Gå til innhold

satmah

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av satmah

  1. Hei, jeg har en Lenovo bærbar pc. På SIW programmet kunne jeg lese at vifteren står 0RMP. Betyr det at vifteren fungerer ikke?

    Jeg kunne høre og se at vifteren går. Men maskinen blir ganske varm. Jeg kunne også lese kjerne temp som høyest 70 og 72 grader C i hver av kjernene(Se på bilde). Nå har jeg åpnet bak dekselet og da har tempen gått ned fra 49 grader til rundt 40 grader. Hvis dekselet lukket er tempen på 49 og 50 i hver av de kjernene. Hva som gjør at vifteren står 0rpm selv om vifteren går. Den går ikke hele tiden, når litt over 40 grader, starter og stopper hvis den er under 40 igjen. Hva kunne man ha gjort her og hva kunne være problem? Er vifteren egentlig ødelagt? Jeg har provd andre programmer og de viser også 0RPM

     

    Legger ved et skjermbilde av SIW. Takk for svar!

    post-135104-0-83544900-1364837196_thumb.jpg

  2. Hei, jeg venter på en pc med evga sr-2 kort og tenkt å kjøpe et par brukt kort som jeg kunne sette opp sli oppsett. Jeg sjekket på finn og her på hardware.no. Jeg fant at noen selger til og med brukt kort dyrere enn nytt kort kjøpt per dagens dato.

    Det som jeg lurer på hvis jeg skulle kjøpe et par nytt kort, hva ville vært best?

    2 X GTX 560Ti, 2X GTX 650Ti eller 2 X GTX 660? Jeg ville også kjøpt et par brukt GTX 580 kort hvis prisen er grei. Hva kunne man betalt for et brukt GTX 580 kort i dag?

    Både av prismessig og ytelse messig tenker jeg at GTX 660Ti er et bra valg.

     

    Hva tenker dere? Åpent for alle type forslag. En ting til, kan jeg bare kjøre SLI på dette kortet eller kan jeg også kjøre firefox. Hvis det er i tilfelle er dette rett frem eller mye tukling?

     

    Tusen takk for alle svar!

  3. Gå på start, søk på device manager og oppdater drivere på skjermkort og nettverkskort. Chipsetdrivere skal såklart installeres før alle andre drivere. Hvis dette ikke hjelper kan du prøve å "reparere" vista. Lykke til!

    Hei, takk for svar. Jeg har nå formatert hele hden og installert på nytt Vista. Fungerer denne delen i alle fall.

  4. Hei, jeg har en Dell Inspiron 530 masking.Jeg har nettopp lagt inn Raid1(2*500gb) og instalert Windows Vista Ultimate. De to diskene er helt nye. Problemet mitt er at maskinen finner ikke noen av de hardwarene, skjermkort( ATI hd 2600 pro) og internt nettverkskort(Intell® 82562V-2 10/100 Network Connection). Jeg har prøvd å legge inn drivere til disse to, men får beskjed om jeg ikke har de tilhørende hardwarene. Jeg prøver også update Bios, men det går heller ikke. Har til og med prøvd å installere nyere driver til Dvd-spilleren samme her.

    Jeg har den gamle HD som fulgte med maskinen og har installert både nye skjermkort driver og andre drivere uten problem. Men når jeg prøver på de nye diskene, får jeg problemene. Så jeg vet ikke hvordan jeg kunne løse dette problemet.

     

    Er det noen som kunne hjelpe meg her? Takk for hjelpen.

  5. Hei, takk for svar. Jeg har ingen plan om overklokking. Så håper jeg en av de brikkene vil fungere.

     

     

     

    Det kommer an på hovedkortet ditt.

    Hvis du ikke har noen spesiell grunn til å gå for brikker med høyere hastighet, så er det like greit å holde seg innenfor hovedkortets spec, iallfall med tanke på hastighet.

     

    Volten går fint med høyere, eller det skal iallfall gå bra hvis du ikke har et hovedkort som er kresent på sånt.

     

    Mitt hk har støtte for 1.8v men jeg kjører jo brikkene i overklokket tilstand på 2.2v.

  6. Hei, jeg har en Dell Inspiron 530. Jeg har tenkt å oppgradere minne på denne maskinen. Det skal være 4Gb, DDR2. Jeg skal ta ut den brikken som ligger allerede( 512 mb)og plassere nye. Jeg tror at jeg kunne bruke 4gb og det makimale per spor skal være 2gb. Da vil jeg gå for 2 * 2GB. Jeg tror hovedkoret støtter PC2 6400. Jeg har lest her på forumet at det går ann å bruke høyere en PC2 6400 selv om det ikke vil kjøre på høyere hastighet enn det som tillatt av hovedkortet. Den brikken som ligger inne i maskinen kjører på 1,8V. Jeg fikk vite av en som jobber på Netshop at alle PC2 6400 kjører på 1,8V. Jeg har sett på Hardware.no sin Prisguide det finnes brikker med spenning på 1,8V, 2V, 2,1V og så videre.

     

    Spørsmålene er:

    Vil jeg få problemer hvis jeg velger foreksempel PC2 8000?

    Vil jeg komme bort i vanskelighet hvis jeg velger brikker med høyere spenning enn 1,8V? for eksempel hvis jeg velger en av disse brikkene.

     

    http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...aspx?plid=92492

     

    http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...aspx?plid=97679

     

    http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...aspx?plid=97587

     

    Håper noen kunne svare. Takk!

×
×
  • Opprett ny...