Gå til innhold

DoktorBacon

Medlemmer
  • Innlegg

    4 363
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DoktorBacon

  1. Får gjenopplive denne. I Mad Men sesong 2, episode 12 leker Don Draper og en gjeng livsnytere i LA "stedsleken" hvor man skal nevne en by som begynner på bokstaven den forrige byen slutter på. Det ene kvinnemennesket tror hun har vunnet med Sarajevo, men Don svarer raskt og resolutt Oslo til stor applaus fra de andre gjestene.

  2. Såpass? Blir nok et gjensyn med den filmen om ikke så lenge. Fikk nok alt for høye forventninger til den, og ble da litt skuffet.

     

    Det var nok ikke dine høye forventninger som felte filmen, men feil forventninger. Du så for deg en actionfilm, noe Heat ikke er (etter klassiske standarder). At du derimot ikke likte bankscenen er derimot et mysterium jeg ikke kan forklare. Det er tidenes råeste skytesekvens.

  3. Uenig. Jeg fikk virkelig den mystiske og småekle "her-er-det-noe-galt"-atmosfæren på den lille forblåste øya, og Polanski viser man ikke trenger noe mer spektakulært enn en simpel fluktscene på en bilferje for å skape spenning. Den kunne vært mer temposterk og stopper kanskje litt mye opp, men ellers synes jeg Ghost Writer var en fin affære.

    • Liker 2
  4. Ja er dine drømmer så konstruktive og sammenhengende som de i Inception?

     

    Ikke mine hvertfall. De er et helt absurd rotihop uten mål og mening.

     

    Jeg vet ikke om det var dette Cyph ville frem til, men i filmen konstruerer de jo drømmer for å lure ofrene til å tro at de ikke drømmer. Selv drømmer jeg, som de fleste andre, høyst varierte drømmer. Alt fra Lynch-aktig surrealisme til relativt realistiske rekonstruksjoner av egen virkelighet.

    • Liker 1
  5. Breaking Bad burde få mer kreds ja. Det er drama og spenning av høy klasse, med Cranston som en slags skuespillergud i midten, hvor sparringen mellom hans karakter og Jesse alltid er høydepunktet. Jeg har også begynt å like denne Hank Schrader svært godt.

     

    Jeg setter BB hakket over Dexter rett og slett fordi førstnevnte har vært kontinuerlig fantastisk i alle sesongene, mens Dex hadde en liten nedtur med sesong 3.

    • Liker 3
  6. Westernsjangeren har sunget på siste vers i nesten 20 år nå, men en utgivelse her og der gjør at genren såvidt puster videre. Problemet ligger i at filmene ikke tjener penger. Selv et mesterverk som Assassination of Jesse James får ikke solgt nok billetter til å rettferdiggjore budsjettet. Det er vel strengt tatt bare remaken av 3:10 To Yuma som kan kalles en slags hit, men selv den kom seg ikke over 70 millioner dollar. Så produsentene vegrer seg, og det vi får servert er stort sett personlige kunstprosjekter av diverse regissører.

     

    Spillmediet har derimot klart å konstruere et monster, som Magnusbe viser til. Red Dead er fantastisk godt lagd, har tjent en masse penger og inneholder mange artige referanser til filmverdenen. Men om det klarer å booste liv i filmsjangeren tviler jeg vel heller på.

  7. Du burde jo sjekke ut nydelige Sunshine, hippyfilmen Silent Running fra 70-tallet og den fantastiske serien Battlestar Galactica. Selv begynner jeg på Firefly så fort den dumper ned i postkassa, men den anbefales jo av alle og enhver.

     

    Pandorum er også grei. Jeg synes den ble litt kjip og feig i midtpartiet, men det er jo en del som liker den.

×
×
  • Opprett ny...