Gå til innhold

Isbjørnen Knut

Medlemmer
  • Innlegg

    169
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Isbjørnen Knut

  1. Har nå skutt min første fargefilm og lurer litt på hvor jeg skal levere den for fremkalling. Jeg holder til i Trondheim og hadde helst sett at jeg kan levere den her i byen. Er det noen som har anbefalinger? Det er jo en del av de vanlige kjedene her: Japan Photo, Elitefoto, samt Schrøder Foto, men om det finnes andre jeg også bør vurdere så tas tips gladelig imot.

  2. Noen som vet hvor jeg kan få tak i en lignende jakke til en overkommelig pris?

     

    Bill Cunningham bruker vel franske arbeidsjakker som brukes av gatefeierne. Den han bruker koster vel egentlige ikke mange kronene, men det er også lagd mye dyrere utgaver.

    Her er et alternativ fra Hickorees's: http://www.hickorees...ork-jacket-blue

     

    EDIT:

    Vil forresten anbefale alle å se dokumentaren om han, "Bill Cunningham's New York". Er en av mine favoritter.

  3. Noen år siden jeg var i Trondheim nå, men jeg er der i ettermiddag. Trenger noen gode bukser, ikke dongeri. Heller chinos/moleskins/cord/noe annet.

     

    Hvor går jeg for å lete etter det?

     

    Nå er ikke akkurat utvalget supert i Trondheim, men sjekk Retro, Cosmo og Bogart. Er de eneste jeg føler selger pene ting her i byen.

  4. Er på jakt etter en blazer/sport coat, men har funnet ut at det å finne en helt enkel, klassisk marineblå er vanskelig her i Trondheim, og det ser ut til at jeg må bestille fra utlandet. De to stedene jeg så langt har havnet på er SuitSupply og Charles Tyrwhitt.

     

    SS har ikke noen i marineblått uen peak lapels, mens CT har en i tailored fit som kan være aktuell. Jeg ser at SS har en del andre jakker som også kan være aktuelle, deriblant en i lyseblått og en houndstooth. Vet ikke helt om de er like anvendbare som en i marineblått, men SS har gratis retur, noe som er fint om det ikke passer.

     

    Har noen erfaring med jakker fra disse stedene/inspill på jakkene, evt. noen andre forslag til steder å lete?

     

    Jakken fra CT:

    http://www.ctshirts....AV|||||||||||||

     

    De fire som jeg liker fra SS(havana fit).

    h5jmc.jpg

  5. Ble i høst innkalt til garden, men grunnet utdanning så fikk jeg utsatt førstegangstjenesten. Er det noen sjanse for at de fortsatt vil ha meg inn når jeg er ferdig?

    Kunne i dag egentlig tenkt meg å fullføre førstegangstjeneste, men vil vente til etter endt utdanning og er redd for at jeg kanskje har blitt for "gammel" for forsvaret...

  6. Noen her som har en dufflebag fra Filson? Vurderer å bestille en, men er litt usikker på om jeg skal gå for small eller medium. Kommer vel hovedsakelig til å brukes mest til helgeturer etc, så regner kanskje med at small holder, men om noen har en, hadde jeg satt pris på innspill.

  7. *snip*

     

    Ja, jeg bor i en bygning med flere leiligheter, så jeg kan uansett ikke spille alt for høyt (bortsett fra at jeg gjerne skulle tatt litt hevn på de under meg som spiller techno i de sene nattetimer :p). Men hva kan jeg forvente av en reciever som v667?

     

    Hva vil du evt. anbefale om jeg strekker budsjettet med feks. en tusenlapp? Har sett litt på Onkyo TX-NR609. Er det mye å hente på å gå opp i den prisklassen?

  8. Hei!

     

    Har gått til anskaffelse av Jamo S606 (kun fronter) og er nå på jakt etter en reciever til disse.

    Er student, så har dessverre ikke mulgiheten til å bruke alt for mye penger og kom i den sammenhengen over Yamaha RX-V667. Etter litt research så ser det ut til at den får gode skussmål rundt om på nettet, men lurer på om denne er nok til å drive disse høyttalerne akseptabelt? Eller om noen evt. har tips i rundt samme prisklasse.

  9. Er det noe som har erfaring med å utvide/strekke ut sko? Hvilken metode brukte dere i såfall?

     

    Fikk et par sko fra Herring som var bittelitt for små, spesielt på høyrefoten. De får ikke inn flere av de før om 8 uker, så alternativet er evt. å vente/bytte i annen modell, men om det går an å strekke de litt, så kan det kanskje være et alternativ.

  10. Noen her som har Filson 256 eller 257? Har lenge sett på disse, men klarer ikke bestemme meg for hvilken jeg skal gå for med tanke på størrelse. Er redd for at 257 kanskje kan bli litt stor til hverdagsbruk, men hadde vært hjelpsomt om noen kanskje har den og kan dele litt erfaringer.

×
×
  • Opprett ny...