Gå til innhold

Sivert29

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sivert29

  1. Håper at Xbox One blir en flopp, sånn at MS får seg en smekk på pungen. Det at du må betale ekstra til dem når du har kjøpt et brukt spill er jo bare helt bak mål, pluss at det at spillet låses til din maskin kan jeg tenke meg blir morro når du har betalt 1000vis av kroner å får RROD.

     

    Det låses ikke til din maskin, men til din spillerkonto. Dvs at hvis xboxen takker for seg, så har du fortsatt spillerkontoen din og kan spille som før på en annen xbox. Det lønner seg å kunne fakta ;)

  2. Det skal ta 7 virkedager å bytte operatør. Det betyr jo at det tar ca 10 dager, siden vi har en helg i mellom :)

     

    Når det gjelder å låse opp en telefon, så er det kun IMEI-nummer som trengs. Nå vet jeg ikke hvordan dette fungerer ho Netcom, men det burde vel uansett ikke være noe problem å låse opp telefonen. Bindingen ligger jo på selve abm, og bindingsbruddet kommer hvis man sier opp det. For dem er det vel knekkende likegyldig hvilken telefon du bruker, eller for den del, om du bruker abm i det hele tatt. Du har jo bundet deg for 12 mnd :)

  3. Vel... det begynner faktisk å haste litt for å få beholde nr. En portering tar 7 virkedager (ca 10 dager). Hvis du porterer nummer over til ny operatør i dag eller i morgen, så bør det gå bra. Hvis du skal portere over til Telenor, så sendes det ut en melding fra et laaangt nr du skal svare "Ja" på. Dette lange nr støttes ikke av MTU, så du må få denne bekreftelsesmeldingen til en annen tlf.

     

    Hvis nr ikke porteres over, så blir det sagt opp. Deretter ligger det i karantene i 6 mnd, så kan noen andre ta det i bruk. Det er Post- og Teletilsynet som sitter på nr (tror jeg)

     

    Det lønner seg ikke å vente for lenge, for da står du med skjegget full av postkasse!

  4. Dette er et meget bra initiativ av Amobil, og gjør at vi som sitter på Kundeservice også er "mer på tærne". Og vi lærer mye av dette selv.

     

    Nå skal dere være klar over at vi på Kundeservice har ufattelig mye vi skal vite, og enkelte huller vil man finne hos enhver konsulent. Man kan heller ikke forvente/forlange at vi skal kunne alt dette på rams i en "jungel" som forandres hver dag. Vi har derfor rutiner vi må lete i for å kunne gi et best mulig svar, og da er det viktig at disse er godt oppdaterte. Og nettop derfor er denne testen utrolig bra, og viktig.

     

    Stå på Amobil, og gjør kundeservice bedre! :dribble:

×
×
  • Opprett ny...