Gå til innhold

3488445600

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 3488445600

  1. jeg ville ha hatt Windows 7 på en ny gaming pc. Også jeg spiller egentlig veldig lite, så DirectX er ikke noe jeg har tenkt på.

     

    ah, grunn til at du ville hatt w7 på en ny gaming pc hvis ikke tenker over dx da?:p utseende på windows shella? eller mener du ytelse på en god pc blir bedre med moderne os?

     

    For meg, så er gamingpcer kraftige pcer, og siden den er "kraftig", så vil jeg ha Windows 7 på den. Utseende på "Windows shella" i Windows 7 tenker jeg heller ikke på, fordi jeg bruker "Windows Aero" avslått hele tiden (for mange, så er Windows Aero avslått ikke et fint syn). Og det med ytelsen på en god PC med moderne OS har jeg ikke peiling på hva jeg skal svare :(

  2. @AntoN2008 så du bruker xp fordi du føler det er bedre for dårlige/ småutdaterte pc'er? ville du hatt xp på en ny gaming pc? kunne du klart deg uten beste av dx grafikk?

     

    Ja, det blir faktisk det. Og jeg ville ha hatt Windows 7 på en ny gaming pc. Også jeg spiller egentlig veldig lite, så DirectX er ikke noe jeg har tenkt på.

  3. Bytta nylig tilbake til Windows XP på skolepcen som hadde Windows 7. Jeg følte at den PCen ikke taklet Windows 7 bra nok. Samtidig synes jeg at det ble store "forbedringer" da jeg fikk XP tilbake. Som f.eks lengre batteritid, maskinen ble ikke varm når jeg ikke brukte den (som det var på W7) og alt gikk masse fortere.

     

    EDIT: Bytta tilbake til Windows 7 igjen 2. april.

  4. Hei!

     

    Jeg har nå installert Windows 7 på min datamaskin, og har et lite problem. Lyden skurrer hele tiden. Bruker lyddriveren: "High Definition Audio"

    Min datamaskin heter Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5535

     

    Håper noen kan hjelpe:D

     

    Hilsen

    Martin

     

    Hei Martin,

     

    Jeg har samme pc som deg og jeg har et Realtek lydkort (som du kanskje har og).

    Da jeg installerte Windows 7 på min pc, så var lyden skurrete (av driveren High Definition Audio) så jeg lastet ned og installerte nyeste Realtek driver, men det var enda skurrete.

     

    Så jeg søkte på Google, og fant ut at en gammel versjon av Realtek driveren (versjon 2.22) kunne hjelpe.

    Så jeg avinstallerte den nyeste driveren og installerte den gamle driveren.

     

    Last ned Realtek HD Audio driver 2.22

     

    Og da forsvant all skurring.

    Håper det hjelper som det gjorde hos meg!

  5. Jeg skulle brenne en dvd i stad (som jeg enda ikke har fått til, og holder på å kaste pcen i veggen, så har gitt opp alt som har med det å gjøre), og når jeg lastet ned et program som heter avi2dvd, så var det en del ekstra-programmer som fulgte med.. Jeg installerte de, og etter hvert så jeg at skriften i alle programmer er små/tynne eller hva jeg skal si. Jeg har prøvd å restarte, men det er fortsatt der. Er det noe jeg kan gjøre? Har også lagt ved et bilde som viser hva jeg snakker om. Klikker så sykt på det greiene her nå

     

    Ser ut som at noe som heter 'ClearType' er slått av på pcen din.

    Guide for å slå på ClearType (engelsk)

×
×
  • Opprett ny...