Gå til innhold

Applebee

Medlemmer
  • Innlegg

    1 601
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Applebee

  1. Så sinnsykt interessant.

     

    Men ang. voicetalk, er det noen enkel måte å rett og slett fjerne driten på? eller deaktivere den funksjonen at det kommer opp når man trykker "meny" tasten to ganger? Vet ikke om det er noe galt med knappen min, men det skjedde flere gang at voicetalk kom opp etter bare å ha trykt en gang, så nå har jeg roota tlf, og "fryst" det med Titanium backup.. litt tungvindt.

  2. Både filming og avspilling av 1080p video går helt fint, ikke noen problemer jeg kan se ihvertfall.

     

    Hey,gidder du å laste ned denne filmen og se om du klarer å spille av uten å hakke på din GalnetMIUI? Bruker ofte denne filmklippen (1080p .wmv) som referansen når jeg skal brife med S2.

     

    http://www.megaupload.com/?d=K15JP4SV

     

    Hadde vært kjekt om du gadd :)

     

    Synes ikke det hakket noe på den filmen :) Gikk helt greit å spille av med Galnet video

  3. La inn Galnet MIUI på galaxy'en i dag (ICS greier, woop), så sliter meg med å slå sammen kontakter slik jeg kunne før (stock android).

    Er det en funksjon jeg overser, eller er det faktisk ikke mulig? Er en funksjon som heter "Remove duplicates", men den er automatisk og fungerer heller dårlig.

     

    Edit: Såklart, etter å ha fikla med det lenge fant jeg ut av det rett etter jeg postet det her.

    Hvordan opplever du avspilling av 1080p video eller HD video generelt?

     

    Både filming og avspilling av 1080p video går helt fint, ikke noen problemer jeg kan se ihvertfall.

  4. La inn Galnet MIUI på galaxy'en i dag (ICS greier, woop), så sliter meg med å slå sammen kontakter slik jeg kunne før (stock android).

    Er det en funksjon jeg overser, eller er det faktisk ikke mulig? Er en funksjon som heter "Remove duplicates", men den er automatisk og fungerer heller dårlig.

     

    Edit: Såklart, etter å ha fikla med det lenge fant jeg ut av det rett etter jeg postet det her.

  5. Har innstallert android på min HD2, var vel Desire HD eller noe jeg installerte. Den fungerer greit, men har bare et problem som til tider kan være veldig irriterende.

    Når jeg går med telefonen, låser touch-skjermen seg veldig ofte. Har ikke det problemet når telefonen ligger i ro, eller jeg sitter med den i hånden, men såfort man er i bevegelse risikerer man at den låser seg. Funker igjen hvis jeg trykker på låse-knappen og åpner den igjen. Er det et problem med G-sensoren eller ?

    Finnes det noen fix'er? Hvis det hjelper, kan jeg sikkert finne frem android-versjonen jeg innstallerte. :) Ellers funker telefonen helt smertefritt !

  6. Nå fikk jeg tilbake telefonen, etter en uendelig lang ventetid.

    Først slutta touchscreen'en å fungere, så sendte jeg den inn til reperasjon til Moobi. Så, EN mnd etterpå sender jeg mail og spør hvor det blir av telefonen, fordi ingenting har skjedd. Så får jeg vite at de har mottatt konvolutten åpnet og uten telefon :)

    Så var det politianmeldelse, og en mnd (totalt 2mnd ventetid), har de endelig greid å sende meg en ny telefon.

    Og nå når jeg skal installere ny HSPL, er det SPL 3.03.0000 på den. Så hvordan får jeg den til å bli 2.08?

    Tenkte å installere Android til NAND.

     

    Leste på noen forum at det ikke gikk å kjøre lavere SPL uten at man mistet mye minne? Stemmer det?

  7. Pc'en min har vært litt ustabil en stund, og fungerer forøvrig bare under XP for tiden, på grunn av noe tull med skjermkortet.

    Men uansett, så tok harddisken kveld for et par dager siden, og jeg fikk lånt meg en annen harddisk, og formaterte og startet installasjonen av WinXP pro på den harddisken. Men, etter formatering (har prøvd både hurtigformatering og den grundige, som tok 3 timer), og kopiering av filer til windows, skal jo pc'en reboote og starte opp windows installasjonen igjen, men jeg får bare opp "Error loading operating system"

     

    Har googlet litt, og prøvd alle sata-portene, oppdatert bios og kjørt Windows repair console (hvis det er det det heter), og prøvd "Fixboot" (<- Gir kanskje ikke mening, men tok meg 3 sekunder å prøve).

     

    Takk til de som gidder å hjelpe meg med dette :) Er lei av å sitte med en stasjonær pc som ikke fungerer.

×
×
  • Opprett ny...