Gå til innhold

zCon

Medlemmer
  • Innlegg

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zCon

  1. "Med den riktige maskinvaren skal 4.2 gi opptil 2,5 ganger så stor overføringshastighet som tidligere versjoner. I tillegg er datapakkekapasiteten økt med nesten ti ganger, noe som betyr mer effektive overføringer. Det gir igjen mindre muligheter for overføringsfeil og reduserer batteriforbruket."

     

    Noen tall hadde faktisk vært greit å ha, slik at man kan skjønne hvilket nivå det er snakk om.

     

    Helt enig! Men siden ingen tok initiativet så søkte jeg opp nåværende versjon (versjon 4). Den har i teorien kapasitet på 24Mbit/s. Om den nye er 2,5 ganger raskere vil den da i teorien ligge på 60Mbit/s (7,5MB/s).

  2.  

     

    Fanatec Clubsport. Da snakker vi ~10k ferdig snakka med pedaler, gir og ratt.

    Takker og bukker. Er ingen pc spiller, men er bilgal så det holder og dette spillet såg meget bra ut.

    Tenker jeg kjøper et sånt ratt sett når jeg skal kjøpe ny pc snart.

    Rekner med det er en del andre bil simulatorer verdt å teste?

    Hvis du liker simulator kan jeg anbefale deg å prøve noen av disse:

     

    iRacing - ikke la deg lure av navnet. Dette er en fantastisk racing simulator som har et veldig godt system for å konkurrere online hvor du blir rangert ikke bare etter hvor rask du er, men også etter hvor "ryddig og pent" du kjører. Har hatt mange fine timer med dette!

     

    rFactor 2 - populær sim som mange liker. Mye på grunn av mange tilgjengelige mods.

     

    LFS - ja det var nevnt tidligere. Hatt utallige timer i dette spillet. Kanskje det jeg har spilt mest av alle bilspill jeg har spilt. Grafikken er en del år tilbake, men fysikken er absolutt ikke det! Det er dessverre ikke så stor community lenger da.

    PS. Er du fan av drifting er denne obligatorisk å prøve!

  3. Gledet meg lenge til denne oppdateringen/oppgraderingen, men nå som jeg endelig fikk den så virker den uferdig. Klokka, dato og mange av menyikonene på menybaren oppe til høyre forsvinner etter brøkdelen av et sekund og flikrer raskt på og av en gang i blant. Mulig det er en konsekvens av at jeg hadde obsidian menu bar før, men jeg vet ikke. Programmet som skal resette tilbake til default fungerer bare på Mavericks -.-

  4. 5.9"? Det skulle ikke vært 4,9? Trodde Nexus serien liksom skulle være "malen" for smarttelefon og tablet? Med mindre dette IKKE er etterkommeren til Nexus 5 så synes jeg dette var merkelig. Dette er jo phablet nivå. Skulle jeg byttet ut iPhone nå så ville jeg hatt en Nexus, men en 5,9" kommer aldri til å skje at jeg kjøper.

    • Liker 1
  5. Det er jo et veldig kult konsept, men jeg sliter veldig med å se for meg noen som helst god prising på dette systemet siden jeg tror det appellerer til alt for få å faktisk bygge telefonen selv. Lite etterspørsel = høy pris. Men som over gjennomsnittlig teknofil kunne jeg godt tenke meg å prøve ut dette selv. Tror likevel det blir en niche-greie, om ikke annet, en kul niche-greie ;)

  6. Personlig har jeg lite gode erfaringer med nyere Samsung-produkter. De har alle fungert utmerket i starten, men så fort alderen har passert en måned eller to er det over og ut med all glede og fornøyelse. Treghet og redusert batterikapasitet er de aller største syndebukkene. Mulig det også har noe med Android sin natur å gjøre, men de fyller telefonene sine med så forbaska mye bloatware og unødvendige funksjoner som drar ned opplevelsen av kjernefunksjonaliteten til telefonene. De har sikkert gode telefoner på papiret, mange fine tall og ord, men i praksis sitter jeg med en heller dårlig brukererfaring fra det aller meste fra dem etter S2 sin tid. Samsung for meg har for lengst mistet grepet og neste gang jeg går for en Android telefon blir det hvertfall ikke Samsung.

  7.  

     

     

     

    Men er støydempingen blitt så mye bedre at jeg kan overbevise arbeidsplassen min om at jeg må få byttet ut mine QC15?

    Jeg jobber en del inne på datarom med veldig mye støy. QC15 gjør en god jobb, men kunne gjerne vært bedre.

    Har selv testet begge flere ganger i flere typer omgivelser og personlig kan jeg ikke si at QC25 er verdt å oppgradere til hvis du allerede sitter med QC15. QC25 er noe bedre, men i mine ører var forskjellen så liten at jeg faktisk ikke helt klarer å forklare det. Dette er noe du må teste ut selv og i et område hvor det faktisk er støy, det å teste noe slikt hjemme i stua er bortkastet med mindre du bor midt i byen og er omringet med støy.
    Takker for svar.

    Etter det jeg har lest i denne tråden i dag, lurer jeg litt på hva Bose har gjort på de siste 5 årene.. Skuffende de ikke har klart å få til markant bedre støydemping.

    Har du Android-telefon- da vil jeg anbefale deg å bruke poweramp musikk appen :)

    Den støtter play/pause, previos/next funksjonene på ledningen (lyd opp og ned funker ikke) til Bose QC15, QC20 & QC25. Poweramp har også sin egen equaliser.

    Poweramp appen er gratis, om du vil ha ekstra funksjoner?- koster den ca 30 kr på play store.

    Med en Android-telefon, kan jeg svare telefonen med ledningen? Og ikke minst snakke uten å ta av settet? Snakker både om QC15 og QC25.

    Vet ikke med QC25, men har selv QC15 og kan bekrefte at om du ønsker å snakke i telefon med dem så må du bruke kabelen med mediastyring ettersom mikrofonen befinner seg på mediekontrolleren. Det finnes riktignok mikrofoner på selve headsettet også, men de brukes kun til styreduksjon. Ta det med en klype salt fordi dette husker jeg litt dårlig, men om kontrolleren i det hele tatt funka på Note'en så var det kun hovedknappen (play/pause og svar/legg på) som fungerte.

     

    En ting jeg har funnet ut etter mine år med QC15 er at denne mediakontrolleren er det svakeste leddet i forhold til kvalitet på produktet. Ledningen hadde voldsomt mye slitasje akkurat der den gikk inn i kontrolleren, og sluttet til slutt å fungere.

  8.  

    Kunne ikke vært mer enig!

     

     

    Hva er det egentlig du er enig i?

     

    Poengene Vebjørn S. presenterte i inlegget sitt som jeg siterte?

     

    - Jeg er enig i at det ikke alltid handler om å være først, men best. Hva som nå er "best" blir fort veldig situasjonsbetinget (og gjerne litt subjektivt), men poenget står.

    - Jeg er enig i at i diskusjonen mellom hvilke OS som er best, blir ofte subjektive meninger presentert som harde fakta om hvorfor et OS er bedre enn et annet.

    - Jeg er enig i at når jeg ønsker de viktigste fundamentale funksjonene på en mobiltelefon, så er det den som klarer å tilby meg det på "best, enklest og mest interessante måte", som blir den jeg velger å gå til (innenfor rimelighetens grenser selvfølgelig).

    - Jeg er enig i at det virker som om at man må forsvare seg om man sier at man skal kjøpe seg en iPhone.

    - Jeg er enig i at jeg ønsker en enklere og mer effektiv løsning på telefonen, ettersom jeg bruker mindre tid på den enn jeg gjør på datamaskinen.

    - Jeg er enig i at Apple gjør mye rett med sin ideologi, men at mange også ser seg usunt blinde på den og kanskje utelukker andre alternativer før de en gang har gitt dem en sjanse.

    - Jeg er enig i at både Android og iOS har sine fordeler og ulemper.

×
×
  • Opprett ny...