Gå til innhold

Marbash

Medlemmer
  • Innlegg

    1 391
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Marbash

  1. Har en guild med 10-14 medlemer til enhver tid, vi streber etter å få til en raiding guild. Har ved flere tilfeller forsøkt å få til en "core" group som kan ta sikte på progression, men støter alltid på problemer. Det største problemet er at vi ikke får tak i nok dedikerte folk. Har 6-7 stk som vil raide, men sliter da med at vi må vente på PUGs. 

     

    - Vente 30 min etter "egentlig" raidstart, få til ett forsøk på en boss>tre stk leaver>vente 10 min på nye PUGs. Dette er vanvittig irriterende å kaste bort tid på slik venting, som igjen fører til at de som nå er i guilden blir misfornøyde fordi de heller ikke liker å vente på PUGs hele tiden. 

     

    Vi har forsøkt med recruitment meldinger i trade chatten, SuperGuildInvite addon, forumtråder osv. Men uten veldig mye hell. Er det noen som har noen små tips til hvordan man kan skille seg ut å få tak i noen over middels dedikerte folk?

     

     

    Intet tips er for dumt. :)

  2. Hei. Jeg (17) og kjæresten (18) venter et barn. Barnet er ca 8 uker på vei. Det var uplanlagt og ppille ble brukt hver dag.

     

    Hadde vært godt å ha noen og snakke med noen som er i eller har vært i samme situasjon som oss og høre diverse tips og annet. Send veldig gjerne en PM :)

     

    Var også "ung" forelder da vesla kom til verden for nå 8,5 år siden. :) Var da 18,5, men det er vel kanskje ikke regnet som ung etter dagens standard vil jeg tro? :p

  3. Har du forsøkt å avinstallere skikkelig i Safe Mode?

     

    Denne burde løse det for deg.

    http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

     

    Og så re-installere på nytt

    http://support.amd.com/en-us/download

     

    Det kan være litt krøkkete med skjermkortdrivere til tider.

     

    PS: Jeg får "skjermkort har stoppet" feilen hvis jeg har for lav spenning til skjermkortet, men siden du sitter på en laptop er det vel ikke det som er problemet. Eller har du klokket noe i CCC e.l ?

     

     

     

    Kan se ut til at det funker foreløpig! Takker så meget for hjelpen! =D

  4. Noen som vet om en måte å løse problemet?:

    http://www.youtube.com/watch?v=uMRw7KdEGkw

    
    

    Kona har akkurat samme PC, uten at hun har samme problem. Har prøvd å stille tilbake driver, legge inn nyeste driver. Full formatering osv. Uten hell. Problemet oppstår gjerne når jeg enten skal starte World of Warcraft, eller en eller annen videoavspiller.

  5. Nå har ikke jeg spilt Minecraft på konsoll tidligere, men hvordan funker/kommer chatsystemet til å funke? Ser for meg at det blir veldig pes å skrive med en dual shock kontroller hver gang? Eller kommer voice chat systemet til PS4 og andre konsoller til å være standard på alle servere?

  6. Hei og hopp!

     

     

    Lurte på om det er noen som vet om det er det samme hvilken av polene jeg setter den røde ledningen? Den har stått på den som er "hvit" (er dekket med et slags lim eller noe slikt), eller funker det å bruke superlim (for eksempel), og feste i den rene og blanke polen?

     

    IMAG0484.jpg

  7. Hei.

     

    Jeg trenger litt hjelp; jeg har nylig gått opp en del i vekt, og har nattesarbeid (02:00 - 08:00). I noen tilfeller er jeg sulten når jeg står opp om natten for å jobbe, andre ganger er jeg ikke sulten. Burde det være en god praksis at jeg prøver å snu døgnet i forhold til arbeidet? -> Spise frokost 01:30 - Lunsj 06:00 -> Middag 10;00 o.l.?

     

    Ønsker å prøve å gå ned i vekt. Har også akkurat sluttet å snuse. Merker at jeg noen ganger tyr til mat/søtsaker dersom jeg har lyst på snus, men dette er kun nylig (siste uke eller så).

     

    All nyttig hjelp er velkommen. :)

  8. Funderer også hvordan jeg kommer over ilvl 540. LFR kommer man bare så langt med, guilden slipper ikke folk til med mindre de er 540-550. Joda, kanskje det er guilden min som er for streng og ikke slipper folk til før ting er på farm. Men likefullt, hvordan får jeg tak i gear over ilvl 540?

    På timeless isle får du tak i gear som du kan oppgradere til 543. :) Gear token = 496, oppgradert med Burden of Eternity så blir den 535, som du kan bruke 500 valor points til å oppgradere til 543. :)

×
×
  • Opprett ny...