Gå til innhold

TorOyvind

Medlemmer
  • Innlegg

    103
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TorOyvind

  1. Hei.. jeg har plutselig fått en svart ramme rundt selve skjermbildet mitt, det har krympet innover liksom. Har en samsung 2493HM 24" skjerm. Har forsøkt med alle slags innstillinger men får den ikke vekk..

     

    Noen som har en løsning?? Hjelp

     

     

    Prøvd å stille selve skjermen da? du har nok en auto config knapp på skjermen om det er flat skjerm. Hvis ikke må du trykke på meny knappen. Alt skal skje på selve skjermen.

    Joda har en flat-skjerm, ca 1 mnd gammel. Det er en sånn auto config knapp foran på skjermen, men da står det not availibe el noe slikt. Står stort sett not-avalible på alle menyer som har med justering av selve skjermbilet, ikke farger og sånn.

     

    Dette skjedde forøvrig da jeg skulle se film i 1080p på tv fra pc'en, og konfigurerte skjermen fra nvidia-kontroll panelet. Har et GTX260-kort. Kan det være noe feil med skjermen??

  2. Jeg har kjøpt meg GTX260 "core216"-versjonen nylig, utrolig fornøyd med dette kortet, kaldt og stille kort, og kjører f.eks Far cry 2 og fallout 3 (60fps stort sett hele tiden) på max i 1900x1200 med alt AA på. Har en lett overklokk på kortet da. Ligger på ca 70grader load (vifte ca 55%) og 40grader idle. Har en genial strømsparingsfunksjon som gjør at kortet klokker seg automatisk ned når det ikke brukes! :thumbup: Jeg betalte 2500 for mitt gigabyte-kort.

     

    Big-T

  3. Hei

     

    Vurderer å kjøpe 1gb-versjonen av dette "PCS"-kortet, når det kommer i butikk. Lurer på hvordan støynivået er på dette kortet? Har pc'en i stua så viktig for meg å ha et lavt støynivå, men samtidig bra ytelse. "PCS"-kortene har jo en annen kjøler så har jo lest at denne kjøleren er mer stille/kaldere enn standard kjøler. Håper på svar! :thumbup:

     

    Big-T

  4. Ser Amentio har det billigste 4870-kortet nå, et MSI OC til kr 1441. :hmm: Vurderer sterkt å kjøpe dette kortet nå selv om det ikke er på lager før i neste uke.. + 24" skjerm.

     

    Er det noen årsak til at kortet har ramlet ca 4-500 kr i pris plutselig? Håper noen vet dette.. takk

     

    Big-t

    Les på denne siden og siden bak i tråden så finner du ut av det ;)

    Åh sorry litt trøtt i dag, så ikke dette. Takk for svaret.

     

    Forresten vil det være noe vits i å kjøpe 1gb versjonen av 4870 når den er i butikkene? Tidligere kort med 1gb har jo mest vist seg å være nærmest et pr-stunt

     

    Big-t

  5. Du sa forøvrig at du hadde et budsjett mellom 6-8000, så det var derfor jeg tok vekk saker for å spare kr.

     

    du bør også velg 4gb ram, gjerne litt kjappere enn i utgangspunktet, det er så billig nå for tiden også er det kjekt å ha, går litt raskere alt sammen da. :cool: Ikke tenk på 32-bit windows, jeg har samme og det vises 3,5 gb tilgjengelig. Ikke noe problem, bare positivt å ha ram!

     

    Big-T

     

    Men hvis du skulle kjøpt en OK PC med ca alt det jeg trenger + glassrute i siden og i tillegg innenfor budsjettet. Hadde du kunnet tatt en grei PC på www.komplett.no og re-konfigurert en PC for meg? ;=) Har egentlig ikke peiling i det hele tatt... Kjøpte en Dell Dimension 5150 for 7 år siden og den begynner å slite en god del med teknologien nå til dags, hehe. Har 750gb på eksterne HD'er nå... Som sagt den skal brukes til nye spill, lagring, innspilling av gitar osv, litt nyere teknologi...

     

    Hva med denne maskinen er den bra?

    Cooler Master Mystique 631, Sort

    Corsair Powersupply 550W Bulk, black,

    Asus M3N78-EH, GeForce 8200, DDR2, ATX,

    AMD Athlon 64 X2 6000+ 3.0GHz Socket AM2

    Crucial DDR2 PC5300 1024MB CL5

    XFX GeForce 8500GT 500M 512MB DDR2,

    Western Digital Caviar GP 500GB SATA2,

    USB2 multikortleser 3.5" sort for

    Samsung DVD-brenner SH-S202J IDE

    Logitech Deluxe 250 Keyboard NO

    Logitech OEM Optical Wheel Mouse Sort

    Creative SB X-Fi XtremeGamer

    Creative Inspire A200

    Microsoft Windows Vista Home Premium

     

    Denne Gaming PC skal brukes til:

    Nye spill, lagring, innspilling av gitar osv, litt nyere teknologi...

    Uff den PC-en der må du holde deg laaangt unna!! Elendig skjerkort og KUN 1 gb ram. Den får du ikke mye morro med! :thumbdown:

     

    Ellers ser jo prosessoren og resten greit ut.

  6. Du sa forøvrig at du hadde et budsjett mellom 6-8000, så det var derfor jeg tok vekk saker for å spare kr.

     

    du bør også velg 4gb ram, gjerne litt kjappere enn i utgangspunktet, det er så billig nå for tiden også er det kjekt å ha, går litt raskere alt sammen da. :cool: Ikke tenk på 32-bit windows, jeg har samme og det vises 3,5 gb tilgjengelig. Ikke noe problem, bare positivt å ha ram!

     

    Big-T

  7. Jeg ville bytta ut hovedkortet med et P45 som kommer i juni vistnok, dersom trådstarter kun skal ha 1 skjermkort? Om han nå skal vente på GTX280 så kan han likså godt vente på P45. Kortene er kjøligere og kan klokke bedre enn X.8. Bare en liten tanke.

     

    Også bør det velges E8400 foran E8500. Jeg har forøvrig Q6600 og er meget fornøyd med den!! :thumbup:

     

    Big-T

  8. Hei.

     

    Denne PC-en ser jo bra ut, har tatt en titt på den nå. Men bytt ned til E8400 prosessor, sparer 762kr. Også et Asus P5K P35kort, sparer 187kr. Dersom du kun skal ha kun ett skjermkort holder det i lange baner med p35, dette kortet klokker bra og er stabilt også! 9800GTX drar de fleste spill på høy oppløsning/high, bytt gjerne til "EVGA GeForce 9800GTX 512MB Superclocked" og spar 72kr. Ferdig klokket kort og litt billigere! :thumbup: Du kan også velge et 8800 gts 512mb kort, samme greia egentlig men kun små forskjeller. Kutt også ut lydkortet, og spar over 500kr. Dersom du kan skippe hodetelefoner og webcam så blir det enda billigere! Da har du en god basic-pc som kjører det meste av spill!! Du får også se om du kan kutte ut noe mere..

     

    Du sier du også trenger lagringsplass til filmer og musikk, så kanskje du kan bruke det du sparer på dette til en ekstra harddisk? Lykke til!! Håper dette var til hjelp og ikke for langt!

     

    Hilsen Big-T

×
×
  • Opprett ny...