Gå til innhold

triotec

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av triotec

  1. Hei.

     

    Nesten hver gang jeg skal laste ned noe fra internet, så stopper nedlastningen på rundt 80-90%, og ingenting mer skjer...

    Begynner å bli ganske lei av dette, er det noen som vet om noe som kan gjøres?

     

    Veldig få opplysninger du kommer med her, litt mer utfyllende hadde hjulpet deg med å få svar

  2. Heisann. Jeg har en laptop jeg skal selge etter som jeg ikke har bruk for den lengere.

     

    Laptopen ble kjøpt for 3 år sia. Er litt usikker på originalverdien men i følge google skal den ligge på rundt 20 000kr. (for 3 år sia). Og regner med å få solgt den for rundt 6000kr. Men er ikke helt ekspert på dette, og lure på om dere kansje vet en nermere verdi på hvor mye den er verdt.

     

    Den er fint brukt, blåst og vasket. Før den selges blir den reformatert med Windows 7 64bit Professional og ferdig installert Microsoft Office 2007 Student.

     

    ==================================================================

    Utstyrsspesifikasjon:

    Modell: HP Compaq 8710W

     

    Skjerm: 17" WSXGA+ LCD 1680x1050

    Prosessor: Intel Core 2 Duo T7500 (2x 2.2Ghz/800Mhz/4MB)

    Grafikk: Nvidia Quadro FX 3600M (512MB)

    Minne: 3GB 667Mhz DDR2 SDRAM

    Harddisk: 160GB (7200rpm)

     

    Nettverk: 10/100/1000 Mbps

    Trådløst: Intel Pro/Wireless 802.11a/b/g (54Mbps)

     

    Firewire: IEEE 1394a

    Optisk: 16x DVD +/- RW

     

    Batteri: 8 cell Li-Ion (merk, etter 3 år et batteriet veldig dødt, lever bare et par minutter). Men originalt skal den takle i følge provideren ca 3.5 timer. Man kan fortsatt få kjøpt nytt batteri i butikker.

    ==================================================================

     

    Merk: Jeg har spilt spill som Dragon Age, Sims 3, Oblivion uten noen problemer på datamaskinen.

    Jeg har benyttet PC mest til adobe programmer som Photoshop, Illustrater, Indesign og Dreamvewer, ofte har jeg kjørt disse programmet oppe samtidig og har ikke hatt noen problemer med det.

     

    Den kan takle nye spill på middels til lav grafikk uten problemer.

     

    Jeg lurer på hvor mye dere ville selge en slip laptop for, kansje komme med noen råd osv. All form for hjelp er meget velkommen! :)

     

     

    1000-1500 kroner

  3. Foreldrene mine bor ikke i en middels by, utenfor sentrum, og betaler 499,- for 50/50 FTTH, så det er definitivt mulig å levere til denne prisen i Norge.

     

    Det som er sikkert og visst er at fiber MÅ på plass før eller senere i alle større norske byer, så det er ingen grunn til å vente...

     

    Selv betaler jeg 399+79 for en 20/1 ADSL-linje som i praksis er 10/0.5.

     

    Vi kan like gjerne få på plass fiber nå, som om 5 år...

    '

    Og hva selskap er FTTH?

  4. Jeg kan ingenting om Elkjøps spesifikke rutiner, men i utgangspunktet - basert på hvordan slike ting fungerer hos andre bedrifter som selger både på nett og i butikker så vil jeg tro at dette ikke blir godtatt. Nettsalget drives som regel ganske separat fra de individuelle butikkene. De opererer vel også noen ganger med forskjellige priser i nettbutikken som i de fysiske butikkene.

     

    Jeg ville minimum ringt dem før du brukte noe tid på å kjøre til butikken ihvertfall, for ellers blir det fort en bomtur i så fall.

     

    -Stigma

    Enig med Stigma der, dette er vanlig praksis

  5. Hei! Jeg har en ganske så bra datamaskin som jeg har brukt mye penger på. Det som drager meg mest ned nå er harddisken min. Jeg har EN intern harddisk som er på 465 GB, og ingen eksterne. Jeg har nå bare 100 GB ledig, og det er når jeg har prøvd å laste ned så lite så mulig. Men jeg har lyst å ha mulighet til å laste ned mange flere filmer, spill og lignende. Så jeg har tenkt å kjøpe meg en ekstern harddisk, på 1 TB ++.

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=513011

     

    Jeg ser litt på denne, og synst den ser fin ut. 750,- for 1.5 TB virker som en veldig bra deal. Og kommentarene som er der ser bra ut. Men jeg er LITT skeptisk, 750,- for 1.5 TB virker litt lite. Er denne ett bra kjøp? Har ikke så veldig lyst å bruke 1000 kr eller mer, siden jeg har flere ting å kjøpe også. Takk for alle innspill

     

    <<<<<har flere slike, er bare å kjøpe

  6. http://www.speedtest.net/result/891522164.png

     

    Jeg tok akkurat en speedtest og så at jeg lå langt under det som var normalt får en isp :/ og det synes jeg var litt rart med tanke på at jeg har fiber linje og når jeg har tatt testen før har jeg kommet bedre ut :X

     

    Er det meg som surrer ? er det bra linje jeg har? eller hva skjer x) og hvordan kan jeg finne ut om det er noe som belaster linja så mye at det merkers ?

     

    http://nettfart.no/

    Bruk heller denne siden for å måle hastigheten din

  7. Linjen er jo min, og routeren er i mitt hus, og jeg har passordet og all tilgang til routeren. Er det ikke mulig på noen måte å bare sette en maks nedlastning på enheten på routeren som er hans PC?

     

    Enkleste er at han skaffer sin egen linje. Skjønner ikke at folk gidder å dele linje med naboen, ender som oftest opp med sure miner

  8. Har du forsøkt et annet antivirus program? Finnes flere gode alternativer til Norton antivirus. Det er flere år siden jeg sluttet å bruke det programmet.

    Nei, ,men siden jeg har betalt for tenkte jeg at jeg skulle bruke det.. Noen forslag til hvilke andre progs jeg kan bruke?

     

    Jeg bruker AVG antivirus, og er godt fornøyd med det. Programmet er kommet i versjon 8 nå og kan lastes ned fra produsentens sin hjemmeside.

  9. Fra produktsidene til HP ser jeg at maskinen din har et Asus P5LP-LE hovedkort med integrert nettverkskort, men på Asus' sine sider finner jeg ikke akkurat det. Finner imidlertid en del på P5L som kanskje burde sjekkes ut. Hvis alle disse har samme driver for nettverkskortet kan du prøve en av de: http://support.asus.com/download/download....SLanguage=en-no

     

    Lykke til! :) Litt detektivarbeid må til :)

     

    Edit igjen: Asus har et program som kan hjelpe deg med å finne riktige drivere til hovedkortet ditt her: http://support.asus.com/download/download....SLanguage=en-us

     

    Ble litt mye dette ;)

     

    Ja, takk for all infoen som kommer, var helt på villspor.

    Prøver programmet

     

    Men... når jeg ikke har internett til den andre dataen så trenger driverene, hva gjør jeg da?

     

    Du har vel en kamerat som kan hjelpe deg å laste ned det du trenger til maskinen din vel?

×
×
  • Opprett ny...