denne telefon den 3 okt. og nå er den død. Min første topptelefon. Dette gjør litt skeptisk til dette merke i hvertfall, selv om jeg sikkert bare er ekstremt uheldig med mitt eksemplar.

  11. Har deaktivert mange av disse tjeneste som fulgte med telefon og det tok bortimot 5 dager før jeg ladet den første gangen. Det er fortsatt ikke noe livstegn på telefon, tross et par timer i lader som ble tipset om her. Telefon er helt død og kald. Den blir nok retunert netbutikk mandag.

    Litt kjipt at det var nano på denne, da jeg ikke har nano sim på andre telefoner jeg har liggende, men overlever nok litt tid uten telefon.

  12.  

    Og der døde min Z3 brått over natt. Lå på nattbordet med litt i underkant av 40% av batteriet og hadde deaktivert alt av wifi etc. før jeg la meg.

    Prøvde å starte den og prøvd å sette den i laderen uten at noe skjer. Telefon er kald og viser ingen tegn til reaksjon uansett hva jeg gjør. Første gangen jeg kjøper meg en så dyr telefon. Feeling lucky.....

     

    Prøv å lade den opp i noen timer.

    Kanskje har den bare gått tom for strøm uten noen åpenbar grunn. Da får du ikke livstegn før den har fått i seg litt strøm.

     

    Skal forsøke det, men syntes det er litt rart den gikk tom for strøm med det batteri nivået jeg hadde igjen i tilfelle.

  13. Og der døde min Z3 brått over natt. Lå på nattbordet med litt i underkant av 40% av batteriet og hadde deaktivert alt av wifi etc. før jeg la meg.

    Prøvde å starte den og prøvd å sette den i laderen uten at noe skjer. Telefon er kald og viser ingen tegn til reaksjon uansett hva jeg gjør. Første gangen jeg kjøper meg en så dyr telefon. Feeling lucky.....

×
×
  • Opprett ny...