Gå til innhold

NAX228

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NAX228

  1. Jeg har 4000 spill på en CD som bruker emulator i Playstation 2. Ganske coolt, men mangler funksjon for tastatur.

    Hva syns dere om avataren?? hehe

     

    Holdt på å tatovere den i sommer, men tattokaren var ikke særlig hjelpsom når jeg spurte om jeg kunne låne internettet hans for å laste ned en han kunne kopiere.(dette var på ferie)... det kommer.

  2. http://www.realtimesoft.com/multimon/galle...ue&mon=desc

     

    det GÅR an serru... skal lete litt for deg

     

    EDIT: http://www.codinghorror.com/blog/archives/000012.html ...her er en kar som har peiling. Det ligger noen linker til resurssider i bloggen. Lykke til.

    Her er forresten et testoppsett jeg hadde for en stund tilbake:

     

    http://i37.photobucket.com/albums/e55/gosttveit/rigg.jpg

  3. Hei igjen.

    Har prøvd å installere driverene til trådløst nett (realtek 8187) som noen her linket til, men får ingen av de til å fungere. Det var flere drivere der inne, så kunne noen kanskje være mer spesifikk? Skal ha til Vista 32 bit...

     

    En annen ting som er begynt å plage meg er at det er strøm i USB kontaktene når maskinen er slått av. Dette fører til at min tripleHead2Go ikke henger med, og at headsettet ligger å skurrer når maskinen er av.

    Har sett etter i BIOS, men ser ingen umiddelbar løsning på det der. Ser at jeg ikke har strøm i USB på andre maskiner når disse er slått av.

    Hvis jeg slår av maskinen en kveld og ikke ser til den før neste kveld, så står maskinen på i hvilemodus... det er litt spooky. Finner ikke ut hva det kan være.

     

    ble litt flere ting dette, men glad om dere kan hjelpe.

  4. Har fallt ut fra denne tråden, og det er for mye lesing å ta igjen... Derfor bare spør jeg:

     

    Drivere til trådløst nettverkskort (realtek 8187) for VISTA. Noen som vet hvor jeg kan finne det? Gjelder P5K DeLuxe WiFi edition.

    Har googlet litt og prøvde med noen eldre drivere som visstnok skulle funke, men no luck.

  5. Hei alle snille hjelpere. Har havnet i offline hel**te, er på via mobiltelefon nå. Beklager at jeg ikke har fått gitt beskjed til dere som har sendt pm. Fluesopp har klokket maskinen for meg, og jeg er en glad mann. Glad for klokken og glad for at jeg gadd spørre om hjelp her inne. Håper jeg lærer litt at dette faget selv. Takk igjen til dere som var villig til å stille opp.

  6. Prøver meg her jeg.

    Klart det hadde vært artig å lært litt OC, men nå begynner jeg å få lovelig dårlig tid. Skal på et LAN 14. september, og har litt for mye annet jeg skulle gjort innen den tid...Flytter inn i nytt hus i morgen...

    Anyway. Hadde vært knall å fått trimma PC'en litt før LANet, men har altså ikke tid til å lære meg dette selv. Fikk ny PC nå rett før vi flyttet ut (ja jeg er pr. i dag bostedsløs ;), men bare til i morgen ) Og har bare fått installert det mest nødvendige på den. Har en del som skal installeres og tunes før LANet også.

     

    Så da frir jeg til dere her inne. Vet det er en sur snarvei, men er min eneste sjangs pr. i dag.

     

    Noen som er så vennlige å hjelpe? Jeg kan evt. komme med PC til deg, eller hente bringe deg til et annet sted vi (les du) kan jobbe.

     

    Maskinen består av:

    ASUS P5K Deluxe Wi-Fi

    E6850

    2 x 2 Gb Geil PC6400, Black dragon

    eVGA8800 GTX

    Toughpower850W

    ...sånn i all hovedsak.

     

    Belønning skal vi nok bli enig om.

     

    Maskinen er ferdig bygget og i drift tataa2.jpg

  7. Hehe...helt sant.

    Bruker kraften over 30FPS på andre ting, og som du sier, holder det fint med 30.

    Masse tweaking igjen før jeg er i mål, men det var jammen et flott utgangspunkt.

    Jeg flyr aldri i 2D CP og ALDRI Cessna 182, men forventer et fint resultat i virtual cockpit i LevelD 767 og senere NGX.

    Er også spent på hvordan minnelekasjen i FSInn oppfører seg nå, og hvor mye saft det skal suge av FSX. På den andre maskinen ble det katastrofalt.

     

    Men en god FSX maskin er det uten tvil

  8. Det oppsettet over er bare saksa fra flightsim.no.

    Fikk selv opp mitt nye kraftverk i forgårs, og har fått tatt et par testflighter. Eller, d.v.s. en halvannentimes flight hvor jeg bytta flyplasser underveis. Dette var for å sjekke FPS og kjernetemperaturer.

    Installerte FSX-SP1,FSGlobal08 og europamash. Lå stabilt på 30 FPS over alt. Prøvde faktis ikke å sette unlimited, så jeg vet ikke hvor langt opp jeg kan dra det, men 30FPS er rikelig.

     

    ASUS P5K Deluxe Wi-Fi edition

    Intel E6850 med Zalman kjøler

    eVGA 8800 GTX 768...

    2 X 2Gb PC6400 RAM 800MHz

    850W PSU

     

    huff...må stikke.

     

    Knuseoppsett

×
×
  • Opprett ny...