Gå til innhold

crazysupra

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av crazysupra

  1. Oj..Jeg såret vist følelsene til noen vista fans..hehe

    Har brukt vista lenge og har brukt vista fra spilling til programmer så jeg vet en del om ustabiliteter med vista..Folk flest som sier vista ikke suger ressurser eller at det er veldig stabilt gjør ikke annet enn å slå av og på maskinen,sjekke mail,skrive dokumenter.

     

    Maken til usaklige innlegg som kommer fra deg skal man lete lenge etter. Her hjemme har vi 4 maskiner med Vista (har hatt Vista på samtlige i 1,5 år), og som brukes til alt mulig, fra spilling til videoredigering, you name it. Disse maskinene blir ikke slått av og på, og jeg har ennå til gode å se en bluescreen eller annen form for ustabilitet.

     

    Men for de som opplever noe annet, så ligger ustabiliteten enten hos brukeren, eller dårlig/gammel HW, eller at man prøver å bruke noe gammel programvare som skulle vært kastet for mange år siden.

     

    Få deg litt relevant kunnskap før du uttaler deg.

     

    Hei!

    Du som er fornøyd med vista er en av de få. Jeg jobber selv med salg av PC og kan si at jeg har fått 3 ganger så mye å gjøre pga problemer med Vista. Har Vista 64bit selv på en topklasse laptop og kan trygt si at XP var og er et bedre alternativ enn Vista. Håper bare microsoft etter hvert forstår at "tilpasset dagens bruk" ikke er masse mikkmakk men at et system er enkelt, kjapt og til å stole på. Dette er ikke Vista på noen måte.

     

    Alle feilene ligger IKKE hos brukeren, har relativt god peiling selv og har faktisk vært en del ganger hvor jeg har ringt microsoft med et problem og det eneste de svarer er at de jobber med en løsning. Selvfølgelig legger de skylden på programene som legges inn (eksempler er Adobe CS3, Norton 2007, Nero 7.0, IKKE MINST MSN (hvor faktisk en periode man måtte legge inn gammel verson for å få dette til å funke - Og dette utvikles faktisk av microsoft!) og eldre og en del andre jeg ikke husker i farten)...Dette er programmer fra andre seriøse aktører som Vista IKKE BRUKEREN har hatt problemer med.

     

    Jeg utelukker selvfølgelig ikke brukeren i alle tilfeller, men når de har klart XP helt bra i flere år og får store problemer med vista når microsoft egentlig lovte at alt skulle bli enklere. Og disse såkalte Vista ready PCene som kom rett før releasen av Vista med 512mb ram osv egentlig ikke er brukelige i Vista for 5 flate øre mener jeg at Microsoft lurer kunden. De tenker ikke kundens beste lenger, de er kun motivert av penger!

     

    Forstår godt at Vista ble kåret til en av de største floppene i dette årtusenet!

  2. Hei. Jeg byttet til netshop for ca et år siden. Alt jeg har fått derifra har jeg fått på relativt kort tid og kan ikke si at jeg har hatt noe problemer med supporten heller. Hadde problemer med et Nvidia kort ett år etter kjøp, sendte det inn til de og de sendte meg et tilsvarende kort uten spørsmål. Er veldig fornøyd med de og kommer til og fortsette med og bruke de i fremtiden. Jobber selv i en elektrobutikk og fakta er at det er alltid noen som er misfornøyde med servicen, kunsten er og holde dette antallet nede. Men 0% blir det nok aldri, dette tror jeg nok gjelder alle i denne bransjen.

  3. Hmm...denne fra alienware virker som det jeg ser etter :) det er en litt større pc en jeg ville ha men med de specsa der har noen ekstra tommer ikke noe og si :D. Blir nok en stor overgang fra 12 tommeren jeg har nå da, men har jo sett at det finnes ikke 12 tommere som har de specsa jeg ser etter.

  4. Alienware har kun 2x7900 med tilsammen 512MB minne, som gir ingen eller liten ytelsesforbedring ift. 1x7950GTX.

     

    I dag er det Dell XPS m1710 som har det feteste å by på i forhold til specs innenfor en forholdsvis normal pris (20-30 000)

     

    Mener du VIRKELIG at pris ikke spiller den minste rolle, kan du bestille et 20" monster fra www.voodoopc.com med dual 7950 GTX, AMD turion TL-66, 2x200GB 7200 rpm disker og 3 års garanti til ca. 54000 :0 Hvis du gjør det, vil jeg komme på besøk og titte på den  :!:

    9341065[/snapback]

     

    Hehe...denne virket jo ganske rå da! Men blir nokk litt for stor etter min smak :)

  5. Hei, jeg titter etter en ny laptop (sitter nå med en ferrari 1005). Har hatt lyst på en med santa rosa prosessor, HDDVD eller blu-ray og et relativt kraftig skjermkort (som G-Force 8700 eller bedre).

     

    Tittet en del på Asus Lamborghini VX2s og Acer Aspire 5920G men har fortsatt ikke finnet noe som har de kravene jeg ser etter? Pris er ikke en faktor, vil bare ha en kul bra laptop.

×
×
  • Opprett ny...