Gå til innhold

picko

Medlemmer
  • Innlegg

    340
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av picko

  1. Jeg er helt enig men misliker sterkt at de har slagord at det er en menneskerett, jeg jobber for Amnesty og syns det er smakløst å påstå at det er en menneskerett! Om de bare viste om all faenskapen som skjer i verden nå hadde de kanskje tenkt seg om to ganger før de lagde slagordet.

     

    Etter min mening er det en menneskerett å kunne gå på gata uten å bli plaget av Amnesty-folk som vil ha pengene dine ... Og det er nok ikke seriøst ment ...

  2. Å kjenne på døra er for drøyt.

    Hva er neste? Titte inn? Gå en meter inn? Gå helt inn i stua og lete etter TVen?

     

    Det skal ikke være lov.

     

    Det er nettopp det jeg mener, det er for drøyt, og dama fortjener en smekk. Det sier seg selv at saken evt. ville blitt henlagt, men det er ikke poenget. Poenget er å å statuere et eksempel ovenfor Nrks lisensavdeling.

  3. De har Guitar Hero 2 til Xbox 360 på Space World Hamar :)

    8294117[/snapback]

     

    til salgs nå ? eller 4de ? tror elkjøp får den den 4de. Men vet ikke.

     

    Da er du isåfall en lucky bastard ;p

    8294189[/snapback]

    De står i allefall ute i butikken , så da regner jeg med at de er til salgs også ;) Space World Hamar kjent for å drite i releasedatoer :p De solgte Def Jam Icon 1 uke før release :!:

    8295433[/snapback]

     

    Pris?

  4. * Test med maskinen koblet direkte til ADSL-modemet. (Ikke trådløst)

     

    * Hvis du har delt access (fasttelefoni og ADSL på samme linje) og du mister forbindelsen når det ringer på fasttelefonen, så har du mest sannsynlig ikke koblet gjennom splitteren.

     

    * Pass på at det ikke er noen maskiner som står med massive nedlastinger, torrents kan enkelt spise opp all båndbredde, da vil kunne oppleve høy ping. Er dere mange som bruker nettet? Kan evt. hvem som helst koble seg til nettet og snylte båndbredde?

     

    * Jeg vil vel egentlig tippe at det er det trådløse nettet som er problemet, men hvis du fortsatt har problemer, ring 05000 og be om en måling på linjen.

×
×
  • Opprett ny...