Gå til innhold

Pc_master

Medlemmer
  • Innlegg

    200
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pc_master

  1. Nå er vel egentlig alle T3 skipa ganske like, slik jeg har forstått det, så har alle mulighet til å bruke et cloak subsystem, samt et for å gjøre seg immun mot bobbler, eneste som er forskjellen er utseende, og at noen har finere tank samt dps enn den andre. Dog kan hende jeg er litt på bærtur her.

     

    Edit: Det jeg prøver å si, er at @Simoz, du får det til å virke som om Loki er det eneste skipet som kan cloake/være immun mot bobbler, nå har ikke jeg testa alle T3 skipa, bare proteus faktisk, men vet værtfall at den har samme muligheten.

     

    Beklager, ikke meningen å få det til å virke sånn. Det jeg mente var at for meg i stain er det best med en loki grunnet høy EM/thermal resistance, man kan velge mellom dmg type og siden det er et tech 3 skip har den mulighet til å bruke covops cloak og være immun mot boubles.

     

    Det jeg prøvde å argumentere for var det at ting kan se dårlig ut på papiret, men kan fungere bra i praksis.

  2. Nei, jeg kaster ikke bort ISK for et skip som på papiret ikke kan konkurrere hverken med andre t3 skip eller med t2 skip i samme rase, hvor den kan forsvare prisdifferansen. Det er bare et fancy leketøy og hverken effektivt eller kosteffektivt. Selv om den har sin nisje visse steder, feks at den kan bruke bops portal, bra for pve i npc 0.0 etc.

     

    Men som pvp skip holder den bare ikke mål.

     

    Hvis man i det hele tatt har jumpet inn i en boblecamp (og ikke er i en covops) så har man allerede gjort en grunnleggende feil.

     

    Jeg har hele tiden vært enig med deg at en loki er dyrt og ikke så bra pvp som feks proteus som er et fantastisk skip. Det jeg mener er at Loki for meg i forhold til der jeg bor gjør at jeg nettopp har råd til å fly rundt i slike skip. Jeg slipper også og tenke på hva som er på andre siden av jump gaten ect.

     

    Men nok om det. Eve er et spill hvor alt er mulig og man har stor frihet til å prøve ting ut. Mye som funker bra og dårlig på papiret men alt kan bli brukbart hvis man finner sin egen måte å bruke tingene på.

     

    ---------------------

     

    Må si jeg liker loki setupen din Terminator 3 :D

  3. Tengu og Proteus er vel ansett som de to bedre t3 cruiserne. Med Loki kan man strengt tatt kjøpe noe annet i steden da både tank og dps er mediocre sammenliknet med t2 / faction man får kjøpt til en brøkdel av prisen

     

    Hehe. Har et spørsmål. Har du prøvd en loki? Eller det dette bare noe du har lest?

     

    Jeg vet at en tengu og proteus er overall bedre. Men Loki i Stain regionen er nok det beste valget for meg. Grunnet tank og dmg og kan bruke covert ops cloak og være immun mot warpboubles noe et tech II skip ikke kan.

     

    Siden jeg kjøpe skipet har jeg værtfall kommet meg unna 10-20 store gatecamps og tjent in 10-15 ganger mer en skipet kostet meg.

     

     

    Så kan du nå fortelle meg at det ikke er værdt pengene?

  4. Ikke helt enda, men trener en char til å seile rundt i en Legion :) Raser gjennom supportskills etc med int/mem nå, remapper for perc/will om noen få måneder..

    Han skal i tillegg fise rundt i en orca sammen med min Hulk-char, så det er mye skills som skal på plass :( Spesielt Leadership-skills tar tid, selv med 5/4 i training og +4imp (charisma).. trener Mining Foreman 5 nå på 1763SP/m :cry:

     

    Men den som venter på noe godt.... ;)

     

    Skjønner akkuratt hva du mener. Alten min trener Logistics lvl5. Laaang skill, men blir kult med Triage mode på carrieren.

     

    Jeg kjøpte en Legion til alten min. Var ikke helt fornøyd med dmg output. Men har hørt at de skal være kongene i Wormholes.

     

    Er det en ting som er sikkert, så tar ting i eve litt tid. Men morro er det :D

  5. Driver å loker rundt med en covert og en pvp loki for tiden.

     

    Er veldig fornøyd med at man kan bli immun mot warp bubbles og kan bruke covert ops cloak. Veldig nyttig for meg da jeg lever for det meste i 0.0

     

    Pvp skipet mitt har 30km Disruptor range (republic fleet warp disruptor <3)42km Web range og er hovedsaklig satt opp som en vagabond, men har bedre tank. Elsker dette skipet.

     

    Noen av dere som leker seg litt med tech 3 skip?

  6. Har aktivert mainen min også nå, og regner med å fortsette å trene alten min også..

    Er foreløpig lone wolf, men får se om jeg joiner noe corp snart..

     

    Flyr rundt i Myrmidon eller Dominix. (har to dominix faktisk :p hehe).

    Hadde vært litt gøy å samles en gruppe en gang (gjerne alter) og fly ut i low sec å pvpe litt.

    Har ekstremt lite erfaring med pvp, så er ganske n00b på området. Men hadde vært gøy å prøvd seg litt.

    Selvfølgelig med skip og utstyr vi ikke griner av å miste..

    Høres ut som en veldig god ide. Vi kan jo avtale det en gang.

  7. Ja jeg er spendt på hvordan expantion blir :)

     

    Men jeg vil ikke vente så lenge, holder på å trene en ALT som skal drive med Trading. Så nå har jeg 1 mission dude, 1 miner og 1 trader.. Må jo utforske mulighetene litt i eve hvertfall^^

    Vil anbefale å sette deg inn i exploration eller invention, mye isk og hente der. Exploration med escalations er noe som er ganske vanskelig, sender deg ofte over flere regioner, men treffer du jackport kan man tjene et par billioner isk.

     

    Invention og Tech II production er jo ikke spennende i seg selv, men når man er i gang har man jo en jevn strøm med isk.

  8. Ved neste expansion så skal "ny spiller opplevelsen" bli forbedret kraftig og "dumbed down" slik at terskelen for nye spillere ikke skal bli så høy. Samtidig legger de grunnlaget for at du kan få alle learning skill til level 5 på en enkel måte ved hjelp av 100% skill bonus. Men man starter bare med 50k sp(skill points) i forhold til 800k sp slik som i dag, samt at man fjerner attribute forskjeller ved valg av rase. Såg på litt "matte" og det skal nå være mulig å få seg 24m sp i løpet av et år med det nye systemet.

     

    Så om det er noen som har lyst til å starte så vil jeg anbefale å vente til expansion kommer ut. Eventuelt starte en karakter nå for å få seg litt erfaring og så rerolle når expansion kommer. Gitt at du ønsker mange skill points over en kortest mulig periode.

    Jepp. Bra for nye spillere litt uretferdig for de som har spillt spillet en stund. Men slik er livet :p

     

    Når jeg startet og spille fikk man ikke 50k sp engang.

     

    Vi får se hvordan det blir når den nye expansionen kommer ut. Jeg gleder meg :D

  9. Jeg tror bob overlever. Ser at de har fått tilbake sov1 i deler av delve.

     

    Grunnen til at jeg tenkte det så litt mørkt ut er pga de ikke hadde sov 3 lenger, noe de trenger for og ha cyno jammers. Splittet infrastuktur/logistic og goonswarms + venners antall spillere er grunnen til at jeg tenkte dette. Men for og være helt ærlig tror ikke jeg at Goonswarm har skills nokk til og fullføre det de startet på.

     

    Jeg tror bob kommer sterkere tilbake etter dette.

     

    Men blir artig å se hva som skjer.

     

    AAA + venner tar fortsatt systemer fra Goonswarm, så skulle ikkje forundre meg om goons blir lei av å tape skip i Delve og drar heim for å forsvare territoriumet sitt igjen snart.

     

    Samtidig har Iron/Mostly Harmless problemer med Triumvirate i nord. Spørs om ikkje storebror Razor/Morsus Mihi må ordne opp igjen.

     

    Aldri vært noe stort fan av alliance politikken i eve. Men det begynner og bli ganske spennende nå. Det er først nå etter 4 år jeg egentlig ser hvor stort spekter eve-online har. Det er ganske mye og sette seg inn i hvis man vil det, noe som gjør spillet til et veldig spennende spill. Som sagt 4år bak meg i new eden og er ikke lei enda.

  10. hmm. Mye som skjer i eve for tiden. Likte ikke helt taktikken til Goonswarm for å skade bob. Ser nå at bob er på vei opp igjen, riktig nokk ikke med samme navn.

     

    Blir spennende og se hva som skjer. Hvis Bob overlever dette sier dette litt om Goonswarm. I mine øyne er har de spillere men ikke så god kvalitet på alle spillerene.

    Hvorfor skulle de ikke overleve? Det er ikke første gang de har mistet sov i store deler av territoriet sitt, men de eksisterer enda.

    Jeg tror bob overlever. Ser at de har fått tilbake sov1 i deler av delve.

     

    Grunnen til at jeg tenkte det så litt mørkt ut er pga de ikke hadde sov 3 lenger, noe de trenger for og ha cyno jammers. Splittet infrastuktur/logistic og goonswarms + venners antall spillere er grunnen til at jeg tenkte dette. Men for og være helt ærlig tror ikke jeg at Goonswarm har skills nokk til og fullføre det de startet på.

     

    Jeg tror bob kommer sterkere tilbake etter dette.

     

    Men blir artig å se hva som skjer.

  11. Så sykt bra, men hva mener de med bare "24" timer? Så om noe tar over 24t å lære så vil man ikke kunne bruke den funksjonen?

    Der er jeg usikker gitt!

    Jeg har jo masse store skills jeg trener heletiden.. så hvis det er sånn at du bare kan Queue småskils på totalt 24 timer.. Hummm...

     

    Men blir jo å fungere på smålevel skills da, slepper man å skillskifte hver 10min / 2time osv osv.

     

    Det er snakk om at det skal være mulig å ha en primary og en secondary skill som trener samtidig. Muligen at denne saken gjør det mulig å sette små skills i kø, mens den store skillen trener i bakgrunnen til redusert hastighet.

     

    Higher Education

    This could enable players to either queue skills so that when one level finishes the next level in that skill starts training automatically, or another preset skill starts training automatically. Dual training would enable you to have a primary long-term skill in training with a secondary short-term skill sharing the training time. After a level in the secondary skill has trained, the primary skill trains at full speed again.

  12. Har også spillt eve av og på fra 2004.. Men har liksom aldri funnet meg helt til rette.

    Har lyst til å bli mer PvP aktiv osv, men har heller ikke lyst til å være bunden til å bruke så mye tid.

    (har ikke tid til det :p ). hehe.

    Noen tips for meg? har en main char, men vurderer å starte opp en alt og begynne med litt piracy..

    Hvis ingen vet om no bra corp, som er litt PVP aktive (og ikke har obligatoriske mine-sessions annehver dag)?

     

    Hvis du leter etter et corp vil jeg anbefale deg å ta en titt her:

    http://myeve.eve-online.com/ingameboard.as...hannelID=109585

     

    Det finnes mange corp som er veldig pvp aktive uten at du må være online så ofte. Har dessverre ikke mye erfaring rundt i forskjellige corp da jeg har spillt med de samme personene i 4 år å trives veldig med det.

  13. header.jpg

     

    Utvikler: CCP Games

    Utgiver: CCP Games

    Distributør: Atari/Valve/Mobius Games

    Plattform: PC og Mac

    Sjanger: Sci-Fi, MMO

    Spillets hjemmeside

    Pris: 14.99$/mnd

     

     

    EVE Online is set in space, in a far away future, in a world of unprecedented depth and magnitude. Your aim is to establish yourself as a major mover and shaker, trusted by your friends and respected by your enemies. Your means of accomplishing this will lie in your business acumen, social skills, Machiavellian thinking and cunning combat strategies. To back that up, you have access to an array of sophisticated equipment, deadly weapons, state of the art spaceships and connections to mega-corporations and crime syndicates.

     

    EVE Online is in many ways different than other massively multiplayer games on the market today. The setting is Science Fiction, whereas most current offerings are Fantasy based. EVE does not employ sharding or instancing to split content and resources between players. This means that all players can interact with each other if they choose to do so. It also means that if you are famous in EVE, you are known by the EVE community, not by the population of one game server.

     

    CCP

     

     

     

×
×
  • Opprett ny...