Gå til innhold

lilleku

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lilleku

  1. jeg har en jaktradio av typen lafayette dc 155 micro 3, jeg har fant en bruksanvisning og litt info om den, men jeg skjønner ikke hvordan jeg skal få den til å virke som den skal.

     

    det som er problemet er at når den er skrudd på så skifter displayet mellom å vise kanal nummeret og " UL " og jeg kan ikke stille på noe, hvis jeg prøver å stille på noe blir displayet rolig å viser kun kanal nummeret frem til jeg trykker på noe igjen.

     

    jeg får kan ikke motta på radioen men å sende går bra.

  2. har sett litt på sonim xp3 quest og jeg lurer på om den kan synkroniseres med windows?

    linux får en til uansett bare den kan synkroniseres med windows, men i amobil anmeldelsen står det at den ikke kan synkroniseres, men på sonim sida er det et windows program en kan laste ned for synkronisering av håndsett med pc,

    er det bare humbug eller amobil som ikke henger med i svingene?

     

    eller er kanskje motorola razr2 v8 et bedre valg da den kan synkroniseres og er noe mer oppdatert?

     

    endret 20.09.09 0438 fra:

    "trenger "enkel" telefon

    god kveld godt folk

    jeg ser etter en telefon og trenger litt hjelp for og bestemme meg. jeg har tre kriterier:

     

    1:jeg skal kunne synkronisere kontakter og kalender med pc(dvs både windows, linux).

    2:handsfree kontakten skal være en plugg(dvs ikke slik som gamle nokiaer o.l. men heller micro USB, 2.5mm eller 3.5mm jack eller lignende)

    3:bluetooth

     

    utover dette bruker jeg ikke mms noe særlig og kamera på telefonen har jeg aldri bruk for.

    at telefonen er robust er absolutt et pluss.

    jeg har sett litt på sonim xp3 quest, men er ikke helt sikker på om den kan synkroniseres.

    jeg har også sett litt på motorolas razr2v8.

     

    håper noen har noen rare gode forslag"

  3. nå trenger man ikke bytte ut pcen for å skifte operativsystem, og det fine med de fleste linux systemer er at de kjører omtrent like stabilt på de fleste pcer, i motsetning til hva jeg har erfart med windows og skole pcer.

     

    kompatibilitet er heller ikke et problem da man kan lagre det meste (dvs. dokumenter, excel, og graphikk arbeid)til filer windows leser med linux sine officepakker osv.

     

    største problemet blir nok opplæring, men her og bør det være mulig med litt kreative løsninger, og fra ungdomskolen og opp bør det være mulig å la noen elever ha det som fag og dermed drive datasystemet som ett fag (ubuntu eller kubuntu er enkle nok til dette ihvertfall. selv om jeg for læringens skyld ville anbefalt Archlinux eller lignende kommando basert system)

  4. Jeg abbonnerte på komputer for alle en gang mellom 1995 og 2000, og jeg husker en demo av et spill. Det begynte ute på landet og endte nede i en heller mørk og fantasy aktig grotte\hule. Tittelen hadde noe med hierarki eller føydalisme og gjøre, men jeg husker ikke noe særlig mer.

    Så derfor kommer jeg hit til dere og håper noen husker det samme spillet :hmm:

    kanskje frisker jeg opp noen minner også :D

  5. Porsgrunn kunstforening har planlagt å kjøre en utstilling (muligens med salg) av demoer. Hvis du ikke vet hva en demo er kan du lese mer her: Wikipedia - Demo (computer programming).

    Jeg har i den anledning fått i oppdrag å komme i kontakt med noen som kan stille ut, det vil si et slags miljø for dette i Norge.

     

    Er det noen her som kan guide meg til et fora eller to? Eller kanskje jeg får nok respons til å starte her :hmm:

  6. jeg kan anbefale Python og C++. min bakgrunn: litt over to års småknoting, mest med grunnkunnskapen, fordi jeg begynner på spill og medie programmering om noen måneder (i rena). jeg tror jeg vil anbefale python, hvis du ikke har noe mål. fordi det er lett, det er en stor og lett tilgjengelig community, syntaxen er lik mange andre som det har blitt nevnt tidligere.

     

    i mangel av å ha brukt noe annet språk er det lett å si at jeg ikke har noen tyngde her. men det får bli opp til hver enkelt å bedømme, jeg synes hvertfall at det er et lett språk å begynne med.

     

    et annet tips jeg har er å finne et spill du liker med en stor mod community. jeg har lært massevis av de småtinga jeg har kødda rundt med i Oblivion. jeg begynte faktisk på veien hit jeg er nå med å kasterundt .ini filene til dungeon keeper for mange år siden.

     

    ellers får jeg vel bare ønske lykke til, og happy coding :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...