Gå til innhold

Øllis

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Øllis

  1. Jeg har selv gledet meg STORT til dette spillet helt siden de lanserte det før finanskrisen (det er såpass lenge siden ja), for gw er det spillet jeg klart har spilt mest opp gjennom. Tenkte å skrive et par punkter med ting jeg personlig gleder meg veldig til med gw 2

     

    - Skalerende verden: dvs at hvis jeg gjør et quest og så kommer det noen å begynner å drepe de samme monstrene som meg, så får begge experience og loot. Dette gjelder også world events ol.

     

    - PvP systemet: Det er ikke gearet som avgjør om du vinner eller ikke, men skill. Man kan lage en ferdig max lvl karakter med best mulig armor som er en 100% ren pvp karakter. Dvs at man slipper å grinde honor/marks etc for å kunne bli best.

     

    - Questing systemet (Dynamic events): Som mange andre har nevnt så er det veldig lite av at en npc som gir deg en side med tekst som forklarer at de onde grisene har ødelagt gåren deres. Istedenfor så forandrer verdenen seg hele tiden og events dukker opp mens man utforsker spillet. Disse henger også sammen, så hvis man ikke klarer å drepe noen mobs, så kan de f.eks ta over en by og den er deres til man "tar" den tilbake

     

    Det er også mange andre veldig lovende løsninger som jeg tror gjør Guild Wars 2 til det store mmo spillet i 2012. Og som mange andre har vært inne på, sjekk ut TotalBiscuit sine youtube videoer, spesielt denne

  2. Heisan

     

    Jeg leter etter en eller flere som har lyst til å spille litt ranked duo queue. Det jeg leter etter er folk som har god forståelse av spillet, kan spille mere enn 1 champion (gjerne flere roller) og som har lyst til å prøve å bli bedre.

     

    For å luke ut folk, tenkte jeg å ha noen krav som må være oppfylt. Man være lvl 30, ha hvertfall 2 gode rune pages til champions man spiller ofte (tier 3) og ha en rating på over 1300 (eller over 600 normal wins)

     

    Jeg har spilt lol casual med kompiser i ca et år, men merker at jeg har lyst til å prøve meg med folk som er litt mere "tryhard". Har selv en rating atm på 1414 og nesten alle champions'ene.

     

    Er det noen som er intressert, eller lurer på noe, er det bare å svare her eller ta kontakt med meg ingame, Tissemannen (us server) :thumbup:

  3. Her kan du se min, det meste du ser her er for PvE, men det du ikke kan se er addons for Arena osv, gladius, diminishing return timers o.l

     

    ui123123.png

     

    Bruker samma UI på de fleste chars, rogue, hunter, warrior, priest, druid, mage

     

    Kan hjelpe deg igang, og sende deg mine settings om du liker den, hjelper til om du ikke klarer å sette det opp selv. Har alt pakket med egne settings klart om du trenger.

    Likte veldig godt den hud'en du brukte, hadde du hatt lyst til å dele eller si hvilken du har? ;)

  4. Har prøvd å skjekke alt av innstillinger ol, men ingen respons. Noen spesielle innstillinger jeg burde skjekke? Har brukt skype og alt funket fint de første gangene og nå bare virker den ikke lengre. Og siden mikrofonen alltid har virket ser jeg litt bortifra at det er et hardware problem, men skal prøve å få skjekket det ut så fort jeg har sjansen.

    Setter pris på alle innspill :)

  5. Hei. Jeg har et headset fra Koss, SB 45 som jeg egentlig er veldig fornøyd med. Det har alltid fungert og aldri hatt noen problemer, men plutselig en dag jeg skrur på pc'en virker ikke mikrofonen. Jeg har ikke gjort noen forandringer, ingen i software eller hardware.

    Så jeg lurer på om noen har en god forklaring på hva som kan ha skjedd, og evt også en løsning

     

    Har ikke noe eksternt lydkort, eller noe lydkort som jeg vet om. Bruker SoundMax Integrated Digital HD Audio.

    Lyd/mic har aldri vært min sterkeste side, så setter pris på alle tips

     

    Prøvde i lydkort forumet, men der var det veldig dårlig respons så jeg prøver her ;)

  6. Hei. Jeg har et headset fra Koss, SB 45 som jeg egentlig er veldig fornøyd med. Det har alltid fungert og aldri hatt noen problemer, men plutselig en dag jeg skrur på pc'en virker ikke mikrofonen. Jeg har ikke gjort noen forandringer, ingen i software eller hardware.

    Så jeg lurer på om noen har en god forklaring på hva som kan ha skjedd, og evt også en løsning :)

     

    Har ikke noe eksternt lydkort, eller noe lydkort som jeg vet om. Bruker SoundMax Integrated Digital HD Audio.

    Lyd/mic har aldri vært min sterkeste side, så setter pris på alle tips ;)

     

    PS: Vet ikke om emnet passer her, så hvis det ikke gjør det er det bare å flytte

  7. Må nok dessverre ta en liten pause fra spillingen. Har mye å gjøre IRL og sommeren nermer seg kjapt. Men jeg kommer ikke til å slutte, så stikker nok innom og ser hvordan det går ;)

     

    Håper på å starte igjen etter sommeren, men lover ingen ting.

    Takk for tiden dette har pågått, hatt mye gøy med dere (Fanthomas qoutes spesielt :p )så håper jeg at vi ses igjen

  8. Helt greit når og hvordan dere joiner. Ikke noe hardcore press her, bare helt casual spilling sammen ;)

     

    Edit: Sorry Storfekjøtt, en liten trykkleif der. Rettet opp

     

    Spiller egentlig mage, men er ikke så sikker på om jeg har lyst til det nå lenger.

    Det er helt greit, spill noe du er komfortabel med og har lyst til å lvle. Men vi lacker litt på healers/tanks så hvis du hadde startet en paladin hadde det vært nice ;) Men ta noe du selv vil

×
×
  • Opprett ny...