Gå til innhold

HeXeY

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HeXeY

  1. "Vittige tunger som nå vil kommentere at det er å håpe at det ikke blåser for mye dersom det blir krig, får merke seg at vindstyrken lå over for hva Luftforsvaret er villig til å operere under i fredstid. Grenseverdiene endrer seg i ei krise."

     

    Dette fikk meg til å tenke på en annen artikkel jeg leste i vg for en måneds tid siden.

    Det var underkjølt regn, og i grøfta lå der spredt en del tanks og Humvees som skulle på Trident Juncture. Men det gikk ikke så bra på glatta med amerikanerne.

    Heldigvis kunne den norske kommandøren på stedet berolige oss med at de hadde lagt ned kjøreforbud denne dagen på grunn av forholdene, men det var ingenting å være redd for fordi om det hadde vært krig så hadde de kjørt på.

     

    Grenseverdiene endrer seg nok i en krise, men ikke i så stor grad at et fly kan fly 10-20m/s mere vind, eller at amerikanerne magisk skal lære seg å glattkjøre.

    Men trøsten er jo at russerne heller ikke er vant til glattkjøring.

    Eller, vent nå litt.

     

    OT så vil jeg vel tro at å miste et fly i fredstid et bedre enn å miste ett i krig, så argumentasjonen for vind her er på viddene. Dette er en øvelse på faktisk krig, dette må da være anledningen for å faktisk teste for krig?

     

    Det går på risiko/konsekvens, ikke hva flyene tåler eller ferdighetene til sjåførene.

    • Liker 1
  2. "Det er en trimaran, et litt utradisjonelt skrog. Av forskjellige grunner, så er det ikke så mye brukt, selv om det viser seg å være en veldig godt båt."

     

    Tydeligvis har ikke forfatter av denne artikkelen vært mye rundt og reist. Trimaran som vestlig konsept er kanskje nytt, men konseptet med smal og grunn båt og to flytepotonger for å holde stabiliteten oppe, er langt fra ny.

     

    http://clubrunner.blob.core.windows.net/00000001944/Stories/f3263cb9-30fe-4ace-87b3-8f14532876a4.JPG

     

    Hvor har forfatter påstått at det er et nytt konsept4?

  3. spørs om delfin-designet er laget for å kjøre fort eller sakte da.. :-P

     

    i teorien er det best med spiss tupp som på vanlige rutefly hvis man vil fly fort.

    Delfiner har massevis at forskjellige organer som gjør at fasongen må bli som den er.

    Fly har ikke slike organer og man kan plassere apparatene så og si hvor man vil inni flyet.

     

    Eneste som ble stemt på var vel hvordan det skal males...

  4. "ArmA III er et solid krigsspill, med alt fra en solid dose sniking, til voldsomme kjøretøyer."

     

    Hehe, det burde være ulovlig å engang antyde at Arma 3 er et bra krigsspill synes jeg, sånn i marketsførings øyemed i det minste. For et makkverk av et spill dette ligger an til å bli. :| Spillet gikk vel ut av beta for noen få dager siden.

     

    Holstre pistolen på siden.. nnnnneida.

    Rævkrype opp en fjellskråning.. jaddaa

    Damemodeller.. neiddaaa

    Samme utstyr på begge sider av faksjonene.. jaddaa

    Gjemme seg i grasset på avstand.. neiddaa

    Alt av uniformer for blufor har US flagg.. jadddaa

    Skademodellering på kjøretøy.. neiidaa

    Sitte på ræva på bakken og rotere.. jaddaa

     

    Det er jo en masse muligheter i dette med å lage et omfattende og overveldende krigsspill, men dette har de ikke fått til i min mening.

     

    Jeg kunne spekulere i at utviklerne har kanskje jobbet for mye på DayZ standalone, men jeg aner at de nok bare er talentløse og holder set til sånn overforenklet spilldesign.

     

    Heh, jeg får gå å sjekke om det faktisk er slik at uniformene på blufor har USA flagget, som det ble påpekt i dag på det offisielle forumet

     

    Stikkord: Kompromisser

     

    -Holstre pistolen på siden... for det har så jævlig mye å si for morofaktoren...

    -Faen er rævkrype?

    -Damemodeller, nesten ingen spill har det...

    -Samme utstyr, klart, men hvordan, og om alt brukes, er opp til han som lager oppdraget, NATO -kan slåss med infanteri mot stridsvogner med luftstøtte i ett oppdrag, og andre veien i neste.

    -Gjemme seg i gress, kunne det i toa, ser ingen grunn til at det skal være borte i trea (har aldri sjekket, har bare antatt at det enda er der, er bortreist så kan ikke sjekke)

    -Alt av unifomer har US flagg, nå er BLUFOR = NATO i spillets nåværende stand (så vidt jeg vet, igjen, vært borte) og USA er den største bidragsyteren i NATO så om de kun skulle hatt et flagg, om det nå er midlertidig eller ikke, skulle det nesten bare mangle at det er USA. Det er også et stort marked for dem i USA, og de kan være litt gretne av seg om de ikke får være heltene, og det har vel heller ingen verdens ting å si for morofaktoren hvilket flagg det er uansett

    -Skademodellering, jo, i en viss grad. Det er ikke like omfattende som, si Forza eller noe i den duren, men så måtte du også hatt en sinnsykt mye kraftigere PC en hva du får idag for å kunne kjøre Arma 3 med alt det har i dag, og attpåtil ha skademodellering på alle kjøretøy.

    -Sitte på ræve å rotere, kan da det i virkeligheten å, bare å flytte beina dine vettu

×
×
  • Opprett ny...