Gå til innhold

Trickster

Medlemmer
  • Innlegg

    116
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trickster

  1. Et annet tips som burde vært med er hvordan man får youtube-videoer rett i innlegget her på forumet. Slik gjør man det:

     

    Kopier linken til videoen:

     

    Sett koden etter v= inn i slike tagger:

     

    Resultat:

     

     

    Måtte vise han som ingen andre viser ? LAME..

    TRIST og se hvor ignorante dere er og ikke kan se at det er kun kr som gjelder og ikke brukerne. Hva hadde HW vært uten brukere? Nothing! Og Simen Nok Rybak nå! Føler at du og de andre er låst til "hits/media/kr osv osv! Eneste HW tenker på om dagen er det. Samme med Youtube. Ingen kommenter mitt innlegg over med link siden d stemmer så bra. Samme gjelder her...

  2. Tenker man på hva man får så er ikke PS3 dyrt! Har en av markedets beste BlueRay spiller! bare som blueray spiller alene er jo ps3 billing og i tillegg kan man spille gode spill! nei det er ikke PS3 som må ned i pris spør du meg! det er spillene! spill til 500 - 600 kr syns jeg er drøyt! max 300!

     

    Hvor har du fått for deg at PlayStation3 er en av markedets beste BluRay spillere?

    Er nå flere dedikerte spillere som gir deg samme kvalitet til en lavere pris, og de støtter også bitstream HD-lyd og ikke bare HD-lyd via PCM.

     

     

    Nå missa du glatt resten av poenget ...

  3. Virker rart at de lanserer et produkt så lenge etter konkurrentene også er det pokker ikke konkurransedyktig en gang! Orker ikke pes med selgere som kun skal overtale meg til å velge SITT produkt.. De siste gangene jeg har skullet sjekke internettmuligheter osv har jeg sjekka bredbandsguiden.no eller bare ringt til bredbåndsguiden. De har proffe rådgivere som hjelper deg med å velge produkt mellom alle leverandørene. Funker smooth!

     

     

    Jeg har også bare gode erfaringer med det firmaet, det er beste er jo at alt er gratis. Faen de gjør hele jobben.

    Endte opp med en solid leverandør så en stor takk..

     

    Vil vel ikke si at Tele2 sitt tilbud er noe bra..

  4. Og hvor mange bor så nærme sentralen? Virker jo mer eller mindre meningsløst..?

    Om de ikke har store boligområder / blokker som er innen for denne rekevidden så vil vell dette knapt selge i det hele tatt?

     

    Hva er uansett vitsen? Her i heimen får vi jo fiber til en lavere pris? Som da har muligheten for LANGT høyere båndbredde, samtidig som bedre responstid osv..?

     

     

    Bor 37 meter fra Sentralen så Sweet for min del...

×
×
  • Opprett ny...