Gå til innhold

boglito

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av boglito

  1. Tåpelig å avskrive duke bare fordi 3drealms rotet til alt med dnf. Nå har gearbox kontrollen fra begynnelse til slutt og selv om de kanskje ikke kommer til å servere et goty så tror jeg de vil være i stand til å lage et solid og underholdende produkt. Useriøse skytere av en viss kvalitet får vi faktisk ikke så mange av i løpet av året så jeg tror det er plass til duke nukem også.

  2. Jeg kjøpte det med lave forventninger og ble ikke skuffet. Det burde selvsagt vært bedre (og muligheten til å modde litt hadde automatisk gjort spillet betraktelig bedre) men nå er det i allefall ferdig. Closure!

     

    Personlig er jeg fan av sjangeren action-fps (trist når kjipe spill som yams (yet another military shooter) har gjort action-fps til en egen genre...) og jeg håper gearbox ser potensialet i litt mere duke. De har definitivt egenskapene som skal til for å levere skikkelige produkter, noe de har bevist til gangs.

     

    Jeg regner med salg rundt 500-700k, noe som strengt tatt er katastrofalt dårlig, men jeg håper uansett at det er nok til å vurdere en femmer.

  3. De smarte pengene er på et eller annet ifm lfd, tf2, portal, eller selvfølgelig dota2.

    De modige pengene er på ep3.

    De risikohungrige pengene er på hl3 eller cs2 (eller dod2).

    De som har lyst til å kaste penger i dass kan satse på at det kommer noe helt nytt.

     

    Valve er flinke til å lever solide produkter (minus cz), men i forhold til hvor mye penger de drar inn tar de ikke mange sjanser. Noe helt nytt skapt av valve selv hadde vært artig å se.

  4. Hvis du bruker / er villig til å bruke tele2 så selger lefdal desire hd med 12mnd champion abonnement til en totalpris etter 12mnd på 2763kr. Det er tåpelig billig for en mobil som fremdeles er bra. Eneste aberet er vel at den er enorm i forhold til hero. Ellers er vel de aller fleste telefonene som selges i dag ok som mp3-spillere.

     

    Jeg har samsung galaxy s og htc legend, og jeg må si at selv om samsungen er super på mange måter så er sense-brukergrensesnittet til htc bedre enn touchwiz på samsung. Huawei titan er forøvrig en svært billig topptelefon jeg har hørt mye bra om.

     

    Link til lefdal:

    Lefdals uketilbud

  5. Den er i allefall nydelig.

     

    Jeg ser ikke det helt store markedet. Den bør kunne noe mer enn å bli skriblet på. Ebokstøtte er jo en ganske åpenbar mulighet.

     

    Jeg ser større potensiale for at tablets og eboklesere vil bli bedre til å notere på. Det er fullt mulig å notere på min prs605, men det er ikke spesielt elegant enda.

  6. Kan nevne at game.no sender spill gratis og dermed er nokså konkuransedyktige på nyere titler. Ellers er play.com suverene så lenge man holder seg under 200kr. Pga det kjipe fortollingsgebyret blir desverre spill som koster 201kr i dyreste laget fra play. Prisene på steam har gått helt av skaftet etter at de bestemte at en euro er like lite verd som en dollar ("for å gjøre det enkelt for våre [dumme] europeiske kunder") så det er jo idioti å kjøpe spill som ikke er på megatilbud derfra. Hvis ikke man driter penger da.

     

    Har nylig kjøpt supreme commander 2, dow 2 chaos rising, serious sam hd ep 1, AvP på play.com, game.no, og getgamesgo.com og spart en hundrings per spill (i gjennomsnitt) i forhold til å kjøpe fra steam. Alle spillene har krevd registrering på steam også for de som vil ha det slik.

  7. Kommer nok ikke til å kjøpe GTX 480 med det første, men jeg ønsker å bytte ut mitt 260 kort.

    Hva bør jeg gå for hvis lommeboka tillater 2000-2500,- ? (mulig jeg burde spurt i en annen post, men satser på tilgivelse)

     

    Tja, 5850 + dirt2 koster 1990 på netonnet.no. Ikke på lager riktignok, men det er vel bare å bestille og så smøre seg inn med tålmodighet.

  8. Må bare hive meg på kritikken av denne testen. Å bruke 6mnd gamle tall for 5870 er useriøst. I tillegg er det utrolig hvor lite vekt det legges på at kortet under normale sommerforhold kan runde 100 grader med ditto strømforbruk, lyd, og økt varme for andre komponenter i kabinettet. Kostnader ved strømforbruk bryr jeg meg ikke direkte om, men varme lager problemer for alle komponentene i maskina og lyd vil jeg helst ikke ha for mye av. Utover det er det selvsagt 5970 som er konkurenten til 480 og 5870 som er konkruenten til 470, i og med at prisene er så like.

     

    Når det er sagt er jeg "fornøyd" med ytelsen til 480, som tross alt er veldig bra, og det er ikke noe problem for meg at kortet er litt dyrere enn det kanskje burde være siden ytelsen helt sikkert vil bedre seg med nye drivere, men med mindre nvidia kan redusere temperatur og lyd med nye drivere (som jeg tviler på) så er det helt uaktuelt for meg med et slikt kort. Riktignok kunne jeg trengt en ekstra varmeovn om vinteren, men som de fleste nordmenn har jeg ikke airconditioning så om sommeren vil den høye tempereaturen bli en seriøs utfordring.

     

    Greit for blodnerdene som ser for seg diverse kreative (og kostbare) kjøleløsninger, men for andre blir det helt feil å stemple dette monsteret som "anbefalt av hw".

  9. Tar man prisen i betraktning er denne telefonen en klar firer på terningen. Hadde den hatt bedre batterilevetid og kamera (tastaturet er en tilvenningssak) hadde den vært en klar sekser. Det kan ikke være slik at en mobil som koster 754kr skal være dritgod til alt for å få bra karakter. Det skal sies at xpressmusic 5130 har blitt billig og er en sterk konkurent, men ellers er det ikke så mange telefoner som tilbyr like mye som 2730 til den prisen.

  10. Linken fungerer ikke for meg !

     

    Men jeg tar poenget at jeg kan spare penger på kabinett ( det visste jeg fra før ;) ) og at skjermkortet jeg har valgt er litt overkill :ph34r: og en billigere strømforsyning men med samme effekt går fint ann :yes:

     

    Nye skjermkort imorgen ?

     

     

    Har du baller til det kan du spare en cool 1000lapp på bvare phenom 2 940 fra amentio og et passende am2+ hk til rundt 700 samt litt ddr2 ram. Kjøpte selv bvare-cpu fra amentio for leeeeenge siden og den tjener meg enda. OOps cpuen er borte nå.

  11. Har en viewsonic va 2616w-2 og problemet er åltså at skjermen automatisk "dimmer" når skjembildet er mørkt. Dette er veldig plagsomt i spill som fear 2 og filmer med mange mørke scener. Har sett igjennom settings på skjermen og finner ikke noen måte å endre dette på. Har 8800gts 320MB med nyeste drivere om det har noe med saken å gjøre. Noen som vet hva som skjer og om det kan skrues av?

  12. Hei. jeg har en til to (ikke sikker enda :D) søppelsekker med datautstyr. Hvis noen gidder å hente det I DAG SÅ SNART SOM MULIG gies det bort med kos og klem som takk. Det er mye random ting, men av litt mere interessante saker kan nevnes hk s939 med 4000+ enkeltkjerne og am2 med 4600+, noe tilhørende minne (usikker på hvor mye) en gammel og grå 19" lcd-skjerm, sennheiser og koss headset, trådløs mus, en del batterier som ikke er brukt, masse støv raedon 1900xt x800xl 9800pro diverse kjølere noen kabler en printer som kanskje virker (;)) Alt jeg har nevnt virket før men har samlet støv (bokstavelig talt) en god stund nå. Litt søppel må påregnes og ansvaret for at dette havner på rett sted tilfaller selvsagt dere. Komplett gammel men kurrant "ministereo" følger også med :) Hiver med en komplett p4 fra dell uten HD. Med xp-lisens så vidt jeg kan se. Aner ikke specs. Dette blir mer enn en søppelsekk ser jeg... :p Blender, gammel mobil med lader, og en usbdrevet tastaturstøvsuger følger også med hvis dere trenger det eller evt. vil leke "does it blend"...

     

    Dette befinner seg på majorstuen. Ring 92096228 for detaljer. Det er viktig at dette blir hentet asap zulu. Ikke senere enn 17. Hvis ingen henter det går det til nærmeste expert eller noe.

     

    NB IKKE NOE SELVPLUKK, ALT HENTES I EN OMGANG. Det du ikke har lyst på gir du videre eller leverer til retur.

  13. Har rundet FarCry 2 og syntes det var toppers:) Nå trenger jeg et nytt spill å spille når jeg trenger å koble av litt fra hverdagen (og mens jeg venter på Operation Flashpoint 2 og Arma 2) :)

     

    Liker mye realistiske spill, men er ikke nødvendig. Driver å spiller litt Tomb Raider Legend og Shaun White snowboarding som jeg kjøpte på julesalget til Steam, men synes ingen av de er sånn kjempemorsomme. Lukter litt på Rainbow Six: Vegas (1) ettersom jeg er stor fan av R6-serien, og Mirrors Edge.

     

    Håpet noen her kunne komme med noen tips til spill jeg kunne spilt, gjerne en taktisk skyter av noe slag, men ikke begrenset til det:) Har også en intern grense på 350,- pr. spill av prinsipp:P

     

    På forhånd takk:)

     

    Hvis du gidder hente på Majorstuen har jeg en ubrukt kopi av R6V du kan få. Kun DVD + kode (bundle-spill). Det er forresten ganske moro, men det er betraktelig mer action enn taktikk.

  14. Vanskelig å si hvordan du vil reagere, men jeg er svært lettskremt og hyler og hopper i stolen støtt. Du kan jo prøve demoene av spillene. Jeg skvatt godt 2 ganger i løpet av fear2demoen og et par ganger i fear1demoen også om jeg husker rett. Bruk hodetelefoner, skru opp lyden, skru ned lyset, og prøv så godt du kan å leve deg inn i det.

     

    Eller evt. om du er som meg: skru lyset på maks, ha hodetelefonene rundt halsen så du nesten ikke hører noe, og gjenta for deg selv igjen og igjen: "Det er bare et spill, det er bare et spill, det eeeeer bare et spill..."

  15. Vil det ikke være mer å hente på å vente 1-2 måneder til AM3 hovedkort er på plass, og heller kjøpe et AM3 hovedkort og DDR3 RAM?

     

    Det blir dyrere ja.. Men også mer fremtidsrettet.

     

    Det er ikke noe poeng i å betale ekstra bare for å være "fremtidsrettet". Jeg vil forøvrig si at det er langt mer fremtidsrettet å utføre en billig men effektiv oppgradering og heller ha penger til en fremtidig oppgradering når det er ønskelig.

     

    Har man en akseptabel 775- eller am2-platform blir det feil å bytte ut alt når det du vil er å oppgradere cpu (med mindre man unner seg den luksusen det er å være "on the bleeding edge", noe som ikke er feil i seg selv ... bare dyrt).

  16. Greia er:

    - Jeg har ikke sett den i butikken noen sted og vil helst ta og føle på den i og med at tastaturet ser litt tvilsomt ut samt tykkelsen på selve telefonen.

     

    Den var inne på expert majorstuen i dag og falt litt i smak. Prisen var kun opgitt med abnmt som var tele2 champion 79 til 999kr. Det tilsier en pris på 1500 uten binding uten at vi spurte om det.

  17. Dette er mitt forslag. Det er mulig å justere prisen nedover ved å velge et noe mindre rått skjermkort eller en noe mindre rask cpu. Resten er så billig som det er mulig å få tak i det omtrent. Merk at jeg kun har valgt komponenter amentio har inne på lager.

     

    Denne maskinen vil kjøre det meste på akseptable settings (cs:s og andre source-baserte spill på tilnærmet max) uten særlige problemer. Delene er ikke nødvendigvis valgt pga kvalitet og fremtidsrettethet (er det et ord?) men det stod vitterlig max 3500 og da er det tåpelig å anbefale noe annet.

     

    Skambillig gamer

×
×
  • Opprett ny...