Gå til innhold

booblover

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av booblover

  1. morn morn!

     

    Jeg har hatt et problem med netverket mitt i LANG tid nå. og nå er jeg lei! Jeg har prøvd og sende brev online til belkin men jeg får ikke svar på det jeg lurer på.

     

    dette er dingsen

    belkin%20acc-router.jpg

     

    hver gang jeg prøver og se på film på youtube ellet et annet sted stopper det som regel på 20 sekk og når jeg skal laste ned noe stopper det på 20 - 40% noen som vet hva jeg må gjøre?.....noen som vet hvilken port jeg må åpne hvis det er det jeg må?

    post-133769-1187091506_thumb.jpg

    post-133769-1187091638_thumb.jpg

  2. Ved Roswell i New Mexico var det et strengt hemmelig forsøk med ballonger. En av disse ballongene styrtet, og ble oppdaget av sivile. På grunn av at forsvaret ville hemmeligholde dette ble det holdt tilbake informasjon. Dette førte til en masse spekulasjoner, bl.a. om styrtet UFO og levende og døde romvesener. Alt dette er tilbakevist i detalj nå. Det er avklart at det var en ballong og ikke noe romfartøy som styrtet i ørkenen i New Mexico. så area 51 er nesten en jeng med aper som ikke har noe mellom øra i det hele tatt :nei::nei:

    • Liker 1
  3. Ikke virk desperat, det merker damer med en gang. Bare vær deg selv og ta det rolig. Hvis det er meninga at det skal skje så skjer det, ikke stress :)

    Og ikke ta en sånn " skal du være med hjem og spise pizza og p..." :!:

    9001663[/snapback]

     

     

    den hvar ikke så dum :hmm::hmm: skal prøve :)

  4. I en sånn situasjon sier handling mye mer enn ord. Prøv deg forsiktig fram, så merker du lett om ho er med på notene eller ikke. Hvaenn du gjør, skulle det vise seg at hun ikke vil så ikke bli sur eller skuffa. Prøv heller å bare fortsette kosinga. Sjangsene er da større for at ho neste gang er tryggere på deg og mer lysten.

    9000842[/snapback]

     

    :D takk :)

×
×
  • Opprett ny...