Gå til innhold

Haawaii

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Haawaii

  1. Jamen, det har blitt dårlig med bilder i det siste? :ohmy:

    9217639[/snapback]

     

    kommer snart... Alexern må bare sette seg på stumpen på værste å få pussa å grunna hele bilen... et par uker til nå så hehe

     

    å kverna......

     

     

    bra jobbe med bilen, lite med problemer... stevenboy lurte deg så jævli hehehehe

     

    :p

     

     

     

     

    :thumbup: sucker :w00t:

  2. Hei. Jeg skal importere en Honda CRX (V-tec) inn til Norge i fra Japan, men har hørt at dette er lettere sagt enn gjort. Mye pga at de papirene som sendes fra Japan ikke stemmer overens med de europeiske modellene osv. Blant annet på kollisjonstester. Har hørt også at vekta i japan er lavere enn på de Europeiske modellene, å at dette skaper styr for de treige norske biltilsyngutta.

    Håper noen kan hjelpe meg/gi meg tips slik at jeg får registrert min inn til Norge over nyttår :)

  3. Det kan jeg, fordi jeg har sitti på med den bilen når den har vært halvferdig... jeg følte meg for å si det sånn ! den er dritkul nå, å den ekke lakka ferdig. Den lyden åsså da.. at det kan komme ut av 4sylindere er litt drøyt. gleder meg bare til den er ferdig... så kan jeg kjøpe inn en ny en, å så kan Alexern sitte å pusse på den også til langt på natt sammen med meg.... jaaa, å så kverna da, siden han har så bra ståpå-vilje når det gjelder slike prosjekt. bra drag-sierra kverna. Byner å bli ferdig den nå :thumbup:

     

    Jeg kan ikke fatte at du gadd å begynne dette årlange projektet med denne bilen?

    9130050[/snapback]

  4. da blei den ikke ferdig til juli-treffet, til tross for iherdig pussing og både jeg å Alexern er løsemiddelskada begge to, så er den ikke ferdig før til septembertreffet... nå gjenstår det bare pussing og lakk... vi må fikse høyredøra, men det er gjort på 30min... å så må vi putte inn alt av interiøret som ikke har blitt pelma... kommer nok noen bilder etter rudskogen. :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...