Gå til innhold

dem0

Medlemmer
  • Innlegg

    132
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dem0

  1. Endelig. Hadde han valgt å fortsette med den skittne enginen til Arma 2, tror jeg det hadde blitt et nytt massedrap i Statene. Bohemia Interactive burde prise Dean Hall som en gud, for det er virkelig en massiv prestasjon å få over én million personer til å kjøpe det dritet av et spill.

    Nå som han ikke lenger er hindret av Arma 2 sine grenser, kan han lage et spill hvor zombier faktisk er en del av spillet, ordne ødeleggende bugs som duping, og gjøre spillet generelt vanskligere.

    I tillegg regner jeg med at Dean aldri kommer til å vurdere BattleEye som no anti-cheat verktøy, med tanke på at det nå nåværende DayZ er et større hack-fest enn Infinity Ward sine underverk...

     

     

    • Liker 1
  2. Jeg har nylig formatert og installert Windows 7, og har støtt på et nytt problem..

    Nettverksadapteren blir ikke oppdaget av Windows. Når jeg prøver å installere driverne manuelt kommer det en feilmeldning som sier: The Realtek Network Controller was not found. If Deep SLeep Mode is enabled Please plug the cable.

    Hvis jeg går i Device Manager, trykker Show hidden devices, så kommer det opp endel WAN Miniport under Network adapters. Hvis jeg tar update driver software på en av disse kan jeg manuelt få fram Realtek sine som heter "Realtek PCI GBE Family Controller". Men ingen av disse fungerer, det står bare "This device cannot start. (Code 10)". Når jeg har gjort dette kan jeg oppdatere driverne, men får samme error..

     

    Ty for hjelp.

  3. Halla, er stuck med et irriterende problem som jeg trenger hjelp med.

    Jeg rydda litt på ledningene i går, koblet fra alle ledningene til hovedkort, harddisker og alt.

    Når jeg koblet alt tilbake og startet pcn kom det opp en bios meny. Jeg husker ikke nøyaktig hva som sto, men alternativene var i hvert fall å ta i bruk siste fungerende setup eller default setup. Tenkte ikke så mye over det, stod ikke noe om hardware feil eller lignende, og valgte sist fungerende setup. Antagelig dette som førte til problemet siden jeg stokket litt om på SATA ledningene.

    Problemet er at BIOS ikke oppdager harddiskene, heller ikke cdrom. Hvis jeg skifter til ACHI-mode blir de oppdaget, men etter at jeg har installert Windows skjer det en disk error og vil ikke boote. Ledningene fungerer, harddiskene fungerer, cdromet fungerer og portene fungerer (men bare i ACHI-mode). Min gjetning er at det er cmos, men vet ikke hvordan jeg skal gå fram.

    Trenger hjelp med å løse det her, så fyr løs.

     

    hovedkort: GA-P55-USB3

    harddisker: Corsair SSD 60gb, Western digital 500gb + Seagate Barracuda 500gb

    PSU: corsair 650w

     

    edit: glemte å si at alt fungerer normalt hvis jeg kobler SSD'n og cdromet i GSATA-portene, brukter dette som midlertidig løsning siden det gir lavere ytelse.

  4. Må si at jeg finner BF serien en del bedre en COD.

    Nye utgivelse av COD er småtterier i forhold til nye BF.

    COD bærer preg av masseproduksjon og forhastelser der det nyeste knapt kan skilles fra det gamle.

     

    Bare ta i betraktning alle kjøretøy du kan kjøre og betjene i BF. I COD er det f.eks. et svirrende helicopter eller noe annet du ikke kan kontrollere.

     

    BF er mer "reaslistisk" COD er for mye CS.(min mening)

     

    Venter mer en gjerne 2 år på et skikkelig gjennomtenkt spill.

    Hadde COD bare vært i nærheten av CS, hadde jeg mer enn gjerne spilt det framfor BF.

  5. Det vil alltid være fattigdom, krig, forurensing og andre globale utfordringer så lenge det er et monetært system i bruk. I vårt samfunn handler alt om fortjeneste, og det holder oss tilbake. Hele klodens energibehov kan ganske enkelt ble dekket av elementene den selv har gitt oss, uten å måtte forurense med co2 eller atomavfall. Geotermisk energi alene kan fylle energibehovet vårt for evig.

    Hvorfor blir ikke slike prosjekter satt i gang? Det er ikke no fortjeneste i det. I tillegg koster det _penger_ og få i gang. Ressursene er der.

     

    1% av verdensbefolkningen eier 40% av all rikdom. Disse sitter med mer penger enn de har mulighet til å bruke i sin livstid. Det er jo godt å tenke på når så godt som halve befolkningen lever i fattigdom. Nesten to millarder mennesker har ikke råd til grunnleggende menneskelig behov, som vann, næring, ly osv.

    Med alle ressursene vi har i dag, kan vi opprettholde en befolkning på rundt 12 milliarder.

    Så lenge det finnes penger, finnes det korrupsjon. Fakta. Det finnes ikke ett land uten korrupsjon.

    Så med all den korrupsjonen som foregår i dag, kan du jo tenke det hvor mye frihet vi egentlig har.

     

    Jeg er for at verden blir "ett" og jobber sammen mot de globale utfordringene, men det kommer aldri til å skje med et slikt system vi har i dag.

  6. Jeg fikk det samme på den forrige PC'en min når jeg byttet CPU + vifte der og har det på min nye nå hvor jeg også har en annen CPU-vifte enn den som følger med.

    Jeg støtter forslaget til SindraMA: "Sikkert på grunn av at cpu kjøleren må få startet først? "

    Det gir nada mening ettersom pcn må boote to ganger når jeg restarter. Hvis det hadde skjedd fordi kjøleren må starte først, ville den i så fall gått inn i en evig loop.

     

    Nå kom den faktisk så langt som til "loading operation system", den hadde aldri kommet forbi bios bildet hvis kjøleren ikke hadde startet.

     

    Takk for forslaget, men jeg er ganske sikker på at det er noe annet. For all del, så kan dere ha rett.

  7. Jeg foretrekker LoL framfor HoN. Jeg spilte HoN gjennom hele betaen, til jeg kom over LoL. Det er ingen hemmelighet at LoL er mer brukervennelig og "tilgivelig" for nye spillere innen for sjangeren, men fortsatt så er det ikke et godt nok argument for at HoN krever er på et høyere nivå. Skaff deg et lag og prøv deg på ranked games, så møter du motstand nok etterhvert.

     

    Læringskurven i LoL, og det enkle og mer oversiktlige item systemet gjør at det virker lettere, fordi man kommer raskere inn i det. Noe som bare er positivt i min mening, så slipper man spillere i høyere level som enda ikke har forstått hvordan stats og items fungerer.

     

    Hvorfor Riot har valgt den forretningsmodellen de har nå veit jeg ikke. Sannsynligvis for å tiltrekke seg mer publikum ved å la 12-åringer uten VISA kunne spille.

     

    En annen ting, det å klage på andre spillere sitt nivå, og si at de trekker deg ned blir bare feil. Du har en ELO, hvis du ikke kommer deg ut av den elo'en, ta hintet. Selvsagt, solo-ranked _må_ ikke gjenspeile nivået ditt.

  8. Jeg og en kamerat prøver å få til en game server på serveren hans som har Linux. I Linux fungerer alt som det skal, man kan spille på serveren og alle kan connecte. Siden gamemoden vi bruker ikke er kompatibel med Linux prøver vi å hoste serveren gjennom en virtuell maskin med XP. Vi får nett, serveren fungerer, men ingen kan koble til den, ikke de som er på LAN engang.

    Det første vi tenkte var at portene ikke var åpne, så vi sjekket det, de var åpne i følge ruteren, men ikke i følge portchecker fra portforward.com. I tillegg skal de på lan kunne koble til serveren, uansett om portene er åpne eller ikke.

    (I følge portcheckeren var absolut alle portene sperret, men like vell kunne vi bruke team viewer osv)

     

    Så vi er litt clueless nå, hva skal vi gjøre?

  9. Hei.

     

    Anbefaler 7zip da dette typisk gir mye bedre komprimering enn zip-filer - spesielt på mange småfiler.

    Det følger også med en kommandolinje utgave som du kan kalle opp fra bat-filer :thumbup:

    Jeg skal komprimere filene til bzip2, som komprimerer bedre enn både zip og 7zip.

    Fortsatt på utkikk etter et måte å komprimere mange enkelt filel.

    Altså hvis jeg skal komprimere 100 filer:

    fil.vtf

    fil2.vtf

    fil3.vtf

    osv

     

    Blir det seende slik ut:

    fil.vtf.bzip2

    fil2.vtf.bzip2

    fil3.vtz.bzip2

    osv

     

    Jeg vil komprimere enkelt filer og ikke ha de i en komprimert mappe.

  10. Hei, jeg trenger å komprimere mange filer til bzip2. Jeg bruker 7zp.

    Problemet er at det er flere hundre filer, og å måtte ta hver enkelt fil hver for seg, tar for lang tid.

    Går det ann å komprimere alle filene i mappen til .bzip2, uten at mappen selv blir komprimert?

     

    Jeg hadde et batch script før som gjorde det her, jeg la alle filene over i en map, kjørte scriptet så ble alle filene til bzip2.

     

    Takk for svar.

  11. Hei, jeg er usikker på hvor jeg skal plassere denne tråden, så hvis dette er feil så får en moderator bare bytte.

     

    Jeg og noen venner er på utkikk etter en dedikert server vi kan leie. Vi vil hoste en Garry's mod server, samt et forum. Noen som har noen anbefalinger?

    Siden det er Gmod det er snakk om, MÅ vi ha tilgang til filene på serveren og vi må kunne ha veldig mye frihet på serveren. Serveren må tåle rundt 20 spillere.

     

    Takk for svar.

×
×
  • Opprett ny...