Gå til innhold

Haughty

Medlemmer
  • Innlegg

    84
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Haughty

  1. Hvilke komponenter er det du har fått pris på?

     

    For å få TV,PS4 osv så er det å koble så mye mulig til TVen, og fra den til komponentene dine med optisk kabel.

    Bluetooth kan fikses med egen duppedings som du kan koble til. Men litt vanskelig å si når man ikke vet hva du tenker på å kjøpe.

     

     

    Dårlig forklart kanskje. Ikke 100% på modellene men er en Creek forsterker og Epos høyttalere. Ikke noe pris eller forslag til dac. Den de hadde var fra 7k og oppover som blir for mye i første omgang.

     

    Tok en rask kikk på soundgarden, og et par av listene til whathifi, men jeg har som sagt ikke noe kjennskap til hvordan oppsett som er vanlig/anbefalt med eksterne dacer.

     

    Slik jeg ser det for meg da, blir det en kobling mot Tv (kjører lyd fra dekoder og ps4 inn til tv, så det ordner seg vel fint da). Og skulle i tillegg da gjerne hatt en enkel måte å spille av musikk helst direkte fra mobil og potensielt pc.

     

    Vet ikke om det ga noe klarere bilde?:)

     

    -e

  2. Heisann,

     

    Vurderer nytt anlegg og har fått en god pris på anlegg med fjorårets modeller av ting til 12k (originalt 20k). Men jeg må da ha en Dac i tillegg for å få til stort. Har aldri hatt noe med det å gjøre da tidligere anlegg har hatt dette innebygget.

     

    Ser det finnes fra 500kr og oppover. Tenkte å begynne i den rimlige delen av spekteret, men hva må jeg ut med for kurrant kvalitet? finnes det komboer her som gjør det enkelt for meg å hooke på tv+ps4 og samtidig kunne streame med bluetooth e.l? eller bør dette være separate saker?

     

    Setter stor pris på hjelp, ganske grønn på området:)
     

    -

  3. Begynt å kjøre litt Zera selv, og veldig morsomt de gangene det klaffer skikkelig. Får dratt ned 2-3 heroes vi ellers ikke ville tatt eller noen som er litt for agressive på tårna.

     

    Begynte på HL rett før wipe, igang igjen nå, og det er som regel mer balanserte lag, totalt ca 50 HL matcher og ikke enda opplevd noen som velger kun på personlig preferanse istedet for å komplementere laget.

     

    Har spilt med noen Novaer i det siste og om hun spilles kurrant kan mye utrettes. Kan ikke se på Hero/Siege dmg i stats for å avgjøre hva hun bidrar med. Om du har tatt noen ned til halv hp 20 ganger, og de har fått healet seg opp utgjør ikke det stort annet enn dmg på tavla og potensielt noe manabruk. Novas dmg er som reger kun fokusert på herodmg og takedowns. Når snittet av laget har 15 kills mens nova har 30 og åpenbart har plukka ned avstikkere eller tatt ned key dmg dealers rett før teamfights er det en grei bonus med Nova på laget.

     

    Når det gjelder objectives er det ikke alltid slik man tror, som barazell sier er det litt avhengig av spawntimers og om noen er i overtall, men litt utover i gamet på Battlefield f.eks kan det være lønnsomt å defende først for å få hjelp av immortalen til å ta ned 1-2 fra motstanderlaget før man angriper immortalen. Samme med f.eks Mines hvor det er oppfattet som standard å skulle ta ned campen rett før golem møter opp for å få hjelp til å ta den ned, men det har ikke så mye for seg om det alikevel ender opp med 3-4 teammates som deffer på en svak golem og mercsa blir tatt ned rett i etterkant, mere hell med å drøye de til rett etter golem da med mer tradisjonell pushing. Finnes mange varianter, men ikke alltid de åpenbare løsningene er de beste.

     

    Uansett, kjør på med HeroLeague, drøyde det lenge selv da jeg fryktet draft og kjefting, men er ikke noe stress, er som QM bare mer balansert og folk virker mer "med" så om man taper er det skjeldent pga enkeltspillere som gjør feil men heller en litt større sum av felles teamfeil. Unntak finnes klabern:)

    • Liker 1
  4. Det korte svaret, ja, du kan det om du dualbooter med windows. Men i utgangspunktet kan du ikke spille denne typen spill på macbooks. Har hatt flere macbooks hvor jeg nå har 15" retina med ssd og full rulle, men til og med enkle spill som counterstrike bare glir ikke skikkelig på macen. Du kan tweake deg ihjel, men du vil aldri få noen god spillopplevelse.

     

    Kjøp deg mac om du vil bruke den til utvikling, grafisk, video eller whatever, men tanken "Nja, men den bør jo klare å kjøre x eller y ihvertfall nogenlunde greit" er det bare å legge fra deg på den berømte dørterskelen.

  5. Dette har blitt spurt om flere ganger, men svarene er kun fra enkeltpersoner som sier hvor de spiller. Men jeg lurer på om det er noen servere som har noen ok norske guilds ? Far shiver peaks er jo full, som jeg har skjønt det er dette den uoffisielle skandinaviske serveren. Så hvor burde jeg starte opp om jeg ønsker å være litt sosial blandt andre Nordmenn samtidig som jeg levler og spiller. Takker på forhånd for svar.

  6. Ingen flamewar. Men jeg opplever lag omtrent uansett hva jeg gjør. Bare det å switche homescreens, det tar 1. ca 1-2 cm med sliding før den oppfatter det, det lugger på skiftingen mellom homescreens. 2. Surfing, her lagger det vel uansett hvordan jeg scroller. Det flyter, men det lagger gjevnt over. 3. Generell scrolling i kontakter, meldinger, mail osv. Reagerer sent og småhakker i scrollingen.

     

    Mulig det er min det er noe feil med. Opplever utrolig varmt batteri og litt random shutdowns og ymse. Ahwell.

     

    -e

  7. Mala :

    Heisann, hadde en 3GS før, og stod mellom iphone4 og galaxy2 når jeg skulle ha ny. Hadde jeg valgt igjen vill jeg valgt iphone4. Laggen i galaxy2 er ikke borte, den er endel mindre enn med andre android telefoner, men flyten på ting kan fortsatt ikke sammenlignes med iphone flyt. Noe av grunnen til dette, etter hva jeg har forstått er at ios operer på en helt annen måte hva angår å vise ting enn hva Android gjør. I Androids tidlige fase var det ment til en helt annen bruk enn hva det brukes til idag, derfor er det vanskelig å unngå lag selv med ny støtte for hardware acc. vil det ikke flyte like bra på lang tid. iOS operer mer som et "spill" hvor kameraet er fastmontert og viser ting som er innenfor kameraet mens android må kalkulere og tegne opp alt hver gang noe endres. En klype salt kreves da jeg ikke har satt meg alt for grundig inn i det.

     

    Uansett, med mine iphones har jeg bare smelt de på og justert noen småting så har alt glidd og flydd som bare det. Noen småting skulle man alltids ønske man kunne justert men definitivt ingen dealbreaker. Jeg brukte omlag 2 uker med galaxyen for å sette opp, justere, prøve gadgets, endre hjemskjermer, launchers, ikoner, you name it. Når man ser såpass mange som daglig skifter versjoner, custom roms etc. Kan jeg ikke skjønne annet enn at de ikke er 100% fornøyd med det som er standard. Itilegg når man først har muligheten til å installere og customize allverden av saker vil man automatisk også hige litt etter det neste, det som er hakket bedre, det som osv. Det er et forbanna mas. Nå sitter jeg igjen med en tlf med noen justeringer og forandra programvare, men stadig opplever jeg feil og krasjer. Kan ikke si jeg er helt fornøyd.

     

    Jeg føler fremdeles at min 3gs flyter bedre enn galaxy2... og galaxy2 skal jo være den "raskeste" telefonen på markedet. Så mulig jeg gjør noe feil, men forstår det ikke helt.

     

    Skal følge opp et tips her og installere LiteningRom 5 for å se om det e rnoen betydelig forskjell, men jeg mistenker jeg kommer til å være 80% fornøyd så lenge jeg har denne telefonen, neste telefon blir en iphone. Jeg er på ingen måte noen fanboy, men etter 3 iphoner og 2 androider har jeg iaff litt grunnlag. Og ja, as stated, jeg er ikke i tvil om hva jeg ville valgt.

     

    -hau

  8. Heisann. Har ikke hatt mulighet til å sjekke ut noen oppdateringer e.l siden KE7 som er den jeg har på tlf nå. Hva er siste oppdatering jeg burde kjøre på ? Har endel problemer med tlf nå, mens jeg hører på musikk o.l starter plutselig mediascanning og musikken stopper. Tlf skrur seg av random, spesielt ved musikk/cast bruk.

     

    Anbefalninger ? Har ikke tilgang til kies på macen men hva v. ligger klar der evt. hva v. kan jeg få over vha odin ?

     

    Takker på forhånd =)

     

    -hau

  9. Er flere ting som plager meg, men som flere andre er det batteriet som er det værste. Spesielt ved bruk av 3g blir baksiden så varm at jeg ikke kan ha den i lommen engang. Det som værre er, er at det er vanskelig å lade telefonen da 1 av 2 ganger får jeg melding om at batteriet er for varmt eller kaldt til å kunne lades, og kan ta opp mot en time før den faktisk begynner å lade. Ganske upraktisk når jeg må lade to ganger om dagen. Noen tips ? Ikke spesielt happy med akkurat det. En smart-telefon som jeg ikke kan bruke skikkelig fordi jeg nærmest får brannsår om jeg bruker den for mye, og jeg ikke får lov til å lade den. Spesielt. Tar imot hjelp med stor takk.

    • Liker 1
  10. Er litt irritert her jeg sitter. hadde en iphone 3gs før , valgte galaxy s2 nå da den hadde konge reviews og gardware. bruker jeg spotify , holder telefonen maks 3 timer. nå er tlf så varm at det er ubehagelig å holde i den, aner ikke hvorfor den plutselig er varm. Får tilogmed beskjed innimellom at telefonen ikke vil lade fordi den er for varm. alltid smålagg på ting , 3gs fløyt faktisk bedre. Browsing , facebook, mail osv er preget av utrolig treg oppdagering. vente 30-40 sec for å sjekke gmail er for dårlig. generell håpløs battdrilevetid , holder ca en halv dag med normal bruk , helt jævelig. Noen tips å hente for å bedre opplevelsen ?

    • Liker 1
  11. Er mer generell smålagg og treghet. F.eks om jeg popper inn på db.no er det en delay, en minimal delay vel å merke, på scrolling og scroller jeg mye merker jeg den smålagger. Type, ikke like smålaggete som de gamle htc telefonene, men bare, ikke like smooth som 3gs f.eks. Noe jeg hadde fått intrykk av at det skulle være. Men, får sette meg skikkelig inn i det og lese litt så får vi se om det er noe smart jeg kan gjøre =)

     

    -hau

  12. Fikk telefonen akkurat, så har ikke fått satt meg spesielt godt inn i Android. Men har hatt 3g, og 3gs før dette. Og litt av grunnen til at jeg valgte denne var for at det skulle være så snappy som over hodet mulig. Men må si jeg syns det aller meste smålagger. 3gs'en min har faktisk bedre flyt på de aller fleste områder. Har kun installert spotify og facebook for å teste, så mye rot burde det ikke være.

     

    Noe man bør gjøre for å få det så snappy som mulig, eller er det bare slik det er ?

     

    -hau

  13. Tenkte jeg skulle nevne Quake Live. Quake 1,2 og 3 er jo noen fantastiske perler. 1 og 3 for min del. Men quake live har virkelig begynt å ta form. Om man er litt rusten i fps kan det ta noe tid å komme skikkelig igang. Men i ql har man iallefall fantastiske taktiske muligheter såvel som skillbasert rettferdighet.

     

    Finnes det noe bedre i ett spill enn å gibbe noen i luften med rocketlauncher ? neppe.

     

    Selv om mange av dagens fps'er har riklig med taktikk og er skillbasert tør jeg mene at det fortsatt ikke kan matche quake. Taper man der er det enkelt og greit fordi motstanderen var bedre. Ikke fordi han hadde høyere lvl, bedre utstyr, flere perks e.l. Blir man premium medlem, 39$ for et år tror jeg, kan man sette opp egne servere med hauger av muligheter ++.

     

    Itillegg er det jo gratis i utgangspunktet og installasjonsfilen er på 3mb så det koster ikke allverden å teste =)

     

    Jaja, nok promotion der skulle jeg tro.

     

    -hau

  14. Heisann. Kan heller ikke si jeg ble merkverdig provosert av inlegget ditt, selv om det var noe overdrevent inndrag av bibelhistorie der.

     

    Uansett, på den tekniske siden :

    Dette er vel i utgangspunktet et spørsmål om smak og behag. Men blandingen du har kjørt av håndtegninger + photoshop er ikke noe jeg i utgangspunktet er kjempefan av. Det kan funke i enkelte bilder om det er gjort skikkelig med gode intensjoner. Jeg føler du, som du selv sier, tegner på papir da det er enklest. Som stemmer med mindre du bruker et tablet for å tegne på pc. Men når dette dras over på pc hvor det kun slenges på en del effekter på enkelte områder fungerer det ikke videre godt. En slik mixup av media bør man kanskje eksperimentere med senere når man har litt mer erfaring. Ville anbefalt deg å lage en skisse på papir, ta det inn i photoshop / illustrator for å gjøre den ferdig der. Eller holdt deg til papir og trent på ting som anatomi, fargelære osv.

     

    Det er veldig effekt-basert. Bakgrunnen har en effekt, massiv glow, smudge på flammer ++. Igjen smak og behag, men dette kan for virke veldig billig.

     

    Nå spørs det jo helt hva du vil med tegningene dine, om du bare vil ha det litt moro og lage bilder utifra de egenskapene du har. Eller om du vil utvikle deg og bli bedre på alle felt. Om du vil det sistnevnte anbefaler jeg somsagt, anatomi, fargelære, komposisjon etc. Alle de tradisjonelle emnene innenfor tegning/maling. Det vil hjelpe deg massivt.

     

    Tematikk :

    Det virker som du har tatt det veldig bokstavelig og gjort en "banal" versjon av det du leser. Noe som , for min del, gjør det mindre spennende. Utforsk muligheter og mer spennende måter å fremstille det du vil formidle på. Slik det er nå har du tatt linje for linje og pushet det inn i et bilde. Dette er et bilde jeg mener kunne vært dratt mye lengre i forhold til elementene som er med.

     

     

    Mhhhh... ble litt rotete det her. Ikke meningen å virke streng i kritikken, men var noen tanker jeg gjorde meg ialelfall.

     

    Som sagt, er du int. i å utvikle deg anbefaler jeg deg å virkelig gyve løs på skisser, studier av anatomi og det overnevnte ( selv om jeg vet mye bibelske tegninger har en form/stil som kan minne om dine orpinnelige skisser). Hadde den første tegningen din med bare med den ene vingen ferdig osv vært enda mer oppstykket og abstrakt ahdde jeg likt den best. Syns det ble mer og mer glorete for hver versjon.

     

    Igjen, kjør på, er bare trening som hjelper ;)

×
×
  • Opprett ny...