Gå til innhold

derryck

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av derryck

  1. Det folk som derryck ikke skjønner at det er ingen kompanier som er BEST i 2BN. Vi er best sammen. KavEsk er best på sitt, Samme er KPB og C. StøKP er best mtp. sanitet, death from above osv. Men tar du ut en av kompaniene, så funker ikke bataljonen.

     

    Jeg tok vel litt i med min påstand. Og selvsagt fungerer ikke en bataljon uten et av sine kompanier. Men det jeg ville frem til er at de er flere måter å gjøre en jobb på. Du kan gjøre den effektivt uten å mukke, eller du kan være vanskelig,treg og lat. Det er dette inntrykket vi har fått flere ganger av de som driver med forsyning og på kommandoplass. Har allerede gitt creds til BK og Javelin. Må ikke glemme santroppen. Dog utgjør disse troppene ikke hele StøKp. Når det er sagt, når 2 kompanier er såpass like som KpB og KpC så blir det fristende å sammenligne. I 9 av 10 tilfeller har KpC kommet ut med bedre resultat.

     

    AlphaSix4: Prøv å søke deg inn i TMBN med kun infanteri utdanning.

    Det har ingenting å si. Alle av de som søkte i KpC har kun infanteriutdanning, dvs. litt kryssutdanning i form av enten mg3, 12,7 eller rfk. Dette var et miniopptak med mange forskjellige søkere om få plasser, og av 12 søkere kom 8 inn.

  2. I støttekompaniet er det bare dasser og slasker.

     

     

    Javel? Dette er jo helt feil, og svært generaliserende. Når jeg var inne var det flere som var uheldige på innrykksdagen, kom sist til posten hvor man velger eskadron, så det bare var Støtte-striper igjen. Faktisk var 2 av de 5 best trente i hele 2BN fra Støtte. BK-OP kan vel heller ikke kalles slasker og er ganske lik patruljetroppen i Kavesk.

     

    Ok, jeg tar det delvis tilbake. Som du nevner er BK-OP en gjeng med godt trente soldater, i tillegg til javelin-troppen. De masjer et stykke med tung pakning. Det som er kjedelig med de er at dette er våpensystemer som må brukes langt unna. De holder seg relativt langt unna fienden.

     

    Resten av støtte er en useriøs gjeng med dårlige holdninger.

  3. Jeg skal inn! :)

     

    Jeg tjenestegjør i KpC nå, og har snaue 3mnd igjen av tjenesten. Det har vært et sykt bra år med masse action hittil. Vil også bare informere om at KpC sannsynligvis er det beste kompaniet i hele bataljonen (foran KavEsk). De er har best resultater etter b.l.a laget i skarpt, hvor samtlige lag bestod på første forsøk. I KpB bestod 3 av 8 lag, og dét med et nødskrik. Ellers blir KpC høyerer rangert av bataljonssjefen og øvrig bat.stab. Med andre ord, kriging og manøvrering gjøres best i KpC. Hvis du vil drive med etteretning(samle info om fienden uten å bli oppdaget) så er KavEsk riktig for deg. I støttekompaniet er det bare dasser og slasker.

     

    Etter nesten 1 år i 2.bataljon, KpC, vil jeg anbefale det på det varmeste. Mye fysisk sliting, men du blir sterkere og sterkere, og ting blir lettere. FOr meg personlig har også lysten på videre karriere i militæret kommet. TMBN virker enormt spennende og kommer mest sannsynlig til å i det minste dukke opp på opptaket. :)

    • Liker 2
  4. God kveld!

     

    Min forrige Acer-laptop tok kvelden for noen uker siden, og nå har jeg altså tenkt til å anskaffe meg en ny én. Budsjettet ligger på maks 7 000, helst billigere selvsagt!

     

    Trenger litt hjelp, har ikke kunnskap om laptoper. I rangert rekkefølge skal den brukes til:

    - Film og musikk

    - Football Manager :new_woot:

    - Surfing

    - Studier, da den tid kommer

     

    Ellers ønsker jeg 15,6" og ikke altfor tung. Støy og varme liker jeg ikke! Merket spiller ingen rolle.

     

    På forhånd takk!

  5. Hei!

     

    Oppdaget at det plutselig kom en del tråder om nettopp muntlig eksamen. Håper noen hartid til å hjelpe meg litt i gang :) Oppgaveteksten lyder som følger:

     

    "Etter 1945 og frem til 1980-tallet skjedde det store forandringer i det norske samfunnet, både sosialt, politisk, økonomisk og kulturelt. Gjør kort rede for uviklingen de du legger vekt på to av de fire områdene/begrepene fra "SPØK"(sosiale, politiske, økonomiske og kulturelle forhold). Drøft Arbeiderpartiet og Einar Gerhardsens betydning for utviklingen av den norske velfrdsmodellen/velferdsstaten."

     

    Takker for alle mulige innspill!

  6. Finally turned 18, og dritklar for min aller første Green Day konsert:D

    1. 21st Century Breakdown hadde jeg enorme forventninger til (ikke spør hvorfor, muligens pga Amercian Idiot?). Uansett syns jeg det skuffet litt de første gangene jeg hørte på albumet. Sangene satt liksom ikke med det samme. Men nå, etter å ha hørt det nesten hver dag i 10-12 dager, sitter det som et skudd! Har nesten en nevrotisk trang om å måtte høre på den minst én gang i løpet av dagen. Fo' reel! Egentlig syns jeg ikke noen sanger skiller seg spesielt ut som den beste, men jeg syns 21st Century Breakdown, Before The Lobotomy, Peacemaker, 21 Guns, og som du sier, egentlig alle sammen:P

     

    2. Som tidligere nevnt skal jeg på konserten, fikk nemlig billett til bursdagen av søster og kjæresten hennes. De skal også være med:D Og det blir sitteplasser på oss.

     

    3. Håper de drar i gang Horseshoes and Handgrenades, Basket Case, Jesus of Suburbia og ikke minst Holiday!

     

    Blir fett uansett..

  7. Hei, jeg kjøpte en HDMI-kabel som skulle overføre bilde fra PCen min og til en LG HD-tv, for blant annet å kunne se på filmer. Det gikk forsåvidt knirkefritt helt frem til jeg satte på filmen, og lyden kom ut av.... PCen!

     

    Skjermkortet mitt er NVIDIA Geforce 8400m GS 256 MB, og operativsystemet er Windows Vista Home Premium 32-bits. Har prøvd å laste ned og installere Realtek HDMI Driver som jeg leste på et annet forum, men da får jeg en feilmelding. Feilmeldingen lyder som følger: Ingen Driver ble støttet av denne driverpakken.

     

    Forresten er jeg ikke så god med Pc, og kjenner ikke til så mye av terminologien. SÅ hvis noen er så greie å gi meg veiledning, så snakk forståelig for en amatør. :)

    Takker for svar!

×
×
  • Opprett ny...