Gå til innhold

Kpg

Medlemmer
  • Innlegg

    220
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kpg

  1. Hei. Er på utkikk etter en ny 19" LCD skjerm da den jeg har for øyeblikket holder på å ta kveld. Ønsker en skjerm med lav responstid, helst ikke mer enn 4ms. Min vx924 jeg har nå leverer 85hz på oppløsninger fra 1024 og ned. Ønsker noe av det samme på en ny skjerm.

     

    Fargekvalitet på skjermen er ikke så viktig da skjermen skal brukes til surfing og counter strike source.

     

    Så kriterier er da

    19" LCD

    4ms responstid eller lavere

    85hz ved 800*600 oppløsning

     

    Bare å komme med evt tips, da blir jeg glad.

    Mvh Kristoffer

  2. Hei. skal kjøpe ny telefon i prisklassen 3000kr. Har tenkt på lg kf750. Har noen erfaringer om denne, eventuelt andre brukbare telefoner i samme prisklasse? Bytter ikke telefon så ofte og den nye telefonen bør vare 2 år uten mye feil.

     

    Telefon skal være pen og se på og bra brukervennlighet. Batteritid syns jeg er viktig og synes batteriet bør holde iallefall 5 dager med variert bruk. Kamera bør være rimelig bra, mens mp3 egentlig ikke er noe jeg har tenkt på selv om det kan være nyttig å ha til tider.

  3. Hei. Skal kjøpe ny musematte fra nett uten mulighet for å prøve den først. Har 5l som er utslitt og må ha ny. Kan kjøpe enda en 5l, men forandring fryder så må tenke litt på det :)

    Har g7 mus atm, mulig jeg investerer i g5, men er usikkert fordi g7 funker så sykt bra.

    Til musematte da, har noen valg foran meg; Razer mantis, speed eller control, qpad, steel 5l, qck eller s&s(men tror denne blir for liten). Noen innspill ?

  4. Har nettopp kjøpt dette kortet. HW kan du se i signaturen min. Innstallerte sata drivere med floppy disk, formaterte HD og partisjonerte min 500gb WD 5000ys i 5 deler. Innstallerte windows xp i et jafs, gikk veldig mye fortere enn det jeg er vant til ialfall.

     

    Nå kom problemene. Da xp skal loade, kommer blue screen opp automatisk. Msg er: unmountable boot volume.

     

    Har prøvd å flashe bios, reformatere, men får fortsatt blue screen. Noen forslag ?

  5. Hei. Har problemer med min nye pc. Hadde noe problemer med sata driverne ved innstallasjon av windows. Jeg trikset litt og fikk det til å fungere.

     

    Men da kom nedturen. Etter xpload-screen får jeg bluescreen. Det står feil med mounting devices, etter å ha plugget ut alt annet enn hd, får jeg fortsatt bluescreen med samme meldinga.

     

    Har en 500gb WD 5000ys og denne står bak problemet. Har noen noen tips for å få dette til å fungere ?

     

    Står unmountable boot device ved bluescreen. Har prøvd å resette cmos, reformatere, alt generelt. Så igjen, noen tips ?

×
×
  • Opprett ny...