Gå til innhold

Dskjaeve

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dskjaeve

  1. Ser at du allerede har funnet løsningen. Som noen nevner er hvilke brennvidder man foretrekker forskjellig fra person til person. Tidligere hadde jeg en 35 og 90 jeg veklset mellom, samt en 50 jeg brukte når jeg ville reise lettere/slippe å bytte objektiver. Nå derimot bruker jeg 50 mm i minst 99% av tilfellene. Fortsatt ønsker jeg å ha disse objektivene for de gangene det er nødvendig (får plass til et hus med 50 i ene lommen og et med 35 i andre). For den som ikke synes objektivbytte i feltet er et problem og dersom det passer din fotografering er dette ypperlige valg!

  2. Av de utvalgte synes jeg at du bør velge 35. Dette blir et normalobjektiv på ditt kamera og passer til generell bruk både ute og inne. 50 er fint for portrett og ellers når man ikke kommer nære nok av diverse grunner, men vil fort bli for trangt inne. Ellers kan jeg råde deg til det de andre her inne pleier å si. Sjekk gjennom bilder og se hva du oftest ligger på av de forskjellige brennviddene du har oppgitt, og bruk gjerne 18-200 zoomen og still inn på noenlunde 35 og 50 for å så gå litt rundt å kjenne på hva som føles best for deg. Men mitt tips for generell bruk ute og inne er 35.

  3. Har en Leica IIIc med Elmar 3,5 som snart returnerer fra en CLA. Blir spennende å kjøre

    gjennom første rull!

     

    Må begynne å kvitte meg med litt nå etterhvert. Stakkars Hasselbladen med ekstrautstyret står og støver ned samt en 10 andre kameraer.

    Stakkars Hasselbladen, den har jo baaaare det mest etterspurte 6X6 formatet. IKKE selg den!! Den kan tjene deg resten av ditt liv. Jeg bruker 2 FC2000 modeller og har 4 c/m på lager.

     

    La oss hør hvordan det går med din IIIc og hvor du fikk utført CLA?

    Johs

     

    Hehe. Foreløpig har jeg følt at den blir litt for tung i forhold til Rolleiflexen. Handlet 500C/M med 50,80 og 150 + diverse men har nok bare kjørt gjennom tre ruller, på et halvt år.

     

    Har sendt den til Youxin Ye. Han får litt blandet tilbakemeldinger (mest positive), men gjorde en bra jobb på M6'en min hvertfall og er veldig rimelig. Skal gi beskjed når IIIc kommer om jeg er like fornøyd.

  4. Fær ikkje sett han. Fær denne feilmeldingi:

     

    This video is not available in your country.

     

    Som er rart iom. at eg er frå Stavanger og synast å hugsa at det låg i same land som Oslo der eg bur no...

     

    Virker som det plutselig ble problem med filmen. Regissøren (som la den ut) har ikke forandret noe, men youtube vil visstnok ikke vise den lenger. Rare greier, men forhåpentligvis kommer det en ordning på det etterhvert.

  5. Det der var bra og gjennomført gjort :)

     

    Er det dere som står bak gangster-Dan også ? :p

     

    Ja, eller, Atle som er regissør her hadde ikke noe med den å gjør, men Sindre som spiller drittsekk er regissøren og jeg er "Gangster-Dan" : )

     

    Den der var meget bra må man kunne si. God kameraføring, godt skuespill, god lyd og selvfølgelig god historie =) Vet du hvilket kamera/kameraer de brukte?

     

    Litt usikker. Lurer på om det var Panasonic hvx200, men mulig jeg tar svært feil

  6. Heisann, ville bare se hva folk syntes om denne eksamensfilmen laget av min gode venn Atle Bråthen, elev ved Universitetet i Stavanger.

     

    Min rolle under produksjonen var skuespill. Filmingen foregikk over 4 dager, mens post-produksjonen tok selfølgelig lengre tid.

     

     

    Kort fortalt: "Snille miljøbevisste Dan jobber på et reklamebyrå. Livet er plettfritt og fint, hadde det ikke vært for mobberen og kollegaen Ronny. Men en dag får Dan nok, og bestemmer seg for å ta igjen - med renter."

  7. Kjøpte meg nettop ny bærbar pc fra Hewlett. Videre kom det sånnen "registrer data nå" pop up, men jeg ville bli minnet på det senere. Så popit di mer opp, så sa jeg "ikke minn meg på det igjen", før de fortsatte, og jeg valgte "registrer". Forsatt kommer di og jeg veklser mellom hva jeg trykker på men ingenting funker. Noen som vet om jeg kan få fjernet dette? :(

×
×
  • Opprett ny...