Gå til innhold

Kawabonga

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kawabonga

  1. Er umulig for noen å svare på et slikt spørsmål med mindre man jobber i IT-avdelingen på skolen du går på / kommunen du bor i. Og derfor, sett bort ifra om det står på profilen din, er det derfor ingen på diskusjon.no som kan svare deg på det.

     

    De kan, sannsynligvis, se alt du har gjort når du har vært inne på brukeren din når du har vært koblet til skolens nettverk.

     

    Når det kommer CCleaner har du kun mulighet til å slette ting som ligger lokalt på maskinen, og vil derfor være til ingen hjelp.

     

    Med mindre du klarer å hacke deg inn på serveren til kommunen og sletter all denne informasjonen kan du bare glemme å gjøre den utilgjengelig for andre.

     

     

    Tviler, derimot, på at læreren har direkte tilgang til slik informasjon, med mindre h*n er IT-ansvarlig.

     

     

    Jeg regner med at siden du spør om dette har du blit truet med å bli, eller allerede blitt, utestengt fra skolens nettverk. Så, med mindre du har vært inn på sider du ikke vil at andre (Medelever, foreldre, andre lærere(?)) kunne det kanskje vært morsomt å gjøre litt oppstyr ut av dette?

     

    Her har jeg noen forslag til hva du kan gjøre. Du kan selvfølgelig ikke regne med at skolen kommer til å ta deg 100% seriøst på alle disse forslagene, derfor kan det være "lurt" å involvere foreldre hvis du virkelig vil ønsker å nå igjennom. Oppfordrer dog ikke å være kjip mot lærere/skole, da du tjener mer på at de liker deg enn at de ikke liker deg. Har dere allerede ett anspent forhold og du er overbevist om at det ikke er mulighet for at dere noensinne kommer til å gå overens, eller at du rett og slett driter i dem, kunne det vært kanskje vært morsomt å gjennomføre ett eller fler av forslagene.

     

    1. Si at det var noen andre som gjorde det. Si at du krever skriftlig underskrift fra samtlige vitner om at det det var deg. Mens de gjør dette må du jo selvfølgelig skaffe deg alibi for at du ikke var tilstede ved maskinen da "lovbruddet" fant sted.

     

    2. Krev en utskrift av logg på hvilke sider du har vært inn på.

     

    3. Krev at skolen/kommunen setter opp et nettverksfilter som blokkerer ting dere ikke har lov til å bruke skolens maskiner og nettverk til.

     

    4. Har du mye penger, og mye fritid, kan du for eksempel lage en stor sak ut av dette og anmelde forholdet. Si at du var sinnsyk i gjerningsøyeblikket (når du skrev under på avtalen for bruk av IT i skolen), at de tvingte deg til å skrive under på avtalen, etc. Da kan du i beste, og minst tenkelige, utfall få endret IT-lovverket på skolen / i kommunen, få erstatning for tapt/for lite undervisning (Insister på at du mener at du har gått glipp av undervisning hvis du har blitt sperret ute fra nettverket). Advokat er must.

     

    5. Lag en underskriftskampanje mot skolens IT-regelverk.

     

    6. Arranger i fakkeltog i protest mot skolens IT-regelverk.

     

    4chan er også en fin side.

     

    Lykke til!

  2. Pleier nVidia å være flinke til å pushe ut stabile drivere når de lanserer nye skjermkort?

     

    Har planer om å kjøpe nytt skjermkort i nærmeste framtid, og vurderer GTX570. Har hatt nVidia siden 5000-serien og har aldri hatt problemer med drivere (ingen betydelige som har limt seg fast i minnet mitt hvertfall), så at de retter opp eventuelle feil tviler jeg ikke på. Men, jeg ønsker å kunne utnytte den fulle kraften til skjermkortet fra første oppstart etter installeringen.

     

    Så vil det beste valget være å kjøpe en eldre modell, velge en annen produsent eller, eventuelt, vente til de lanserer stabile drivere til dette skjermkortet?

     

    Om du mener jeg burde gå for en annen modell er det fint om du spesifiserer hvilen modell og hvorfor jeg burde gå for akkurat dette skjermkortet.

  3. Hallo godtfolk.

     

    Jeg har ett problem når jeg kjører enkelte spill (Deriblant CS (1.6), Heroes of Newerth og Icy Tower) som gjør at jeg lagger i ca 1-2 sekunder, før det er normalt i 3-5 sekunder, deretter lagger det i 1-2 sekunder igjen, og sånn fortsetter det. Pcen klarer de fleste andre spillene jeg bruker den til helt fint (Enemy Territory: Quake Wars, World of Warcraft, Warcraft 3). Dette begynte å skje etter jeg formaterte pcen for noen måneder siden. Laggen starter 5-10 minutter etter jeg har begynt å spille. I CS, som er det eneste spillet dette skjer i som jeg kan se FPS, etc., ligger jeg fortsatt stabilt på 100 fps når dette skjer, men det det blir ett hull i den lilla net_graph linja og den grønne blir "taggete".

     

    Viktige detaljer:

     

    Har alle de nyeste driverne.

     

    Kjørt Antivirus- (AVG) og Spyware-scans (CCleaner, Spybot S&D og Malwerbytes' Anti-malware) flere ganger.

     

    Bruker Windows XP 32-bit Professional med SP2.

     

    Hardware:

     

    - MSI K9N NEO-F V3, nForce 560, Socket-AM2

    - AMD Athlon 64 X2 6000+ 3.0GHz Socket AM2

    - XFX GeForce 9600GT 650M 512MB GDDR3

    - Samsung SpinPoint T166 400GB SATA2

    - Samsung SpinPoint P120S 250GB SATA2

    - Aspire 500W PSU

    - Og en random 6 år gammel HDD

     

    Noen som sitter inne med en forklaring?

  4. 1. Hvor gamle er arrangørene?

     

    2. Dere burde kanskje bytte overskrift ettersom LANet skal være i Drammen og ikke i Bærum.

     

    3. Hvor stor tro har dere egentlig på dette?

     

    4. Hvor har dere tenkt til å skaffe utstyr, mat til kantina, hvem skal betale internett/strøm, etc.

     

    5. Det er vel ikke det lureste å poste nummeret sitt på et forum hvor hvem som helst kan lese alt av poster?

  5. Har planer om å starte en Rogue på Alliance, som hovedsakelig skal brukes til pvp på 70, så da lurer jeg på: Hvilken race er best på alliance til rogues? (Med tanke på racials)

     

    Har tenkt litt på dette selv og har kommet frem til at jeg skal sette opp alle racials som rogue kan trenge for alle rasene.

     

    Human: Deception, Mace/Sword Expertise

     

    Dwarf: Stoneform

     

    Gnome: Escape Artist

     

    Night Elf: Dodge

     

     

    Selv mener jeg Human må være det beste, men Stoneform til dwarf er jo også ganske über i pvp.

     

    Hva synes DU ?

  6. Jeg bruker Windows XP. Dette problemet startet rett etter jeg formaterte hele pcen, så jeg tviler på i at mitt tilfelle det er et virus (før jeg formaterte fungerte det helt fint). Har ikke prøvd å reinstalere WC3. Kan vel prøve det og se om det hjelper. Er TFT dette problemet gjelder ja.

  7. Problemet med WC3 er at pcen min rett og slett står helt stille i tre sekunder, og deretter rebooter. Kjenner flere som har/har hatt problemer med at pcen klikker/rebooter når de spiller WC3, men de har aldri funnet ut hva problemet er. En jeg kjenner mener det er skjermkortet som blir for varmt, men med tanke på at jeg kan sitte flere timer i strekk med spill som COD4 og UT 3 uten at pcen klikker/låser seg/rebooter, har jeg veldig liten tro på at dette er tilfellet. Noen som har/har hatt samme problemet, og en eventuel løsning?

  8. Ja, har lignende problem. Pakkene/ forespørslene i TF2 er så mange at de kan bli tatt for DDOS'ing av brannmurdelen i routeren din. Portene må åpnes, og denne funksjonen bør justeres eller slås av.

     

    Merk, gjelder enkelte router/modem, og hvordan man utfører det er forskjellig i hvert tilfelle. Google routernavnet/merket + TF2 connection problem, for å se om det er et kjent problem med din router.

     

    Ty ty

  9. De største tabbene jeg har gjort i MP spill må vel ha vært på WoW.

     

    Som healer sovnet så jeg autowalka rett ut i lavan på Ragnaros en gang. Heldigvis var jeg shaman og var ansvarlig for å heale hunters.

     

    En annen gang var når vi var på andre boss i BWL (Første gangen min) hørte jeg ikke etter hva de sa på VT, så poppet det plutselig opp "Your the bomb" og jeg trodde det var en curse noen kunne decurse, så jeg stod bare midt inne i raidet.

     

    På SP spill må det vel å ha gått rundt på FFIX i fire timer for å finne ut at jeg egentlig skulle et sted like ved der jeg befant meg når jeg startet å gå rundt. Ble jo mye XP og gil av det.

×
×
  • Opprett ny...