Gå til innhold

ogajor

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ogajor

  1. Du har klart å holde bilde ditt ganske reint med kun to farger fordelt på 2 objekter. Bilde er kjempe bra må eg bare sei og det sier jeg ikke fordi du kommer fra samme plass som meg! Foresten hva står tittelen for, betyr det "snart super jeg blodet til en nordmann igjen" for skapningen ser ikke direkte god i tanke og handling?!?

  2. Jeg la det på brystet bilde nr.3. Du viser ferdigheter hva komposisjonen angår og jeg kunne sikert nevnt i fleng alle reglene du lyder under altså spesielt bilde nr.3 som er best av de tre. Bilde nr 2 har også flott komposisjon selv om du kunne fått med deg hele kreket! Da hadde det ikke blitt noe å henge seg opp i og som trekker ting ned ett-par hakk. Moralen her er viser du svakheter så lett så rammler ofte alt isammen som ett korthus for deg. For det som driver deg vider er nok å mestre og utøve skills. Bilde nr 1 kan jeg ikke skrive noe om siden jeg ikke kjenner noe til denne stilarten selv! Men takk for bilde nr 3 det var skikkelig rock'en roll :new_woot:

  3. Jeg finner dette bildet som ett stk flott fotografi. Den viser den ene sjøsiden til Norges første kongesete kan jeg se, vel litt inhabil er jeg. Bildet synes jeg nesten forsvinner bakover det gjør også at trærna hjelper til med denne effekten slik at jeg får asosiasjoner til eldre filmer. Jeg titter nestet at jeg ser noen munker som står og deler av bibel sitater.

  4. Takk for kritikken Mr. Olsen. Jeg skjønner at, etter det du skriver at dette bildet både nok krever forarbeid og at selv utførelsen blir litt tilfeldig av meg og f.eks. som du skriver at det kunne vært fokusert rundt selve blomsten (øhh botanikk har jeg ikke på papiret, skjønner). Men dette tar mine makrobilder opp til ett høyere nivå skulle jeg tro iallfall med dagelig trening hvis jeg har tid. Jeg respekterer dine arbeider og at du tok deg tid til å komme med kritikk

  5. Det gledet meg å få tilbakemld fra dere :new_woot: . Det inspiserte så her kommer det ett nytt bilde. Bildet er nedtonet og monotomt. Jeg forstår hvis dere trekker paralleller med PMnormals estetikk. Olympus E510 med kit-objektivet ble brukt og i ettertid har jeg redigert bildet i lightroom brennvidde 31mm.

    post-134636-1212588472_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...