Gå til innhold

pohorne

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pohorne

  1. "Boksen har ellers strømforsyningen innebygget" skriver dere. Men dette er vel ikke riktig, det er en strømadapter også på denne.

     

     

    Forsinkelse ved kanalbytte er tregt som det skrives og håper dette blir bedre raskt. 

     

    Det var kjekt å ha ei klokke ved tvn. Den er dessverre borte nå den nye boksen, var kjekk å ha i de gamle.

     

    Hadde også vært greit å ha bilde i bilde slik at når man tar opp guiden legger bildet på kanalen man ser på seg ned i venstre hjørne slik at man kan se på kanalen mens man leter etter noe nytt.

  2.  

    Knallbra batteritid. Gikk på 10 timers skitur på søndag med garmin pulsbelte (ANT+) tilkoblet Endomondo app. Hadde ikke på mobildata. Brukte Staminamode og lot bare Endomonodo og ANT+app være på. Stålende fornøyd etter turen, fortsatt 45% igjen med batteri.

     

    Hvordan koblet du opp beltet? Fikk det ikke til når jeg prøvde. Må man ha abonnement også (vet man trenger det for å se pulssoner, men usikker på om det trengs for å bare se pulsen), eller holder det å ha pro-versjonen av appen?

     

    Jeg har ikke PRO versjonen og fikk det til. Men husk å laste ned "Ant+ Plugin" først.

  3. Knallbra batteritid. Gikk på 10 timers skitur på søndag med garmin pulsbelte (ANT+) tilkoblet Endomondo app. Hadde ikke på mobildata. Brukte Staminamode og lot bare Endomonodo og ANT+app være på. Stålende fornøyd etter turen, fortsatt 45% igjen med batteri.

  4. Har et litt irriterende (ikke så rent lite heller" problem med kalender synkronisert med exchange på telefonen. På min gamle HTC Hero var det ikke noe problem å endre oppføringer jeg la til i outlook. På Galaxy S2 kan jeg kun endre oppføringer jeg har lagt til via telefonen, men ikke via outlook. Hvis jeg f.eks. legger inn en oppføring i outlook får jeg ikke opp "edit" når jeg trykker på menyknappen inne i oppføringen på telefonen. Legger jeg den derimot inn i kalenderen på telefonen, får jeg "edit" valget.

     

    Noen andre som har erfart dette eller har noen tips til hvordan det kan løses? Er ganske avhengig av å kunne redigere kalenderen uavhengig om oppføringen er lagt til via outlook eller mobilen.

     

    Takk for alle svar

     

     

    Da har jeg fått svar fra Samsung. Det fungerer med exchange server 2003, MEN IKKE MED 2007 eller 2010. De hadde ikke testet mot nyere enn 2003 som de hadde selv.

     

    Er det mulig?? Dette blir for dårlig. Jeg fikk levert telefonen tilbake og endte opp med HTC sensation. Ikke like bra kamera, men allikevl bra til alt annet.

  5. Har postet ett problem tidligere, er det ingen som har noen forklaring??

     

    Har et litt irriterende problem med kalender synkronisert med exchange på telefonen. På min gamle HTC Hero var det ikke noe problem å endre oppføringer jeg la til i outlook. På Galaxy S2 kan jeg kun endre oppføringer jeg har lagt til via telefonen, men ikke via outlook. Hvis jeg f.eks. legger inn en oppføring i outlook får jeg ikke opp "edit" når jeg trykker på menyknappen inne i oppføringen på telefonen. Legger jeg den derimot inn i kalenderen på telefonen, får jeg "edit" valget.

     

    Noen andre som har erfart dette eller har noen tips til hvordan det kan løses? Er ganske avhengig av å kunne redigere kalenderen uavhengig om oppføringen er lagt til via outlook eller mobilen.

     

    Jeg har sendt epost til Samsung og de svarer at det fungerer hos dem på Outlook 2003 server og at jeg må ta det med IT avdelingen på jobben. Men de forsto ikke dette. Vi bruker 2007 server.

     

     

    Kan noen hjelpe??

     

     

     

     

    På tidligere android telefoner kunne jeg ta bilder under samtaler. Men med S2 er dette umulig. Er det bare på min eller er det ingen som kan ta bilder under samtale med S2

  6. Har et litt irriterende (ikke så rent lite heller" problem med kalender synkronisert med exchange på telefonen. På min gamle HTC Hero var det ikke noe problem å endre oppføringer jeg la til i outlook. På Galaxy S2 kan jeg kun endre oppføringer jeg har lagt til via telefonen, men ikke via outlook. Hvis jeg f.eks. legger inn en oppføring i outlook får jeg ikke opp "edit" når jeg trykker på menyknappen inne i oppføringen på telefonen. Legger jeg den derimot inn i kalenderen på telefonen, får jeg "edit" valget.

     

    Noen andre som har erfart dette eller har noen tips til hvordan det kan løses? Er ganske avhengig av å kunne redigere kalenderen uavhengig om oppføringen er lagt til via outlook eller mobilen.

     

    Takk for alle svar

  7. Jeg har samme problem som Spydleif. Ingen kaleneroppføringer som jeg har lagt inn i outlokk på pcn som har synket med exchange kan jeg editere på telefonen, kun de som jeg har lagt inn direkte i telefonen. Har vært innom Telehuset i dag og bedt de finne ut av det. For er det en smarttelefon bør den jo være så smart. Testet med en annen på jobben som har HTC og der fungerer det fint.

     

    Bra om noen finner en løsning som an deles med oss.

  8. Kutt ut all denne drittpraten og la tråden handle om VW nye golf. Kanskje kan denne bli like lang som nye Ford Mondeo tråden. Og ikke minst gi mange bra svar på ulike spørsmål kjøpere og nye eiere kan dele med andre.

     

    Selv har vi bestilt ny Mondeo md levering før desember, men det gjenstår å se om det holder. Så blir det lang utsettelse skal jeg ikke se bort fra at jeg titter etter noe annet.

  9. Ang antenne. Hadde en Ford Sierra 92 mod på 90 tallet. Denne hadde ikke utvendig antenne. Den var orginalt levert med innvendig antenne i bagsjerommet. Hadde relativt bra radioforhold hvis jeg ikke husker feil. Bilen var en sedan.

     

    Ja som kikker sier blir det nick bak på bilen, :p

  10. Noen som vil dele sine erfaringer med stemmetyringen og mobilopplegget i sine nye biler?

     

    Skriv gjerne også inn noen flere erfaringer både positive og negative.

     

    Fikk spørsmål fra min bedre halvdel om dette med drivstoffpåfylling. Slik jeg har lest er det umulig å feilfylle. Men er ikke det ene røret (diesel eller bensin) større enn det andre, og da passer ved den som er minder. Og hvis det er noe man ikke skal ha på tanken blir det feil allikevel. Eller er det noe annet som gjør feilfylling umulig.

  11. Hei

     

     

    Litt flaut å spørre det :blush:  men, lurte på Hvordan åpne panseret ?

     

    Jeg har Opel Corsa 1,4 og klarer ikke å finne "håntaket" får å åpne panseret..

    hvor ligger den ? hvordan ser den ut

    9333218[/snapback]

     

     

    Gå inn på www.opel.no og nederst til venstre kan du finne din nærmest opelforhandler. Ta og ring dem så gir de deg nok svar. Eller du kan reise til dem og forklare dit "problem".

  12. Ukens (nr 34/07) nummer av Vi Menn har bil-bilag. Dette bilaget har en god test mellom mondeo, passat og avensis.

     

    Og dere kan jo gjette hvem som vant :whistle:  ...  MONDEO så klart. :thumbup:

     

    Jeg gleder meg mer og mer frem til bil leveres.

    9322835[/snapback]

    Er det en blåkopi av de andre testene, eller har de noen nye detaljer som er værdt å få med seg... :roll:

    9324785[/snapback]

     

    Jeg synes ikke det var blåkopi av de andre testene jeg har lest. Det er andre folk som har prøvd bilen enn de jeg tidligere har sett. I Vi Menn testen er oppfatningen motsatt av VG om interiøret.

     

    Glemte å si at bladet er i salg fra i dag, jeg fikk det tidligere som abonent.

  13. Heng dere på og legg til egen bil ved å trykke "svar" på dette innlegget, og legg så til nye data på ny linje inne i selve innlegget, så får vi en fin samleoversikt. Håper ikke formateringen blir alt for uoversiktlig. Ta med nick, karosseri, utstyrsnivå, motor/gir, farge utv./innv., samt viktigste ekstra, fullpris og leveringsdato.

     

    Torz - Stv - TitX - 130A - Tonic/Inf.blue - Navi, IVDC, ACC - 493' - nov./des.07

    bilsjuk-Stv- Tit   - 130A - Black panther/New York - Navi, nøkkelfri,- 425´- Aug.07

    hhf - Stv -Trend - 100M - SeaGrey/Delskinn- Parkvarmer, Sportpakke - 370 - Sept/Okt 07

    Zettie - 5dr cbi - TitX - 130M - Tonic/Inf.blue - ALT ex seteminne&bakseteund. - Aug.07?

    Jxl - Stv - TitX - 130M - Panther Bl.- Navi, Cruise,k.pakke, 8-veis sete,tonede ruter, 18" felg,spoiler, h.feste, rails, regnsensor, v.dekk på alu - 384 - Okt/Nov 07

    tjohoi - Stv - TitX - 130A - Machine Silver - Navi - ACC - 8-veis sete - 410' - okt 07

    KIKKER-Stv-TitX-130M-18"-Panther-keyless-Navi/6cd-komfort-safetechp.-El.8 pass.+++ 473'- sept/okt 07.

    Eppen - Stv - Titx - 130M - Sea Grey-komfort - 18" - keyless - rail - spoiler - xenon - cc - sotet - 390'   Feil levert i juli, ny dato Okt 07

    Dallas - Stv - Tit X - 130A - Panther black - Navi 6 cd, Cruise, oppv. baksete, mørke ruter, spoil, komforpakke, Xenon, 8 veis el sete, kjerringlift, h.feste - 410` sept 07

    Fatman33 - stv - TitX - 130M - Sea Grey/Ebony - komfort - bixenon - 18" - skiboks - cc - spoiler - hf - alarm - bakkestart -  endelig pris er jeg ikke 100% sikker på her og nå- 03.august

    kuami - stv - Tit - 130M - Thunder - Komfort/intro - 8 v.sete - krok - bl rails - m.ruter - 350`- lev okt

    FirstFord 5dr - TitX - 130A - Panther - Navi - Komfort - SafeTech - BiXenon - 8v fsete - Hekkspoiler - VHjul - 435' - Juli 07

    Titanium-XXX 4dr-TitX - 130M - Colorado RED - Komfortpk,18",Bixenon,08 mod,sportfjæring,senket +++ 320.000 - lev okt 07.

    TOMSIN- stv-titx-130A, navi, sportsfjærer, 18", komfortpakke, mørke ruter,hekkspoiler, panther black, ++++ 430.000 lev nov-des.

    poskare - Stv - TitX - 130A - Panther - Navi - Komfort - Safetech - Keyless - BiXenon - M.ruter - Keyless - 8v.sete - Alarm+++ - ukjent fullpris - okt/nov´07

    GeirOr - Stv - TitX-130M - Sort-18", BiXenon - Hekkspoiler - Navi - Komfort - El-Takluke - Rails - Keyless - M.ruter - Keyless - 8v.sete -Alarm(DEFA) - 390.000,- Sept

    Willi - 5dr - TitX - 130A - sølv/sort - Komf.Safet - Navi++ - 450' - om3-?uker

    Erlends -stv- TitX -130M- Seagrey - ACC- Keyless Ent - Alarm (blir nok DEFA)- Chip Trim - Komfortp- ++++ - 435' - Sept/Okt

    larsse - 4dr - TitX - 130A - sea grey - 18" - Komf - mørke ruter - CC. fått 2/7

    milsluker - 5dr combi Tit - Panther - 130M - sportspk./senket/bakspoiler/17"Y - vinter 16" alu - komfortpk. - h.feste - 344' minus 20' firmarabatt - 1.okt

    Lomper - Stv - TitX - ... alt utstyr som er mulig

    Pellepedal - Stv- Ghia - 140M - 17" - Panther - Mørkeruter - BiXenon - Parkvarmer - Komfortpk - el.sete m/minne - parksens. 370" mottat juli

    pohorne - Stv - Tit - 130A -Thunder grey - Komfort pakke - 8 veis førersete - Cruise kontroll - Regnsensor - Takrails metallfarvet - Skvettlapper foran - Avtagbart hengerfeste - Ekstra flipkey - 374' (inkl rabatt) - levering før desember jf selger.

    ARETHY - Stv, Ghia X, 130A, Panther, Mørkeruter, Bi Xenon, Komfortpk., H.feste, Hekkspoiler, Ventilerte forseter, Oppvarmet baksete, Nøkkelfri adkomst, Cd magasin, Takrails metall, 18" Y-eiket sommer, 16" 7x2eiket vinter, Skvettlapper foran, El.soltak, Aut.nivåreg, Bagasjeromsgardin, Okt/Nov, 390,-

    pette Stv. 130M- panther. komfortpakke - sportspakke- mørktonet glass- BiXenon - cruis - navi - 8 v.sete (minne) - 8 v.sete passasjer-rails - Hundegitter -++ sept/okt 07

    Beirut - Stv - TitX - 130M6, Panther, mørke ruter, komfort pk, spoiler,rails, skvettlapper bak/foran, soltak, hundegitter, el.sete, cruise, regnsensor, sportsfjæring, familiepakke, bakkestart, avt.hengerfest, kjerringlift. Best 25.6, levering usikkert.

    jora - 5d.kombi - Trend -2,0 130Diesel - Auto - Cruise - Seagrey - Avtb.h.feste - Sony Stereo - Motorvarmer -Hentes IDAG! (09.08.07)

    Pukkelrygg - Stv - TitX - 130M6 - Panther -18" -Familiepakke - Fartsholder - Komfortpakke - Metallic lakk - Mørktonet glass - Takrails - avt. hengerfeste - Alarm - Bi-xenon - Spoiler - lev NOV 07(?)

  14. Tips:

     

    La alle bildører og luker stå åpne når du går fra bilen. Ta med verdisaker. Sett på varselblink. Det indikerer at du ikke har "parkert".

     

    Får du bot av et privat selskap er det jo bare å klage 2 ganger til de, så klage til parkeringsklagenemda. God erfaring med det, og det fungerer alltid. Det hender det holder med å true det private selskapet med politianmeldelse om ikke første klage går igjennom. Det gjør jeg, og det fungerer alltid.

     

    Når det gjelder klage på et parkeringsgebyr utstedt av politiet eller kommunen er det værre. Da må man i rettsak eller i forliksrådet. Jeg endte nesten opp der en gang.

    9197948[/snapback]

     

     

    Parkeringsklagenemda er kun for de seriøse i den private bransjen som er medlem av NORPARK (interesseorg for kommunale og private parkeringsselskap) Så jeg håper du har fått bot fra en av medlemmene der.

     

    Når det gjelder skilting så vil jeg legge til at det er ikke nok å alene sette opp skilt med teksten "parkering forbudt". Det må være skiltet på området, enten ved innkjøringen eller annet sted som lett kan ses, om at det er håndheving etter privatrettslige regler og hvilke regler som gjelder. Hvis du da befinner deg på slikt område "godtar" du reglene som en slags avtale. Er skilting om dette ikke der har man heller ikke inngått noe avtale og det kan være snakk om forhold som ikke er bra. Forbrukerrådet har hatt mange søkelys på de useriøse i bransjen og tar sikkert flere saker dersom de ikke er medlem av NORPARK (www.norpark.no).

  15.  

    Jeg venter altså nå på mondeo nr 2 bestilt medio juli. Rimelig kjipt, spesielt når jeg leser på fordmondeo.org at det er store problemer med diesel motorblokker noe som kan gjøre biler 3 mnd ytterligere forsinket.  :ohmy:

    9210561[/snapback]

     

    Høres ikke bra ut. Det er ifølge dette forumet, sendt et brev til forhandlere ang denne forsinkelsen. Regner med forhandlere også i Norge har fått dette brevet.

    I såfall er det merkelig at ingen her inne har blitt informert om dette.

    9211462[/snapback]

     

    Var innom min forhandler i Drammen (Så Fatman fikk bil, gratulerer!!).

    Tenkte sjekke hvordan det var med produskjon og forventet levering. Han sa at jeg ikke måtte regne med bil før okt-november, men før desember. Det han også sa var at de som bestiller i dag må vente 6-8 mnd. For egen del kunne jeg hatt bil 12.07.07, men valgte å bestille mer utstyr og automat. Og etter det jeg leser her var ikke det dumt. Gleder meg som en unge.

  16. Heng dere på og legg til egen bil ved å trykke "svar" på dette innlegget, og legg så til nye data på ny linje inne i selve innlegget, så får vi en fin samleoversikt. Håper ikke formateringen blir alt for uoversiktlig. Ta med nick, karosseri, utstyrsnivå, motor/gir, farge utv./innv., samt viktigste ekstra, fullpris og leveringsdato.

     

    Torz - Stv - TitX - 130A - Tonic/Inf.blue - Navi, IVDC, ACC - 493' - nov./des.07

    bilsjuk-Stv- Tit   - 130A - Black panther/New York - Navi, nøkkelfri,- 425´- Aug.07

    hhf - Stv -Trend - 100M - SeaGrey/Delskinn- Parkvarmer, Sportpakke - 370 - Sept/Okt 07

    Zettie - 5dr cbi - TitX - 130M - Tonic/Inf.blue - ALT ex seteminne&bakseteund. - Aug.07?

    Jxl - Stv - TitX - 130M - Panther Bl.- Navi,Cruise,k.pakke,8-veis sete,tonede ruter, 18" felg,spoiler,h.feste,rails,regnsensor,v.dekk på alu - 384 - Okt/Nov 07

    tjohoi - Stv - TitX - 130A - Machine Silver - Navi - ACC - 8-veis sete - 410' - okt 07

    KIKKER-Stv-TitX-130M-18"-Panther-keyless-Navi/6cd-komfort-safetechp.-El.8 pass.+++ 473'- sept/okt 07.

    Eppen-stv-Titx-130M Sea Grey-komfort-18"-keyless-rail-spoiler-xenon-cc-sotet- 390'   Feil levert i juli, ny dato Okt 07

    Dallas - Stv - Tit X - 130A - Panther black - Navi 6 cd, Cruise, oppv. baksete, mørke ruter, spoil, komforpakke, Xenon, 8 veis el sete, kjerringlift, h.feste - 410` sept 07

    Fatman33 - stv - TitX - 130M - Sea Grey/Ebony - komfort - bixenon - 18" - skiboks - cc - spoiler - hf - alarm - bakkestart -  endelig pris er jeg ikke 100% sikker på her og nå- 03.august

    kuami - stv - Tit - 130M - Thunder - Komfort/intro - 8 v.sete - krok - bl rails - m.ruter - 350`- lev okt

    FirstFord 5dr - TitX - 130A - Panther - Navi - Komfort - SafeTech - BiXenon - 8v fsete - Hekkspoiler - VHjul - 435' - Juli 07

    Titanium-XXX 4dr-TitX - 130M - Colorado RED - Komfortpk,18",Bixenon,08 mod,sportfjæring,senket +++ 320.000 - lev okt 07.

    TOMSIN- stv-titx-130A, navi, sportsfjærer, 18", komfortpakke, mørke ruter,hekkspoiler, panther black, ++++ 430.000 lev nov-des.

    poskare-Stv-TitX-130A-Panther-Navi-Komfort-Safetech-Keyless-BiXenon-M.ruter-Keyless-8v.sete-Alarm+++ -ukjent fullpris- okt/nov´07

    GeirOr - Stv - TitX-130M Sort-18", BiXenon -Hekkspoiler-Navi-Komfort-El-Takluke-Rails-Keyless-M.ruter-Keyless-8v.sete-Alarm(DEFA)-390.000,- Sept

    Willi-5dr.-Titx-130A-sølv/sort-Komf.Safet.Navi++-450`-om3-?uker

    Erlends -stv- TitX -130M- Seagrey- ACC- Keyless Ent- Alarm (blir nok DEFA)- Chip Trim- Komfortp- ++++ - 435'- Sept/Okt

    larsse -4dr.titx-130A sea grey . 18"Komf.mørke ruter. CC. fått 2/7

    milsluker - 5dr combi Titanium - Panther - 130M - sportspk./senket/bakspoiler/17"Y - vinter 16" alu - komfortpk. - h.feste - 344' minus 20' firmarabatt - 1.okt

    Lomper - stv- titX... alt utstyr som er mulig

    Pellepedal - stv- Ghia - 140M - 17" - Panther - Mørkeruter - BiXenon - Parkvarmer - Komfortpk - el.sete m/minne - parksens. 370" mottat juli

    pohorne - Stv - Tit - 130A -Thunder grey - Komfort pakke - 8 veis førersete - Cruise kontroll - Regnsensor - Takrails metallfarvet - Skvettlapper foran - Avtagbart hengerfeste - Ekstra flipkey - 374' (inkl rabatt) - levering før desember jf selger.

  17. Endelig er det tid for vår første nye bil. Og etter mye prøvekjøring og frem og tilbake ble det mondeo.

     

    Først tok vi en bil som var i bestilling med levering 12.07.07 uten automat, men siden vi via forumet så at det var avvik i prislistene vedr regnsenson gjorde vi om bestillingen. Da ble leveringen senere i år, uten at dette er spesifisert nærmere.

     

    Så følgende ble bestilt 21.06.07:

     

    Titanium, stv, 130HK TDC med 6 trinns automat.

    Thunder grey

    Komfort pakke (motor/kupevarmer, avkj. hanskerom, parkeringssensor, solskjerm 2. rad, el. innfellbare speil, handsfree)

    8 veis førersete

    Skvettlapper foran

    Avtagbart hengerfeste

    Ekstra flipkey

     

    Bilen bestilt i Drammen og prisen ble 374'

    9145480[/snapback]

     

    La inn første bestillingen og den var feil utstyrt og lavere priset. 02.07.07 ble følgende lagt inn, så nå skulle det være riktig:

     

    Titanium, stv, 130HK TDC med 6 trinns automat.

    Thunder grey

    Komfort pakke (motor/kupevarmer, avkj. hanskerom, parkeringssensor, solskjerm 2. rad, el. innfellbare speil, handsfree)

    8 veis førersete

    Skvettlapper foran

    Avtagbart hengerfeste

    Ekstra flipkey

    Takrails metallfarvet

    Cruisecontroll

    Regnsensor & aut avblendbart bakspeil

    Vinterdekk med alufelg

     

    Bilen bestilt i Drammen og prisen ble 374'

     

    Vi gleder oss til ny bil. Men jeg tror nok jeg skal ned til selgeren å sjekke at alt er lagt inn for produksjon slik at alt kommer med. For ettermontering er ikke så lett etter hva de sa på Ford.

  18. Endelig er det tid for vår første nye bil. Og etter mye prøvekjøring og frem og tilbake ble det mondeo.

     

    Først tok vi en bil som var i bestilling med levering 12.07.07 uten automat, men siden vi via forumet så at det var avvik i prislistene vedr regnsenson gjorde vi om bestillingen. Da ble leveringen senere i år, uten at dette er spesifisert nærmere.

     

    Så følgende ble bestilt 21.06.07:

     

    Titanium, stv, 130HK TDC med 6 trinns automat.

    Thunder grey

    Komfort pakke (motor/kupevarmer, avkj. hanskerom, parkeringssensor, solskjerm 2. rad, el. innfellbare speil, handsfree)

    8 veis førersete

    Skvettlapper foran

    Avtagbart hengerfeste

    Ekstra flipkey

     

    Bilen bestilt i Drammen og prisen ble 374'

×
×
  • Opprett ny...