Gå til innhold

Kraa

Medlemmer
  • Innlegg

    149
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kraa

  1. Dette er jo veldig triste nyheter for de som er brenner for bildekvalitet samt å ha lav input lag.

     

    Jeg har bare hatt Plasma fra Panasonic i de 2 siste TVene mine.

     

    Før hadde jeg Panasonic G10. Nå har jeg hatt Panasonic G30 som er uten 3D heldigvis og har veldig bra bildekvalitet, sortnivå og har en av de laveste input lag av alle TVene som er veldig viktig hvis du ser en god del på filmer og spiller mye på TVen noe som jeg gjør.

     

    Den gangen så sparte man rundt 3000kr til 4000kr på å kjøpe en TV uten 3D teknologi.

     

    Så Panasonic G seriene var egentlig veldig populære og var ett røverkjøpt på grunn lav pris i forhold til ekstremt bra bildekvalitet og lavt input lag. Det var ikke rart at disse G seriene fikk alltid best i test med tanken på prisen og de ble mest solgte Plasma TVene fra Panasonic.

     

    Jeg tror at det er Plasma Tven som Panasonic Tjener mest på siden de får veldig skryt av Tester. For det gjør de ikke med LCD og LED TVene fra Panasonic.

     

    Hadde jeg vært Panasonic så hadde jeg venta med å kutte ut Plasma TVene før jeg kunne lage noenlunde like bra LCD og LED TVer som Philips eller Samsung noe som de ikke gjør nå ut i fra testene.

  2. Håper endelig at Nvidia eller AMD kommer med et skikkelig kraftig skjermkort til de som har 120hz pc skjerm for vi trenger den kraften koste hva koste vil.

     

     

    For å bruke skjermen optimalt så trenger man 120fps og det er vanskelig å oppnå med dagens single eller eventuelle doble skjermkort med maks grafikk. Da må man som regel skru ned på grafikken for å oppnå 120fps og det er ikke jeg så veldig gira på.

     

     

    For de fleste som har bare 60hz skjerm så trenger jo man ikke å ha et kraftig skjermkort for å oppnå 60fps med bra grafikk. Hvis ikke man kjører en veldig høy oppløsning da selvfølgelig.

     

     

    Det er sikkert derfor de ikke har kommet med et skikkelig kraftig singel skjermkort enda for de fleste har bare 60hz skjermen og derfor trenger de ikke den kraften enda.

  3. Tastaturet er 51 cm på det bredeste og 21.5 cm på det dybde ste med støtta.

     

    Jeg har mitt tastatur på et lakkert tre skrivebord og der ligger tastaturet veldig godt fast. Har også lest om at det er flere som synes at tastaturet har dårlig feste. Kommer sikkert an på underlaget.

     

    Ingen belysing knappene har slukket enda på mitt tastatur og det lover bra. Dere som har dette tastaturet funker alle belysningen på knappene enda ?

  4. Det er flere som sier at belysningen på noen av knappene slutter og virke etter hvert på Newegg og Amazon. Får ikke håpe det er en felles feil på alle tastaturene deres.

     

    Jeg har også kjøpt dette tastaturet. Dette tastaturet har også en gummi ring som demper støyen i alle tastene for de som ikke vet det enda.

     

    Driver man med både spilling og skriving så er mx-brown tastene selvfølgelig best mens hardcore gamere velger mx-red tastene.

     

    Dedikerte media taster, hvit baklys samt mx-brown tastene gjorde dette tastaturet et soleklart valg for meg.

     

    For meg var det bare Logitech G710+ og Qpad MK-85 tastaturene som jeg hadde valgt fordi man treger ikke alle de makro tastene og tror også at de fleste velger MX-Brown og MX-Red tastene i dag isteden får blå som bråker litt mer.

  5. Nekter å tro at de to er "de beste" lydkortene å få kjøpt :)

     

    Jeg var ute etter et nytt lydkort for ikke så lenge siden så da brukte jeg lang tid på å lese gjennom mange tester om lydkort og på YouTube. Da fant jeg ut at de 2 var de beste lyd-kortene fordi de har de beste komponentene på selve kortet og de yter best på tester med Rightmark Audio Analyzer osv.

     

    Hvis man har god plass så er det selvfølgelig en hjemmekino receiver som har den beste lyd kvaliteten man kan få tak i.

  6. Det blir mindre og mindre ytelse forskjell på dedikert lydkort og integrert med tiden nå. Unntatt selvfølgelig de 2 beste lyd-kortene som er ute nå som jeg skreiv om her oppe.

     

    For dere som bruker digital lyd med HDMI eller optical kabel så spiller det ingen rolle hvilken lydkort man har. Men de som bruker analog kabel og har et bra analog anlegg som for eksempel Corsair SP2500 eller bruker hodetelefon så er det viktig å ha et bra lydkort mener jeg da.

  7. HARDOCP folka anbefaler isteden de nye rimeligere kortene til Asus Xonar DGX og DSX som dere kan lese her på denne testen.

     

    http://www.hardocp.com/article/2012/07/09/asus_dgx_dsx_xonar_rog_phoebus_sound_cards/1

     

    For dere som ønsker det beste lydkortet så står det mellom 2 lydkort.

     

    Asus Xonar Essence STX

     

    Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD.

     

    De har nesten helt like komponenter. Eneste forskjellen er at Asus kortet har 600 ohms hodetelefon amp en Creative 300ohms. Asus kortet er også bedre på musikk biten. Mens Creative er selvfølgelig best på spill delen og får høyere fps.

     

    Hvilken er best for dere kommer an på hva dere skal bruke pc-en til.

  8. Æsj, blac friday i norge/på norske nettbutikker var i alle fall ingen ting å hoppe i været for! Omtrent ingen ting å spare jo..

     

    De fleste produktene så sparer man ikke mye nei, men noen få produkter kan man spare en del på. Så det er bare å lete og undersøke så kan man finne et kupp.

     

    Jeg er veldig fornøyd med å spare 460kr for den Asus trådløse ruteren og 400kr på de 2 skjermkortene selv om jeg må betale dobbelt opp med frakt fra de 2 selskapene :)

  9. Gøy blir det ... hehe ... vurderte et GTX 680, men det drar ikke spillene godt nok rundt på 5760x1080. Rundt 30 fps på de heftigste spillene, mens GTX 690 flater ut rundt 60 fps! :)

     

    Edit: en bonus er at 690 visstnok er kjøligere og stillere siden kjernefrekvensen er lavere og kjølesystemet er bra.

     

    Ja i følge Techpowerup med GTX 690 testen så er bruker dette kortet 1dbA mindre støy en standard GTX 680 kort. Samt 10 mindre grader på idle og 4 mindre grader på load + det er veldig bra overklokkings potensial over dette kortet også så jeg i testen.

     

    http://www.techpower...GTX_690/31.html

  10. Tidlig julegave:

     

    1 stk GTX 690 (6995,- / 9% avslag)

    3 stk BenQ 24" skjermer (1195,- pr stk / 27% avslag)

     

    Surround gaming FTW!

     

    LOL der har vi gutten med penger :)

     

    Du kommer nok å få det veldig gøy samt få veldig bra grafikk å spille på 3 skjermer med den høye oppløsningen som de støtter da kan jeg nok tro. Sett flere videoer på YouTube som de spiller med 3 skjermer. Du burde ihvertfall få nok kraft fra det GTX 690 skjermkortet til å kjøre den høye oppløsningen med konstant 60fps skal jeg tro :)

  11. Sjekket gjennom Komplett og MPX selv om de er den samme kjeden så har de litt forskjellige tilbud på produktene. De 2 første produktene skal jeg ihvertfall kjøpe og 2stk av det skjermkortet, kanskje også den CPU kjøleren. Den man sparer mest kr på her er den trådløse bredbåndruteren fra Asus som er den beste ute nå. Har sjekket alle produktene gjennom Prisjakt for å se hvor mye man kan spare på disse produktene.

     

    ASUS RT-N66U Dark Knight Komplett 990kr sparer 460kr

     

    http://www.komplett....aspx?sku=746279

     

    MSI GeForce GTX 660 2GB MPX 1495kr sparer 200kr

     

    http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=760680

     

    Denne under her tror jeg de fleste er interessert i hvis de ikke har allerede kjøpt den.

     

    Corsair H100 Hydro Series CPU Kjøler MPX 598kr sparer 182kr

     

    http://www.mpx.no/k/...ku=635806#tests

  12. Ja det er veldig rart at ikke de middels kortene er med for eksempel Nvidia GTX 660 som gir mye ytelse for pengene, samt de fra AMD.

     

    Arni90 vet sikkert hvilken skjermkort som gir mest ytelse for pengene fra AMD. Siden jeg bare har brukt Nvidia i det siste og ikke husker alle testene fra AMD.

     

    Dustin Home selger MSI GTX 660 OC til 1729kr. MSI og ASUS har de beste vifteløsninger som gir lavest temperatur og ikke minst støy.

     

    Man kan overklokke dette kortet til å bli litt bedre en ett GTX 660 Ti kort som koster mer som dere kan se på linken under her.

     

    http://www.techpower...ozr_III/30.html

     

    Har tenkt å kjøpe 2stk i sli siden jeg trenger litt mer ytelse som har 120hz skjerm og ønsker spille på bra grafikk innstillinger. Man får 20-30 mer fps i krevende spill med maks grafikk innstillinger på i fordel ett singel GTX 670 kort. Pris forskjellen er bare 450kr og da tenker jeg på produsentene som har egne kjøleløsninger ikke Nvidia egne kjøleløsning for de er rimeligere i pris selvfølgelig.

     

    Flere testsider anbefaler også å kjøpe 2stk GTX 660 kort for de som trenger mer ytelse for en billigere penge en å kjøpe 2stk, 660 Ti, GTX 670 eller GTX 680 kort. Flere GTX 660 sli tester under her for de som ønsker å se på de. Man får dobbelt så mye fps med 2 GTX 660 på de aller fleste spilla på disse testene under her og det lover jo bra for skaleringen med 2 skjermkort.

     

    http://www.ocaholic....el_lang=english

     

    http://uk.hardware.i...kepler-for-p179

     

    http://lanoc.org/rev...sli-performance

     

    Jeg er fullstendig klar over at man kan få renderingstider og microstuttering problemer med å kjøre 2 skjermkort sammen. Men i følge denne testen under så er de nye kortene fra Nvidia blitt betraktelig bedre på de problemene en den forrige generasjonen.

     

    http://www.sweclocke...ort/18#pagehead

  13. Ser ut som GeForce har fått fikset en god del på micro tute ring problemet sitt en AMD har.

     

    Altså det problemet man får med bruk av 2 skjermkort sammen i SLI eller Crossfire.

     

    http://www.sweclocke...ort/18#pagehead

     

    Nå går det endelig an å kjøre SLI med de nye GTX 6XX skjermkortene uten at det blir noe stort problem som det var før.

     

    Ser nå at komplett har ukens tilbud på Asus Geforce GTX 670. Så jeg er veldig fristet å kjøpe 2 stk av de.

     

    Dette ser ikke bra ut med Crossfire støtte for AMD eller hva Arni90 ?

     

    GeForce har priset skjermkortene sine etter ytelsen ikke etter hvor mye forgjengeren kostet. Den nye generasjonen skjermkort fra GeForce har mer ytelse en den forrige sammenlignet med andre skjermkorter på den tiden.

     

    AMD tok veldig høy pris på sine 7xxx skjermkort når de først kom ut også, Det var mange som reagerte på det husker jeg siden AMD hadde ryktet på seg å ha en god pris. Selv om de ikke hadde noen konkurranse på den tiden. AMD hadde nok solgt flere 7xxx skjermkort hvis de hadde sunket prisen med en gang en at de andre folkene venta på GTX6xx kortene.

  14. På de beste test sidene som jeg har sett, så kan man lett overklokke ett GTX 660 kort til å faktisk bli litt raskere en ett vanlig GTX 660 TI kort. Da kan man spare de ekstra pengene som det koster imellom disse.

     

    Men igjen så kan man selvfølgelig overklokke ett vanlig GTX 660 TI kort slik at det yter enda mer osv.

     

    http://www.techpower...ozr_III/30.html

     

    Hvis noen skal kjøpe ett eller flere skjermkort i dag så anbefaler jeg på det sterkeste å kjøpe ett Asus Direct Cu II kjøleløsning eller MSI Twin Frozr. Disse er de absolutt best når det gjelder lav støy og temperatur for de som synes det er veldig viktig akkurat som meg selv om de kan koste litt mer.

     

    http://www.techpower...t_Cu_II/26.html

     

    http://www.techpower...ozr_III/26.html

  15. Arni90 jeg og sikkert flere er lei av at du alltid kommer med negative meninger om GeForce hver gang det kommer nye nytt fra de på skjermkort fronten.

     

    Alle ser på kommentarene dine og vet godt at du er en skikkelig AMD fan.

     

    Men det vil ikke si for det at du må hele tiden si noe negativt med GeForce hver gang.

     

    Hvis GeForce hadde gjort en tabbe så hadde jeg skjønt deg men ikke ellers.

     

    I denne testen med dette skjermkortet fra Asus så er faktisk GTX 660 1% raskere en HD7870. Ikke 10% dårligere ytelse som du skreiv før. Asus noen andre skjermkorter produsenter har ferdig fabrikkoverklokket kortene sine, så det hjelper på ytelsen selvfølgelig.

     

    http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_660_Direct_Cu_II/27.html

     

    Jeg føler at jeg må forsvare GeForce litt for alle de negative meningene dine om de.

    • Liker 1
  16. Her har dere to sammenligninger av GTX 660 TI vs HD 7870 og GTX 660 TI vs HD 7950 boost.

     

    http://uk.hardware.i...-radeon-hd-7870

     

    http://uk.hardware.i...n-hd-7950-boost

     

    GTX 660 TI er å bli det beste korte ut av disse. Til og med HD 7950 boost så får GTX 660 TI +3.8% mer ytelse med en oppløsning på 1920x1080 + at man kan overklokke GTX 660 TI for enda mer ytelse en det ferdig overklokket kortet HD 7950.

     

    Jeg synes også at GeForce kortene har de mer viktige teknologi som NVIDIA Adaptive Vertical Sync som er livs viktig for gamere som meg og sikkert enda viktigere for pro gamere. Da synker ikke fps lavere en maks 30 slik som vanlig Vertical Sync kan synke under 30 og bli så lav at det ikke er spillbart.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=DAiPmazmR_M

     

    Samt TXAA AntiAliasing som gjør at spillet får bedre grafikk uten at ytelsen skal synke like mye som det gjør i vanlig spill.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=PEnwqQKbhlE

     

    http://www.youtube.com/watch?v=qmeNz0NTvFQ

     

    Så kommer jo de vanlige problemene som folk har med AMD. Driver problemer det er ikke å komme uten om. Det er ikke uten grunn at Geforce er tregere med å slippe ut nye drivere som er stabile en AMD. Jeg har 120hz skjerm og jeg kunne ikke overklokke 1mhz en gang med AMD skjermkort uten at skjermen begynte å flimrer. Den feilen viste de om, fordi folk skreiv og klagde på AMD forumet. Det gikk flere måneder uten at de gjorde noe så derfor bytta jeg til Geforce og har aldri gått tilbake til AMD.

     

    Det virker som Arni90 er AMD fan men samme det. Jeg har hatt mange AMD og Geforce kort gjennom tidene men nå i det siste har jeg bare hatt GeForce siden jeg kan overklokke med 120hz skjerm og de har stabile drivere selv om det tar litt lenger tid før de kommer med nye drivere.

     

    Prisen synes jeg også at er litt høy siden vi er vant med at GTX 460 og 560 kortene var mer rimelig. Men hvis man sammenligne ytelsen mellom GTX 670 og GTX 660 kortene så er det bare 8% forskjell så derfor er kanskje ikke prisen så ille allikevel. GTX 660 kortet er mer kraftigere en de tidligere modeller 460 560 sammenlignet med andre kort i den perioden. Prisen skal også synke litt etterhvert som alt annet som er nytt. Den som har tålmodighet til å vente litt kan gjøre et kupp samt å håpe at dette kortet kommer på ukens tilbud hos komplett.

    • Liker 1
  17. Det er synd at det ikke er flere nettbutikker som selger Liyama skjermer for de er en av de beste spill skjermene som fins ut i fra tester. Pixmania og Deal er de eneste jeg finner som har noen få modeller av de og selvfølgelig Ebay.

     

    Bare se her på tester fra de mest kjente Liyama modellene.

     

    http://www.digitalve...11893/test.html

     

    http://www.digitalve...p4958/test.html

     

    Jeg har ventet på en 27 tommer med 120hz funksjon som får helst nesten full pott på tester. Jeg vet at de fins noen 27 tommer nå med 120hz funksjonen men de har ikke fått så veldig bra kritikk på testene. Vil gjerne bytte ut min Samsung SyncMaster 2233rz 22 tommer som jeg har hatt en stund nå med en større skjerm. Har hatt en vanlig 27 tommer spill skjerm før og jeg savner en stor 27 tommer skjerm for det ble noe helt annet spill opplevelse.

  18. Jeg har et spørsmål angående 2 gpu sammen i 1 kort. Blir det akkurat det samme som SLI ?

     

    Hvis det da er det vel SLI-relaterte driverproblemer og micro-stutter her også som folk ikke liker med SLI og Crossfire løsning ?

     

    Her er det en link til youtube film som viser problemet med multi gpu vs singel gpu

     

    http://www.youtube.com/watch?v=zOtre2f4qZs&feature=player_embedded

  19. Ok jeg beklager for jeg viste ikke at det var så mye problemer med SLI og Crossfire. Jeg har alltid hatt fps mellom 60 og 120 og det har sikkert noe med det at ikke jeg har merket noe feil. For jeg er ekstrem nøye når det kommer til grafikk og fps for her skal det gå flytende.

     

    Sett på linken og der ser man at multi gpu med 30fps hopper over 2 hakk i hvert bildet mens singel gpu hoper over 1 hakk over hvert bildet som det skal gjøres. Men nå er det vel vanskelig bare å få 30 fps med 2 skjermkort skal jeg tro.

     

    I følge den videon så blir fps halvert i multi gpu setup selv om i virkeligheten man får det dobbelt.

     

    Da mener jeg at de største testsidene burde skrevet om det slik at folk får vite om det. Men kanskje de ikke får lov eller tør å si fra på grund av AMD og NVIDIA. For da taper jo de selvfølgelig de en del penger på dette når ikke folk vil bruke SLI og Crossfire mer.

    • Liker 1
  20. Som mange andre skriver her så venter jeg også fremdeles på GTX 660 kortene. Det er ikke tilfeldighet at GTX 460, GTX 560 kortene er de mest populære og solgte for Nvidia. Fordi de gir mest ytelsen for pengene + at de er veldig overklokkvennlige.

     

    GTX 460 SLI, GTX 560 SLI gir mer ytelse en et GTX 480, GTX 580 kort + at man sparer en del kr på det også.

     

    Så jeg håper de kommer ikke alt for lenge og at det blir det samme med GTX 660 SLI at det gir mer ytelse en GTX 680 kort.

     

    Jeg har nå Gainward GTX 460 SLI så jeg er veldig sugen på kjøpe 2stk GTX 660 kort når produsenten kommer med egne kjøleløsning

    Det er sant at 4/560-kortene i SLI har gitt bedre ytelse enn 4/580, om du ser bort ifra SLI-relaterte driverproblemer, micro-stutter og VRAM flaskehals ved høyere oppløsninger. Jeg kommer ihvertfall til å satse på single-GPU denne sesongen, så slipper jeg de frustrasjonene.

     

    Det sier seg selv hvis man har flere skjermer og kjører en veldig høy oppløsning så holder jo de ikke til det. Da må jo man nesten ha GTX 680 SLI får å få 60fps ved maks grafikk. Det er ingen som har sakt hva de skal brukes til.

     

    Jeg har en 120hz skjerm så jeg ønsker å utnytte skjermen fult og da trenger jeg 120fps. De mellom kortene i SLI får jeg den ytelsen jeg trenger for en rimelig penge. De fleste har enda de gamle 60hz skjermene og da holder det som regel med et mellomkort.

     

    Jeg kjønner ikke hvorfor folk klager enda på SLI løsningen. Jeg har kjørt SLI og Crossfire i mange år nå og har ikke hatt eneste feil i spill. I starten av SLI og Crossfire så var det en del problemer ja.

     

    Man får som regel dobbel fps med 2 kort isteden for 1 som man kan se på tester untakken av noen få spill da. Med nyere drivere så blir de spilla fikset. Så jeg anbefaler SLI eller Crossfire for de som trenger mer ytelse for en rimeligere penge og hvis man har litt mellomrom plass på hovedkortet til kortene slik at kort nummer 1 får litt luft.

     

     

    Som mange andre skriver her så venter jeg også fremdeles på GTX 660 kortene. Det er ikke tilfeldighet at GTX 460, GTX 560 kortene er de mest populære og solgte for Nvidia. Fordi de gir mest ytelsen for pengene + at de er veldig overklokkvennlige.GTX 460 SLI, GTX 560 SLI gir mer ytelse en et GTX 480, GTX 580 kort + at man sparer en del kr på det også.Så jeg håper de kommer ikke alt for lenge og at det blir det samme med GTX 660 SLI at det gir mer ytelse en GTX 680 kort.Jeg har nå Gainward GTX 460 SLI så jeg er veldig sugen på kjøpe 2stk GTX 660 kort når produsenten kommer med egne kjøleløsning

    Gjelder det fortsatt at man sparer en del kr på det om man tenker på strømforbruk på 2 kort i SLI vs 1 over tid?

     

    Bra spørsmål. Jeg sjekka det på tester og det viser seg at GTX 460 SLI VS GTX 480 så bruker GTX 460 SLI bare ca 10watt mer på load. Men GTX 560 SLI VS GTX 580 så bruker GTX 560 ca 30-40 watt mer på load. Her kan man sikkert spare inn pengene på langt sikt. Håper det ikke blir så stor forskjell mellom GTX 660 og GTX GTX 680 på strømforbruket.

    • Liker 1
  21. Som mange andre skriver her så venter jeg også fremdeles på GTX 660 kortene. Det er ikke tilfeldighet at GTX 460, GTX 560 kortene er de mest populære og solgte for Nvidia. Fordi de gir mest ytelsen for pengene + at de er veldig overklokkvennlige.

     

    GTX 460 SLI, GTX 560 SLI gir mer ytelse en et GTX 480, GTX 580 kort + at man sparer en del kr på det også.

     

    Så jeg håper de kommer ikke alt for lenge og at det blir det samme med GTX 660 SLI at det gir mer ytelse en GTX 680 kort.

     

    Jeg har nå Gainward GTX 460 SLI så jeg er veldig sugen på kjøpe 2stk GTX 660 kort når produsenten kommer med egne kjøleløsning

×
×
  • Opprett ny...