Gå til innhold

Fashionjunkiie

Medlemmer
  • Innlegg

    142
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fashionjunkiie

  1. Hvis det bare hadde vært melken så hadde jo de tre brystene kjentes ut som alle de andre. Dette må være noe annet. De er steinharde og har blitt større og større i løpet av de siste månedene.

    Får nok ta henne med til dyrlegen en tur, ja. Men hva om det er en svulst? Opererer de den vekk? Har hørt fra andre folk at de bare gir dem en sprøyte for å la de dø. Det kan jo ikke være riktig?

  2. Har et lite spørsmål.

     

    Katten vår er gravid. Hun har hvertfall alle symptomene på det, men magen er faktisk ikke såå stor.

    Men i natt skjedde det noe rart; broren min lå og koste med henne hvor han plutselig ser en liten blodklump på hånda. Hun ble også litt mer vill, mjauet mye mer, sleiket seg i skrittet og styret rundt. Så jeg laget da en kasse hvor hun kunne ligge i for vi trodde hun skulle føde. Der lå hun ganske lenge og fikk rier. Plutselig var det da slutt på det og hun begynte å styre rundt igjen. Nå senere i dag har hun bare vært veldig innpåsliten, mjauer, følger etter noen hele tiden og klarer ikke ligge lenge stille på en plass.

     

    Hva skjer? :ohmy:

    Samme katten jeg har spørsmål om nå også. Etter det der fikk hun store klumper under tre av brystene. To av dem er sammensatt, akkurat som en lang klump.

    Kan det være svulst? Klumpene er ganske store og harde. :( Hun er gravid nå også, forresten.

  3. Jeg har lagt merke til den andre tråden din om "kvinner som skal slås til lydighet". Altså, vi lever i 2009. Majoriteten av kvinner i dag ville aldri i verden hatt et slikt forhold. Har du tenkt på at det kanskje er derfor du ikke helt har draget?

    Skjønner ikke hvorfor man skal slå når man oppnår så mye mer med god kommunikasjon. Det er kanskje noe du burde vurdere å prøve, fremfor å slå.

     

    Men hvis du finner ei som villig til å ha et slikt forhold, så fint for deg..

  4. Jeg ser ikke noe problem med å barbere lårene i tillegg. Gjør det selv og det tar ikke så mye lenger tid. Min erfaring er at det ikke er noe forskjell mellom å barbere leggene og lårene.

    Om hårene blir stive eller ikke er egentlig ikke noe å bry seg om. For det skal jo barberes vekk uansett?

×
×
  • Opprett ny...