Gå til innhold

ability-

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ability-

  1. Vi fikk også pc, men den var sperret for det meste. Ekempler:

    Kan ikke endre bakgrunn på skrivebordet.

    Kan ikke laste ned mer enn 30 000 kb

    Kan ikke gå på "Alternativer for internett"

    Kan ikke spille poker, verken på facebook eller bettson etc..

     

    Og internett hjemme ville ikke fungere fordi han kødden hadde sperra Altnernativer for internett. Jeg ringte Telenor Eksperten, og han sa at det gjald en proxy greie så internett explorer ikke ville motta informasjonen det tråløse nettverket sendte. Nettet fungerte men ikke å vise sider.

    Det samme gjelder 4 andre jeg har snakker med og, så regner med det er hele skolen og da får han en del arbeid igjen.

  2. Kom hjem fra Kos i dag, og en del er forandret fra før om årene har jeg fått inntrykk av. For eksempel har alle hotellene gått i gang med å skifte profil fra ungdomshotell til familiehoteller, noe som fører til at det er strengt ulovlig med "parties in the rooms". Dette gjelder da vorspiel, nachspiel og alt der i mellom. Man får heller ikke ha besøk på rommet etter klokken 22, selv om de bor på samme hotell. På St. Constantine, hvor jeg har bodd, var ungdomsgruppen jeg reiste med like godt likt som svartedauden, og vi hadde både besettningen og spesielt hotellsjefen på nakken gjennom hele oppholdet. Reiseselskapene bryr seg heller lite om hva man har å si også, da alle representantene der nede er ungfoler som ikke har mye å stille opp med.

     

    Det har også blitt forbudt å gå rundt å forhåndselge billetter til events i byen og på hotellet, på mitt hotell ble to svensker fra en bar arrestert da de gjorde det. I løpet av to uker der nede opplevde vi ingen av de berømte skumpartyene, for det er ingen som tør å arrangere de lenger.

     

    Men det er jo positive ting også, helt i starten på bargaten er det et sted som heter Nova Vita, de har verdens kuleste innkaster og servitør, Nikolai og Bjarte vi satt og snakket med de hver kveld. Club Upstairs er  dansestedet, og etter 2-3 tiden pleier det alltid å ta av der, men det har en tendens til å bli litt pølsefest der oppe.

    9110619[/snapback]

     

     

    Så det er ikke å anbefale lengre? Har hørt så mye skryt derifra for noen år siden. Er det Ayia Napa og Hersonissos som gjelder framover da?

    Virka ikke så kult i Kos, etter det du skrev nå.

  3. Morn.

     

    Noen som har vært der i år? Som evt. kan fortelle litt.

     

    Er interessert i å vite mest mulig om fest/nattliv, priser på mat/drikke, hoteller, strender, bra utested etc.

     

    Noe av det jeg har hørt tidligere:

     

    "Kaluha er best for skum-parties; når jeg var der var det skum helt opp til taket i HELE lokalet, og når man gikk måtte man passe på hvor man tråkket - fordi folk hadde sex på gulvet rundt deg. Det samme gjaldt forøvrig på do"

     

    ""Hvis man ikke klarer å få seg noe på Kos, så skal man være passe tett i huet eller sjenert"

     

    "Kos (kåss, ikke koos) har i mange år vært blant de mest populære charterreisemålene blant norske ungdommer, på linje med Ibiza. I Kos by, øyas hovedstad, er nattelivet heftig med beach parties, konkurranser og dunkende diskotek og musikkbarer. "

     

    "Passer perfekt for ungdom som vil ha det kulest mulig"

     

     

    :)

  4. Tidlig sædavgang er vanlig for unge gutter. Undersøkelser viser at utløsning for gutter/ menn i gjennomsnitt kommer 3 til 4 minutter etter påbegynt samleie. Dette opplever mange både jenter/ kvinner og gutter/ menn å være frustrerende kort tid.

    Årsaken er ikke nødvendigvis bare fysisk. Mye av seksualiteten sitter også "i hodet". Det er også mye tanker/ følelser som styrer det hele. Mange unge gutter får ofte fort en intens seksuell opphisselse som gjør at de kan få utløsning temmelig raskt. Dette er det mulig å få bedre kontroll med slik at man kan bedre skal kunne kontrollere og holde igjen utløsningen til en selv ønsker at den skal komme.

    Det er flere måter å trene seg opp til å holde lengre.

     

    Man kan :

    1) Trene bekkenbunnsmusklene. Det gjør man ved først å "finne" de rette musklene. Man finner disse musklene ved å stoppe urinstrålen når man tisser. Når man kjenner igjen disse musklene kan man trekke disse musklene sammen i 2-3 sekunder og slappe dem av i ti sekunder. Denne øvelsen gjentaes minst 10 ganger hver gang (noen ganger om dagen i noen uker skulle kunne gi effekt).

     

    2) Drive "start-stopp-trening". Man trener seg da opp til å registrere når sædavgangen nærmer seg slik at han kan stoppe og utsette den.

    Gutter/ menn kan trene selv ved å onanere til det nesten kommer. I tillegg kan penis klemmes like ved undersiden av penishodet slik at man hjelper til med å avbryte utløsningsrefleksen. Man stopper så opp til man kjenner at orgasmesignalene "glir over" (omkring 30 sek.). Deretter kan man ta opp igjen stimuleringen til utløsningen igjen nesten kommer. Slik kan man fortsette flere ganger.

    Denne øvelsen kan med fordel også gjøres sammen med eventuell partner.

     

    3) Bruke kondom. Kondom kan sette ned følsomheten og derfor også utsette utløsningen.

     

    4) Bruke kondom innsatt med bedøvelseskrem. "Durex's performa" er navnet på et slikt kondom. Den bedøvende kremen vil sette ned følsomheten.

     

    5) Få den første utløsningen fort og deretter ta litt "pauseaktivitet" til han er klar igjen. Da vil han som oftest holde lengre.

     

    6) Skulle de forannevnte tipsene ikke hjelpe kan man oppsøke sexolog (som det dessverre ikke er for mange av).

    Man kan også oppsøke lege for å få hjelp (som evt. også kan henvise videre til sexolog). Det finnes også medisiner som beroliger nervefibrene som formidler selve utløsningen. Det er antidepressive midler som har denne bivirkningen. Man venter i det lengste med å ta dette i bruk.

     

    Når man elsker er det oftest utilfredsstillende også for jenta når gutten kommer veldig raskt. Så når han kontrollerer utløsningen bedre kan han i tillegg stimulere henne på andre måter når han trenger å "roe ned". Da vil hele akten kunne nytes av begge over lengre tid. Samtidig er også mulighetene for at hun kan få orgasme store.

     

     

    Lykke til :thumbup:

  5. Det er ikke uvanlig at forhuden er litt trang i puberteten. 1-2 % har trang forhud i tenårene. Dersom du har smerter når du trekker forhuden helt tilbake tyder det på at den er for trang. Det finnes flere muligheter for å rette på dette.

     

    Det første du kan prøve er å smøre forhuden din inn med en krem som inneholder kortison morgen og kveld i 6-8 uker og så forsøke å tøye forhuden forsiktig ved å prøve å trekke den tilbake. Det er ikke meningen at det skal være veldig vondt og du skal heller ikke ta i så det begynner å blø. Etter hvert vil forhåpentligvis forhuden vide seg ut slik at du får trukket den skikkelig tilbake uten smerter.

    Dersom den blir trangere etter en liten stund kan du gjenta denne prosedyren.

    Det går an å forsøke med Hydrokortison krem som man får kjøpt på apoteket uten resept, men ofte må man ha sterkere krem og det må man til lege for å få på resept.

     

    Når du smører med Hydrokortison eller andre sterkere midler som er skrevet ut av lege skal disse smøres på selve forhuden og du skal prøve å komme så godt til som mulig. Hva som er innside og hva som er utside av forhuden kommer an på hvor langt man klarer å dra den tilbake, men alt skal smøres. Hvis du har sår hud så må du vente med behandlingen til huden er leget.

     

    Dersom dette ikke hjelper bør du oppsøke en lege, enten fastlegen din eller en lege ved helsestasjon for ungdom. Legen kan henvise deg til en kirurg som kan vurdere om du bør opereres eller ikke. Dette gjelder spesielt ved smerter og hvis du ikke får trukket forhuden skikkelig tilbake når penis er slapp.

     

    Det er viktig å få gjennomført en slik operasjon når forhuden er alt for trang.

    Hvis dette ikke gjøres kan en få smerter, blødninger og ubehag ved onani og samleie.

     

    En slik operasjon er ikke stor, man får vanligvis reise hjem fra sykehuset samme dag. Hvordan operasjonen gjøres er litt forskjellig, i de fleste tilfeller skjærer kirurgen forhuden med to snitt og syr den sammen på en spesiell måte slik at den blir videre. Etter en slik operasjon vil forhuden kunne trekkes tilbake, men utseende på den vil bli litt annerledes. Dersom dette er aktuelt for deg vil kirurgen forklare deg nøyaktig hva som skal skje under operasjonen før du blir operert.

    Du betaler vanlig egenandel hos legen (ca. 140,- kroner), mens selve operasjonen er gratis ved norske sykehus.

     

    Etter en slik operasjon er det viktig å holde penis i ro i noen uker. Hvis sårene har grodd fint skal det ikke være noe problem å være seksuelt aktiv etter 2-3 ukers tid.

     

    Så lenge du passer på å rulle kondomet helt ned på roten, vil ikke det at forhuden din er litt trang ha noe å si for hvor godt kondomet sitter.

    Selv om man ikke klarer å trekke forhuden bak penishodet når den er stiv, vil du kunne ha like god sex som om du klarte det.

     

    På nettstedet www.unghelse.no finner du en oversikt over alle landets helsestasjoner for ungdom. Der kan du finne den helsestasjonen som ligger nærmest der du bor.

    Du vil også finne mye nyttig informasjon om kondom og annen prevensjon ved å klikke på "Spill og tester" på hovedsiden til www.unghelse.no.

     

    For å finne ut hvem som er fastlegen din kan du ringe Fastlegetelefonen på tlf. 810 59 500.

  6. Det er ikke uvanlig at forhuden er litt trang i puberteten. 1-2 % har trang forhud i tenårene. Dersom du har smerter når du trekker forhuden helt tilbake tyder det på at den er for trang. Det finnes flere muligheter for å rette på dette.

     

    Det første du kan prøve er å smøre forhuden din inn med en krem som inneholder kortison morgen og kveld i 6-8 uker og så forsøke å tøye forhuden forsiktig ved å prøve å trekke den tilbake. Det er ikke meningen at det skal være veldig vondt og du skal heller ikke ta i så det begynner å blø. Etter hvert vil forhåpentligvis forhuden vide seg ut slik at du får trukket den skikkelig tilbake uten smerter.

    Dersom den blir trangere etter en liten stund kan du gjenta denne prosedyren.

    Det går an å forsøke med Hydrokortison krem som man får kjøpt på apoteket uten resept, men ofte må man ha sterkere krem og det må man til lege for å få på resept.

     

    Når du smører med Hydrokortison eller andre sterkere midler som er skrevet ut av lege skal disse smøres på selve forhuden og du skal prøve å komme så godt til som mulig. Hva som er innside og hva som er utside av forhuden kommer an på hvor langt man klarer å dra den tilbake, men alt skal smøres. Hvis du har sår hud så må du vente med behandlingen til huden er leget.

     

    Dersom dette ikke hjelper bør du oppsøke en lege, enten fastlegen din eller en lege ved helsestasjon for ungdom. Legen kan henvise deg til en kirurg som kan vurdere om du bør opereres eller ikke. Dette gjelder spesielt ved smerter og hvis du ikke får trukket forhuden skikkelig tilbake når penis er slapp.

     

    Det er viktig å få gjennomført en slik operasjon når forhuden er alt for trang.

    Hvis dette ikke gjøres kan en få smerter, blødninger og ubehag ved onani og samleie.

     

    En slik operasjon er ikke stor, man får vanligvis reise hjem fra sykehuset samme dag. Hvordan operasjonen gjøres er litt forskjellig, i de fleste tilfeller skjærer kirurgen forhuden med to snitt og syr den sammen på en spesiell måte slik at den blir videre. Etter en slik operasjon vil forhuden kunne trekkes tilbake, men utseende på den vil bli litt annerledes. Dersom dette er aktuelt for deg vil kirurgen forklare deg nøyaktig hva som skal skje under operasjonen før du blir operert.

    Du betaler vanlig egenandel hos legen (ca. 140,- kroner), mens selve operasjonen er gratis ved norske sykehus.

     

    Etter en slik operasjon er det viktig å holde penis i ro i noen uker. Hvis sårene har grodd fint skal det ikke være noe problem å være seksuelt aktiv etter 2-3 ukers tid.

     

    Så lenge du passer på å rulle kondomet helt ned på roten, vil ikke det at forhuden din er litt trang ha noe å si for hvor godt kondomet sitter.

    Selv om man ikke klarer å trekke forhuden bak penishodet når den er stiv, vil du kunne ha like god sex som om du klarte det.

     

    På nettstedet www.unghelse.no finner du en oversikt over alle landets helsestasjoner for ungdom. Der kan du finne den helsestasjonen som ligger nærmest der du bor.

    Du vil også finne mye nyttig informasjon om kondom og annen prevensjon ved å klikke på "Spill og tester" på hovedsiden til www.unghelse.no.

     

    For å finne ut hvem som er fastlegen din kan du ringe Fastlegetelefonen på tlf. 810 59 500.

×
×
  • Opprett ny...