Gå til innhold

Siege

Medlemmer
  • Innlegg

    316
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Siege

  1. Hei folkens.

     

    Jeg var en tur på Match og der har de fått inn en skikkelig behagelig stol / sofa stol.

     

    Jeg lurte på om det var noen her som hadde peiling på hvilke stol det er?

     

    Stol3_small.jpg

     

    Linker til bilder av stolen:

    http://charliewoods.org/shiny/file/Stol1.jpg

    http://charliewoods.org/shiny/file/Stol2.jpg

    http://charliewoods.org/shiny/file/Stol3.jpg

    http://charliewoods.org/shiny/file/Stol4.jpg

    http://charliewoods.org/shiny/file/Stol5.jpg

     

    Den var utrolig deilig å sitte i!

  2. Veldig bra tråd!

    Jeg lurer på hvor mye tid og krefter staten / retten skal bruke på å straffe de kriminelle nedlasterne. Håper ikke fokuset faller bort fra ekte kriminelle!

     

    Jeg leste også litt om dette i sommer hvor den såkalte Rettighetsalliansen i første omgang skulle gi advarsler til folk som bare hadde lastet ned litt / ungdommer som ikke helt visste hva dem holdt på med.

    Men problemer kan jo oppstå hvis man ikke har klare og like regler for alle.

  3. Hei, jeg var på Telebutikken for 2-3 måneder siden og kjøpte den nye LG Optimus X2 for 1NOK.

    Dette var da med bindingstid i 12 måneder med abbonomang. Dette koster meg om lag 500NOK i måneden.

     

    Etter den første uken fikk jeg byttet mobilen til en annen av samme modell fordi den klikket. Dette var vist også et kjent problem på disse mobilene.

     

    Det jeg lurer på er om jeg kan avbryte Abonomanget og binigstiden hvis jeg viser til et produkt som ikke fungerer som det skal. Da mobil nr.2 jeg fikk, klikker i ny og ne.

     

    Er dette mulig? Å oppheve bindingen fordi mobilen ikke fungerer som den skal ?

     

     

    På forhånd takk for alle svar.

  4. Hvis du har 10 personer. 1 av dem kjøper spillet dagen det kom ut. Resten av dem 9 kjøper spillet brukt 2-3 måneder senere på Gamestop. Da vil pengene til dem 9 gå til Gamestop mens pengene til han ene duden vil gå til Utviklerne. Dette vil si at spill-selskapet ikk har TJENT de pengene til de 9 andre.

     

    Vel å merke er at dette er kjapt dårlig eksempel. Men poenget her er at: Nei, spillselskapet taper ikke pengene. Men det er penger som dem ikke får tjent på. Og til syvende og sist er dette det samme :)

  5. Jeg tror den eneste grunnen han ikke liker VITA er fordi han ikke kan lage Guitar Hero til det :)

     

    Om de greide det til Nintendo DS så burde det være fullt mulig på Vita også. Jeg ser faktisk for meg at dette kan være en kul måte å leke med berøringsflaten på baksiden av konsollen på.

    Var ikke klar over at det fantes Guitar Hero til DS :) Synes egentlig Guitar Hero ikke er så bra som det var før :/

  6. Sett fra spillutviklerne sin side så er det ingen forskjell på om en person laster ned spiller i pirat sammenheng, eller om han kjøper spillet lovlig fra GameStop som da får all inntektene. Så sånn sett forstår jeg dette. Forskjellen er også at folk som laster ned et spill kjøper kanskje dette i ettertid, mens en som kjøper spillet fra GameStop kommer neppe til å kjøpe dette spillet på nytt når dem betalte 400 Kr for et Retail spill.

  7. Hei, jeg har nylig kjøpt RiksTv. I pakken har jeg også fått Disney Channel som er ganske gøy. Det eneste problemet mitt er at Disney Channel er på Norsk tale. Jeg skulle gjerne hatt denne kanalen på Engelsk. (Er helt forferdelig å høre på norsk).

     

    Er det noen instillinger jeg må gjøre eller må jeg ringe til RiksTv for å gjøre noen instillinger?

     

     

    På forhånd Takk.

  8. Hei, jeg skal kjøpe meg en brukt bil av en privat person. Det er jeg som skal stå for omregistrering av bilen men har noen spørsmål til dere som kan det her på forumet.

     

    Bilen befinner seg ca. 3 timer unna der jeg bor og jeg planlegger å kjøre til bilen, betale for den og så kjøre den hjem igjen.

     

    Men det jeg lurer på er at om hvis jeg får tak i salgsmelding hos biltilsynet og tar dette papiret med meg hjem igjen til hvor jeg bor og deretter leverer dette til biltilsynet, kan jeg da kjøre bilen hjem igjen på lovlig vis?

     

    Er det forresten biltilsynet man får salgsmelding hos?

     

    Takker for svar.

  9. Hei, jeg jobber for øvrig som lærling i kommunen. Som det sier seg selv tjener jeg da ikke like mye som jeg kunne tenkt meg. Derfor kunne jeg tenke meg å begynne å jobbe på en deltidsjobb i tilegg.

     

    Arbeidsdagene som lærling er 7,5 timer hver dag hele uken. Så kunne jeg tenke meg å jobbe i deltidsjobb for eksempel 2 ganger i uken etter at jeg er ferdig på fastjobben min. Kanskje også noen helgedager hvor jeg jobber i helgene.

     

     

    Det er vel ingen problemer i dette? Er det noen bestemte regler for hvor mye man har lov å jobbe i uken? Det er vel ingen som kommer til å bry seg om dette? Jeg er jo bare et menneske som er villig til å jobbe litt ekstra?

     

     

    Setter stor pris på svar.

  10. Hvordan har det seg at "alle" homoer heter Kjartan?

     

    Dette er ikke et frekt spørsmål. Jeg heter Kjartan selv og trekker dette spørsmålet ut fra både Kristian Valen og Ut I Vår Hage som bruker Kjartan som navn når de framstiller som homoer.

     

    Dette er et rent forrundrende spørsmål. Hva er det med navnet Kjartan som passer eller blir tiltrukket å bli brukt på homofile?

     

    Jeg prøver på ingen måte å krenke noen som helst. Jeg synes bare det var en morsom oppdagelse når jeg har sett dette rundt om i Norsk komedie.

     

    Så kom med innspill til hvorfor, og husk at vanlig folkeskigg og forumregler gjelder, og at alle innlegg som framstiller som krenkende eller mobbete vil bli slettet.

×
×
  • Opprett ny...