Gå til innhold

Sulphuras

Medlemmer
  • Innlegg

    369
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sulphuras

  1. GrinderX9 skrev:

    Bruker ikke den ekte sykdomen Cortisept eller hva den hetet sporer? Når maure blir innfisert så klatrer de så høyt de kommer, så biter den seg fast, soppen vokser ut av hjernen og spyr sporer så langt de kommer. En hel tue kan fort bli infisert. Men det betyr ikke at alle maur i verden blir smittet av den grunn, langt i fra. Så her kommer produsentene med unskyldninger for at skuspillerene tidvis skal slippe å skjule ansiktet. Litt teit med tanke på hva han gjør i Mandalorin 😅

    Vil da si det er litt forskjell når det er en del av mandalorian creed å ikke ta av hjelmen. Kontra skuespillere du skal se ansiktsutrykkene på i en drama/spenningsserie. Så hadde de visst masse concept art som også var med "tendrils". Så lenge det kan bidra til at serien er bedre så bryr ikke jeg meg for mye.
  2. Uten tvil, Origins var det beste. Likte også mer hvordan historien var lagt opp, og det startet ikke som noe helt overdrevent mega spektakulært med hovedkarakteren. Du er bare en tilfeldig annen som skal bli en Grey Warden. Men det at man hadde forskjellige origins likte jeg også. Det jeg hatet ALLER mest som de gikk vekk fra, var de gamle fulle dialog valgene, der det var mer enn noen få valg som lukket deg inn på en type personlighet...

  3. 1 hour ago, Avean said:

    Du styrer retning med musa og trykker venstre mustast for angrep i retning. Kan angripe venstre, høyre, opp og ned samt feinte. Trykker man høyretast så blokkerer man enten med skjold eller våpenet.

    Det kule her er at det går ganske kjapt, som det ville gjort i virkeligheten. Det er ikke den klassiske du slår først, så slår jeg etterpå animasjonene som i Mordhau spillet. Du må tenke over armor samt hvor skjoldet er f.eks. I tillegg så er det fysikkbasert sånn at hvis jeg svinger sverdet og du går innpå kroppen min så mister jeg all kraften og gjør knapt skade. Men treffer jeg deg mens sverdet er mot slutten av svingen så gjør jeg veldig mye skade.

    Så det er ikke bare å tenke feint, blokk og angrep men du må tenke posisjonen din i forhold til motstanderen også. På hest gjør man mye skade men pikemen er en effektiv stopper for de. + bueskyttere gjør mye skade, føler det er lett å treffe med buen og er utrolig digg å se pilen fly gjennom lufta og treffe målet. Det er også ganske brutal skade i spillet. Treffer du med sverd eller pil i hodet f.eks så ser det jævlig ut :D

    Generelt veldig vanskelig kampsystem men det gjør at det er morro å spille det, morro å mestre.

    Husk at du også kan chambere. Du kan også accel angripe decel angripe. Du kan også switche mellom standard og southpaw, så forskjellige angrep treffer tidligere 

    • Liker 1
  4.  

    Herregud så mye surving det er om dagen, går ikke en dag uten en nyhet om noen som "reagerer" på et eller annet.

    Nja.. Selv om jeg personlig ikke bryr meg om hva slags "belønninger" de slenger ut for killstreaks, så kan jeg skjønne hvorfor noen reagerer.

    Hvit fosfor er en av de mest grusomme våpnene som finnes i moderne krigføring, lagd for å være tilnærmet umulig å slukke, med det resultat at de som utsettes for det, får ekstreme brannskader eller en grusom død.

     

    Har spilt gjennom Spec Ops: The Line og der illustreres det ved å vise at det er et ekstremt grusomt våpen og fokuset er på lidelsene det forårsaker.

     

    Så selv om jeg ikke bryr meg som sagt, så kan jeg skjønne argumentene til motparten. At hvis man introduserer dette som gøy og moro i spill, så blir det muligens ikke like "sjokkerende" når man får nyheter om at USA, Israel eller noen andre land bombet folk med hvit fosfor.

    Da "white phosphorous" er et ord man fram til da bare forbinder med killstreaks og moro.

     

    Personlig tror jeg ikke det går så langt, men jeg kan skjønne tankegangen til de som reagerer.

     

    Så jeg skjønner ikke hvorfor de akkurat må bruke hvit fosfor, da det for gameplay like lett kunne brukt artilleri, missiler, droner eller et AC-130 Gunship.

    Mye man kunne valgt som ikke er like kontroversielt.

     

    Bare å google "white phosphorous burns" så finner man mye som er ekstremt grusomt.

    Og det å bruke atombomber er jo ikke like reagert på, men det er jo enda verre. Folk må slutte å sutre.

    • Liker 4
  5.  

    Synes piskeffektene var fine, men kunne de tont ned de sterke fargene litt, for det stjeler jo ganske mye av oppmerksomheten. Litt lite gjennomtenkt fargebruk omkring de fiendene du skal slå?

     

    Altså jeg mener det godt kunne ha forblitt rødlig, men svakere farger..

     

    Farger og slikt blir nok fikset på pga spillbarhet før det kommer ut :)

    Vet ikke helt jeg, liker stilen som det er, er jo skapt av mannen bak "superhelten" Spawn.

  6. Gleder meg. Gikk gjennom Rage på Xbox 360 tre ganger i tillegg gikk jeg gjennom coop delen med en kompis. Var kjempegøy. Regner med at denne gangen blir oppfølgeren ekte open world og kanskje mer lik Fallout. Men om dette spillet også er lik enern så gjør det meg ingenting. Rage 1 var såppas tøft laget at jeg tar gjerne en tur til ut i en post-apokalyptisk verden.

     

    Sålenge man fortsatt kan kappe av hode på fiender med wingsticks så blir jeg fornøyd :D

     

    Så sykt enig, jeg elsket eneren. Etter fantastiske DOOM tror jeg kanskje de kan naile dette igjen!

  7.  

    Har Rage på steam men aldri fullført det.. Det feilet fullstendig på å holde på interessen min, tviler på at det neste er noe annerledes..

     

    Nå er jo id gått gjennom en del forandring siden Rage kom, og har i mellomtiden laget Doom. Jeg er ganske sikker på at Rage 2, hvis det kommer, blir et mye bedre spill. For potensialet var der.

    Trise med Rage 1 var at storyen tok seg ikke skikkelig opp før slutten D:

  8.  

    Merker det at anmelder og meg står veldig ulikt. Er få spill jeg har blitt så skuffet over som Fallout 4, og det var vel det som satte spikeren i Bethesda kista for min del :p Men det er jo greit for de som ikke har spilt det enda å kunne ta en gratishelg for å prøve.

    +1. Fallout 4 var en enorm skuffelse. Gleder meg ikke litt til neste Elder Scrolls en gang på grunn av katastrofen Fallout 4.

    Nå er Elder Scrolls min favoritt av de to universene, men ja... Er redd selv for at det blir for simplifisert og casual.

  9. FarCry 1, kan egentlig ikke sammenlignes med resten av serien, det er ikke laget av samme utvikler en gang. Men jeg likte det spillet, det var nesten litt revolusjonerende den gangen det kom. Dritt slutt, men likevel et veldig bra spill

     

    2ern var egentlig bra syns jeg, men plagsomt med de campene langs veien man måtte drepe de samme fiendene hele tiden, utrolig irriterende at de respawnet og syns dette ødela veldig mye

     

    3ern er et mestestykke i spillfortelling, et nydelig spill og en kul story! Masse å gjøre! Oppgraderingssystemet var også bra syns jeg.

     

    4ern var kjedelig. Enkelt og greit.

     

    5ern? Tror ikke de greier å overgå 3ern dog. 

     

     

     

    Enig på en del punkter. Jeg greide ikke spille videre fra da man kom til neste øy på 3ern. Jeg har blitt så lei av fps der man oppgraderer våpen, kjøper våpen, typen farcry3/4... Gi meg heller flere spill som det nye DOOM.

  10.  

     

    ja, aldri spilt enern men 2 var artig i starten, men ble veldig fort kjedelig... kjørte gjennom raidet to tre ganger, nightfall osv, pvp var jo bare mida multi toool teamshooot i pvp...mehh..de har mistet sitt momentum så uansett hvor bra det kan bli etterhvert så er det for sent. 

     

    Du har gått glipp av noe stort da Destiny 2 er bare en blek skygge av det Destiny 1 var da det kom ut. Det var episk. men Bungie ødela det også etter kort tid med all den systematiske nerfingen de har gjort.

    Hvis du mener at D1 var episk da det kom ut så har vi forskjellige oppfatninger av hva D1 skulle være. D1 skuffet på omtrent alle forventingene, men over tid så ble det polert bedre og bedre. Kan ikke uttale meg om D1 i nyere tid da jeg ramlet av lasset etter House of Wolves men at D1 vanilla var episk er det stort sett bare du som mener ;)

     

    Men du mente kanskje slik D1 fremstod da D2 kom ut?

    D1 ER vel viden kjent blant spillere for at set først ble ordentlig bra i Taken King expansion, og Rise of Iron førte dette videre. Jeg skjønner faktisk ikke hvor ræva slappe de har vært med Curse of Osiris og hvor lite innhold det kom med den. Det er hjernedødt at en dlc Skal komme med innhold etterhvert som tiden går...

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...