Gå til innhold

Nickless

Medlemmer
  • Innlegg

    1 416
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nickless

  1. En annen artig ting er jo noe FlightAware viser, en app som viser hvor flyene går.

     

     

    article-2696975-1FC221C400000578-6_964x4

     

    Is this proof that MH17 change course into a war zone? A route map compiled by Twitter user Vagelis Karmiros using data from flight-tracking website Flightaware claims to show how the doomed Malaysia Airlines plane took a different flightpath to the ones taken by the previous ten MH17 flights

     

     

     

    Kan være de endret rute, hvem vet. Kan også være at de rett og slett fikk en annen rute de skulle fly. En flyrute kan gå via mange forskjellige waypoints, noe som vil si at det ikke nødvendigvis vil si at MH17 fikk den samme som de andre. Selvfølgelig, en meget tilfeldig konklusjon.

  2.  

    Noen som vet hvorfor Ukrainske myndigheter ba flyet om å fly lavere?

     

     

     

    Malaysia Airlines (MAS) said tonight that it was told to fly low over Ukrainian airspace by ground controllers, putting it at 33,000 feet, just skimming 1,000 feet above restricted altitude

     

    Putin som har sagt det sitatet?

  3.  

    Hva er liten ? Er det snakk om 8-10 cm? Fungerer ikke mannen i senga er det ikke vits å gå videre med forholdet. Kjærlighet er bare tull hvis ikke making love - knulle er bra så er det ikke verdt forholdet. Vedder på på at han er høy og kjekk, det kan dere skylde dere selv på at dere Tror de høyeste har den største. Spurte dama hva hun syns om sexen er 21. 10/10 :p glad hun er fornøyd ;) selv om den er bare 15 :) det er gjennomsnittlige lengden , den er 14 ,5 tror jeg. Er den mindre enn 13 tror jeg det blir vanskelg selv om man trenger teknisk sett bare 9 cm for å tilfredsstille en kvinne.

     

    I asiatiske land finner man knapt noen som er lenger enn 13, de må ha dårlig sex da tydeligvis ;)

     

     

    Nå er vel det også de asiatiske landene som finner opp alt av forskjellige seksuelle leketøy? Tilfeldig? :)

  4. Leste i går at de påsto at de ikke kom til å stå i veien for etterforskningen og at de skulle bistå dem dersom de lurte på noe. Haha, for noen folk! Hvis det finnes et helvette så er det her disse folkene hører hjemme! Det er forbi skalaen av tragisk hele greia. Putin kan gjøre slutt på dette iløpet av noen minutt, men det gjør han ikke. Tipper han elsker dette, ren ondskap!

  5. Jeg trodde det var det samme om det er nettsurfing, streaming av video, torrent etc. Men via torrent så er det vel bare ip-adresser man ser? Eller kan man se ting som thepiratebay i torrentfilene?

    Såvidt jeg vet (rom for feil) vil man kunne se IPène man kobler opp mot, uten at det avslører noe, samt spørringen mot torrenten sin announce URL(er). Disse URLene avslører ikke noe i seg selv men mindre man klarer å tracke ned hvilke torrent de peker mot.

  6. Til flystyrten, eller krisen generelt? Angående sistnevnte: http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Kinas-problemer-med-Ukraina-7503512.html#.U8gg3vl_uYA

     

    - Kina opprettholder sitt prinsipp om ikke-innblanding i et lands interne affærer. Vi respekterer Ukrainas uavhengighet, suverenitet og territorielle integritet, sa Liu.

    Tenkte på krisen generelt. Forøvrig et sånt svar jeg ønsket fra Kina sin side.

  7. Det har han gjort før. Poenget mitt er at det finnes mektige folk der ute som ikke vet å bruke vettet sitt. Det er da det kan gå gale. Det er alt for mange der ute som ønsker å pirke på Russland bare for å gjøre det, uten å tenke konsekvenser.

    Det er sant. Men med mindre Putin ønsker en slutt på menneskeheten så tror ikke jeg dette får noen konsekvenser i form av krig. Det beste hadde selvfølgelig vært et samardbeid mellom nasjoner for å bli kvitt de helvettes militære gruppene i Russland og Ukraina som holder på å skyter på hverandre (og nå også andre)!

  8. Tullingen John McCain er allerede på banen og sier at helvete bør brytes løs dersom det viser seg at det var handlinger fra separatistene eller Russland. http://www.dagbladet.no/2014/07/17/nyheter/utenriks/ukraina/usa/russland/34395526/

     

    Hvorfor i all verden skal man provosere ved å sende inn militære styrker fra NATO/USA? Vi bør bare holde oss langt unna dette vepsebolet. Det er ikke verdt å gå inn i en storkrig med Russland på grunn av Ukraina.

     

    McCain har vel brukt munntøyet før uten at det har skjedd noe.

  9. I Tromsø er det vanskelig å få seg en plass å bo. Samme styre hvert eneste år om studenter som drar fra byen fordi de ikke hadde tak over hodet. Så her må du være TIDLIG ute.

    Bortsett fra det syns jeg personlig at universitetet er en fin plass å studerere. Hvis du har bil kan jeg legge til at dersom du kommer etter klokken 08:30 kan du få store problemer med å finne parkeringsplass ;)

×
×
  • Opprett ny...