Gå til innhold

kknet

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kknet

  1. Er det for tidlig å søke etter leilighet, eller? Har lagt ut annonse hvor jeg søker etter leilighet i trondheim som har hatt 135 treff nå - men ingen er interreserte... Trodde det var lurt å være tidlig ute, men hjelper da ikke det når ingen svarer? ;)

    Absolutt ikke for tidlig! Sleng også inn en søknad på SiT(http://sit.no/content.ap?thisId=1044), så har du noe å falle tilbake på dersom du ikke skulle lykkes i det private. Det er veldig enkelt å søke bolig via SiT hvis du ikke har mulighet til å komme nordover på visning osv. Søker du f.eks på moholt tidlig, får du de nyrehabiliterte hyblene, og de er ikke så gale. Ellers er nedre Singsaker nærme gløshaugen, det samme er Magnus den Godes gt.

    Lykke til!

  2. Dette kommer helt ann på hvordan denne flervalgseksamen blir laget. Fagkoordinator har tidligere i semesteret laget en glimrende midtsemesterprøve, som neste utelukkende bygget på forståelse av kretselementene, i steden for selve regningen. Her fikk de som hadde forstått stoffet god uttelling, mens de som slet fikk resultater deretter.

    En eksamensoppgave vil derfor være bygget opp på samme prinsipp, og med tilsvarende fornuftige svaralternativer som gir gale svar ved gal forståelse, ikke ved gal utregning. Kretsteknikk er ikke et fag som skal teste matteferdighetene dine, men forståelsen av enkle kretselementer som kondensatorer og transistorer. Denne forståelsen burde selvfølgelig vært ved vanlig regning, men jeg tror ikke en flervalgsoppgave vil påvirke resultatene i nevneverdig stor grad.

     

    For faget sin del er jeg uenig i avgjørelsen om at galt svar ikke gir minuspoeng, men da jeg selv tar faget er det jo for min del bare positivt.

  3. I dag kom personalet og vasket det værste, og vi tok et par timer og gjorde resten selv. Nå ser alt helt supert ut, og jeg tar tilbake det vonde jeg sa om SiT =) Nå er jeg bare klar for mandag! Skjer det noe lørdag kveld?

    Kor mykje betalar de på SiT i mnd eigentleg?

    Jeg bor jo som sagt på Moholt, er vel det billigste du får her oppe. 2400 + strøm tror jeg :p

    Og grattis med hybel da, hvor mye betaler du?

  4. Nå har jeg akkurat ankommet Moholt, og jeg må si det var litt av en opplevelse.

     

    Det skal sies at jeg har hatt ganske store forhåpninger til dette året, men etter at en hyggelig kar i skranka gav meg nøkkelen gikk det bare nedover. 5. etasje, opp triste, mørke trapper med ølbokser strødd. "Greit nok, folk har vel ikke kommet i gang med fellesrydding" tenker jeg.

     

    Så vrir jeg nøkkelen om til hybelen, og et hål av et fellesrom åpner seg. Skitt på gulvet, søppelrester i skapene, komfyr som ser ut som den har gått gjennom 4 år uten vask, samme med kjøleskapet. Skuffer fulle av søppel og dritt. På badet henger det igjen gamle håndkler, deodoranter og ei flaske plumbo. Yey.

     

    Heldighvis er mitt rom i meget god stand, og fint vaska. Etter å ha roa meg etter det første anfallet gikk jeg tilbake til resepsjonen og forklarte situasjonen. Skal nå ned i morra igjen og levere formell klage, samt kreve vask fra rengjøringsfirma. Orker ikke bruke hele morradagen på å vaske!

     

    Løser dette seg greit skal jeg stå uten sure miner på lørdag, men jeg kan ikke si annet enn at jeg er skuffet over SiT her. De kan ikke en gang ha tatt et hode innforbi døra!

    Noen andre som har opplevd liknende?

     

    Nå er jeg for all del pakket ut og sitter på trådløst over Airport Express med 25mb/35mb og skal ikke klage, sier fra hvordan det utvikler seg i morra med vaskinga. Men som sagt, flere som har opplevd liknende?

  5. Heia NTNU folk!

     

    Nå er sommeren her, og avreise til Trondheim nærmer seg med stormskritt. Hybelen er i boks, og er ganske sikker på å komme inn. Har fått hybel på Moholt, allé 6. Men så kommer spørsmålet; hvor mye stuff til hybelen er det lurt å ha med seg? Nå tenker jeg på alt fra dyner til bestikk, eller pleier de fleste å handle der oppe? Hvor mye fins allerede i disse hyblene?

     

    Også har vi sett litt på noen bilder fra Moholt fra SiT, men ingen av hyblene har det jeg vil kalle en stue, med sofa, tv o.l, bare kjøkkenbord. Er dette tilfelle i de fleste hyblene?

     

    Takker for alle fornuftige svar =)

  6. Maks tilleggspoeng er 10 poeng (4 fordypning og 6 realfag):

     

    Uansett studieretning kan ein maks. få 4 fordjupingspoeng.

     

    (...)

     

    Maks. realfagspoeng med alle fire realfaga på VKII-nivå er 6 poeng.

     

    Ikke at det har noko å seie med karaktergrensene du fant fram, men konkurrerer man i primærkvoten konkurrerer man også i ordinærkvoten.

    Vi kan maksimalt velge 3 realfag på vår skole (4,5 poeng), men da er det vist noen skoler som tilbyr mer. Så da havner fjorårets minste inntak på 5,5 i snitt i primærkvota. Takk KjellV :)

     

    Men skal vi ta diskusjonen litt lengre kan man ta med i beregningen at de fleste poenggrensene til sivilingeniør har steget de siste 3 årene, og flere elever under kunnskapsløftet har valgt realfag -> flere søkere -> høyre grenser. Men det er en annen diskusjon;)

×
×
  • Opprett ny...