Gå til innhold

Startfanet

Medlemmer
  • Innlegg

    538
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Startfanet

  1. Heisann!

     

    Nå nærmer det seg påske alle sammen!

     

    Etter en flott snøvinter her på sørlandet har jeg gått mye på ski, og gikk til anskaffelse av et par Fisher Superlight Wax rett etter jul. Valgte å ikke kjøpe rene skøyte- eller klassiskski da jeg av og til har behov for å gå klassisk - som denne påsken.

     

    Greia er at jeg utelukkende har gått fristil denne vinteren - og dermed preparert hele skien med glivoks.

     

    Jeg har liten tro på at festesmørning av noe slag vil klare å feste seg til basen etter en hel vinter med gliding, børsting og polering.

     

    Hva kan jeg gjøre for å få på plass en slags struktur i festesonen igjen?

     

    Mvh Jacob

  2. Hei!

    Har ikke prøvd å heve dempeplatene nei - mye grunnet det estetiske. Noen kompromisser må inngås på mitt nivå. I tillegg kan det nevnes at jeg nok ikke har stilt kritiske spørsmål angående akustikken da forbedringen gikk over all forventning - jeg hadde aldri trodd dempeplatene skulle gi slik effekt.

     

    Det du videre nevner om skråstilte dempeplater i hjørnene er uaktuelt for min del. Plassmangel er det store problemet i min hjemmekino.

  3. Ja, kan gjøre det. Vil tro Lowepro's modeller beregnet for slik tåler like mye, hvis ikke mer, vann enn Burton Zoom, men de er nok en del dyrere. Har ellers lest at Burton's tåler litt mer bank før innholdet blir skadet. Kamerautstyret ligger i egen polstra eske (som er uttagbar, praktisk), som igjen ligger inni den polstra sekken. I tillegg ligger åpningen til utstyret inntil ryggmargen.

  4. Takk for kritikk folket!

     

    Ser folk fort stiller spørsmål om alder/antrekk, og ja, jeg er skeptisk selv.

     

    Ellers er jeg enig i at buksene er for lyse på bildet. Dro for hardt i brightnessen for å få frem litt detaljer i jakka som ellers så ut som en sort firkant.

     

    Skoene er heller ingen perfect match, gamle, slitte og blå som de er.

     

    Edit:

     

    Og hva dette med å skille seg gjelder er det ikke noe problem. Folk har sett seg lei av en hel førsteklasse med knallfarga chinos, strikk og oversize tee.

  5. Jeg får vel slenge meg på..

     

    Alder: 16, går på KKG

    Bosted: Tveit, rett utenfor Kristiansand

    Kamera: Canon EOS 40D

    Tatt bilder i ca et halvt år

    Interessen for foto kom naturlig da min far er fotograf, og da jeg begynte å jobbe på Fotomiljø i Kristiansand bestemte jeg meg for å handle speil.

    På min 40D står et Canon 17-85mm f/4-5.6 IS USM, og har planer om et Sigma 10-20mm og muligens et Canon 70-200mm f/4 USM.

×
×
  • Opprett ny...