Gå til innhold

Bob_3 The Builder

Medlemmer
  • Innlegg

    3 676
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bob_3 The Builder

  1. Kick-ass (2010)

     

    De sier denne skulle være morsom? Snarere tvert imot, dessuten altfor mye unødvendig vold og dreping som rett og slett ikke hører med i denne typen film.

    Kan jeg spørre hva som hører hjemme i en film som heter Kick-Ass(smak litt på det), hvis ikke det er vold og dreping?

  2. personlig synes jeg det virker som det beste albumet hittil... ved siden av the eminem show. Synes det er bedre å høre en voksen Marshall en den studio-G'en som bare snakka om å drepe, og ta piller. :p klart de var syke album, men personlig er the eminem show (og kanskje recovery, prøver å finne flere leaks) mine favoritter.

     

    Sorry mister, men dette må du vesentlig lenger ut på landet med. Jeg skal la det passere at du overser mye av den flengende samfunnskritikken på MMLP, og late som jeg er enig i at plata bare handler om piller og dreping.

     

    For det første, så er det en dønn ærlig skive på alle mulige plan, hvor det brettes ut om de aller innerste tanker. Bare hør på Kim, og kom her å si at det ikke er the real deal. MMLP er en gjennomsyret personlig plate, og mye mer ektefølt enn den generiske dritten han har spydd ut i ettertid. For det andre: Han rapper fletta av favorittrapperen din på skiva, med en så rask flow og så mange multistavelser at du ikke klarer å telle til slutt.

     

    Og for guds skyld, hør på As The World Turns på SSLP, og si meg at du har hørt EM storytelle som det på de siste platene. Kutter han ut synginga og får litt mer innhold i tekstene igjen, er han lett blant de beste i gamet.

     

    /x-fanboy.

    • Liker 3
  3. Mulig det var fordi jeg hadde forventningene helt i bånn, men dette er jo slettes ikke håpløst. Tekstmessig er det langt unna MMLP, men jeg begynner å slå meg til ro med at det ikke kommer til å skje igjen. Flowmessig er jeg fornøyd, og ser for meg den blir snurret en del på jobb når vi får den inn.

     

    For øvrig sykt chill på PK om dagen, nesten ikke en kjeft innom butikken. Har snurra Vaular-plata en del i det siste, får mye klager fra pensjonistene som er innom. :whistle:

     

    Edit: Fresh Prince, det er min foreløpige favoritt også. Der går han hardt.

  4. Jeg har aldri tenkt LiT i forbindelse med Reprise, tankene går kanskje heller i retning av fransk nybølge. Men, som Tjalla sier, de deler mer eller mindre en universell tematikk. Sjeldent har jeg kjent meg så godt igjen i en film(særlig innenfor landegrensene), dette er filmen for vår generasjon. I tillegg til å treffe en nerve i samtiden på en meget god måte, skilter den med godt skuespill og ikke minst et filmspråk vi ikke har sett siden Løchen's filmer. En bunnsolid film, og ikke bare "til å være norsk".

  5. Jay Electronica

    Vet ikke om jeg fortalte deg at han egentlig skulle varme opp for Mos Def? Ble dessverre avlyst, så vi ble stuck med LidoLido og Chris Lee. Sykt kjipt, gleda meg nesten minst like mye til det. Venter på en ordentlig utgivelse selv, så kanskje vi får noe musikk på Spotify.

     

    Syns han går minst like bra som Common på den beaten her:

    Jay Electronica - Rennaisance Man

    http://www.youtube.com/watch?v=dtkyVX7JYTE&feature=related

    En annen favoritt: Suckas

  6. Sjekk ut: DRM, består av rappere Ormstunge, Phreske Phred, Ole O og DJ Lucky LK.

    Gammaldags EP'en kom i fjor sommer, solide saker.

    Ord til mor. Fikk EP'en anbefalt av Enoksen, hørt en del på den de siste dagene. Sirkus utmerket seg for min del. "En gjeng med krampeaktige vestkantsnobber/rocker champisflasker paya for med ekstrajobber". Kjenner et par som faller i den kategorien der, så det var spot on.

     

    On a further note:

    Hi-Tek - Where It Started At ft. Jadakiss, Raekwon, Talib Kweli og Papoose.

    http://www.youtube.com/watch?v=rsDCt0XV-aM

    Edit: Ikke Raekwon to ganger, men Papoose og Raekwon.

×
×
  • Opprett ny...