Gå til innhold

Floyd88

Medlemmer
  • Innlegg

    105
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Floyd88

  1. Ett spill med Mikke Mus, husker ikke nøyaktig tittel. Hjelp? :\ Husker den første bana var i grått-hvitt, på "Steamboat Willie". Fikk vel blant annet banke opp Svarte-Petter. Dette var mitt første spill til PS1, og det var herlig!

     

    Mickey Mania?

    http://en.wikipedia.org/wiki/Mickey_Mania:_The_Timeless_Adventures_of_Mickey_Mouse

     

     

    Glemte spill jeg aldri glemmer?

    PC:

    Dune 2000

    The Neverhood

    Little Big Adventure

    Crimson Skies

     

    SNES:

    Kirby's Dream Course

    Prehistoric Man

  2. Noen som vet om en god kalender app som også viser uketall?

     

    På forhånd takk:)

     

    S2 calender widget

     

     

    Noen som vet om en god kalender app som også viser uketall?

     

    På forhånd takk:)

    Hvis du syncer mot Google Kalender, kan du legge til "Ukenumre" under "Andre kalendere".

     

    Takk for tipsene, begge deler funket bra:)

  3. UiT har masse ledige plasser da, og Trondheim har rykte på seg for å være en bedre studentby en Oslo.

     

    Men for og si det sånn, hva vil du egentlig? Vil du studere så må du jo begynne et sted selv om du kanskje ikke er hundre prosent motivert akkurat der å da. Og hvis du går et år på skole fram til neste år så får du sikkert opparbeidet deg litt rutiner og studieteknikker og to ekstra poeng på snittet(Hvis du tar 60 studiepoeng) Noe som gjør det lettere for deg å komme inn på noe du har ordentlig lyst til.

     

    Og hva taper du på å gå på skole et år bortsett fra 53.400 i studielån hvis du tar 60 studiepoeng på to semestre. Kontra det å slacke i et år og jobbe deltid:)

  4. Er det noe lure på, sleng deg på en restplass som ser spennende ut:)

     

    Nå sier du ikke noe om hvilken skole/universitet du har lyst til å gå på i Oslo, men både HiO og UiO har noe bli kjent greier på starten av semestret. Noe som funket veldig bra for meg i fjor da jeg begynte på UiO og ikke kjente noen der:)

     

    Når det gjelder bolig så har jeg ikke snøring, men jeg du får et par linker av meg:)

    http://www.sio.no/wps/portal/sio/boliger?reset=true

    http://www.hio.no/Studietilbud/Studieliv/OAS-din-studentsamskipnad

  5. Du må huske at det er 199,- i innmeldingsavgift, så det blir 2500,- for mobilen.

     

    Sånn som jeg skjønner det så betaler du 239,- i tillegg til det du ringer, sms og surfer over det som er i mobilsurf medium(100mb i måneden). Etter 12 måneder så betaler du minst 49,- i måneden selv om du ikke ringer for så mye, også betaler du vel for mobilsurfpakken også regner jeg med, men den går jo an å si opp eller nedgradere:)

     

    Jeg kjøpte den mobilen med det abonnementet på lørdag, og jeg fikk den på tirsdag og er meget fornøyd, det er litt man må sette seg inn i og venne seg til først da, men det er ikke veldig vansklig:) Et lite tips er å kjøpe 32gb minnekort med en gang, det følger med 2gb men tror det fort kan bli litt snaut hvis du skal ha musikk og sånt på telefonen:)

  6. Har du synkronisert google kontaktene?

     

    Om du har gjort det, prøv å gå inn på People applikasjonen og link google kontaktene med facebook kontaktene ved å trykke "link" oppe i høyre hjørne når du er inne på en kontakt.

     

    Jeg synkroniserte kontaktene ja, og jeg tror jeg fant ut av det. Jeg må først lage en kontakt med kun epost, så blir det en kontakt med facebookbildet, også må jeg gå inn og legge inn telefonnummeret. Det som er litt merklig er at jeg ikke får redigere de kontaktene jeg allerede har lagt inn med tlfnr og epost og som er blitt til facebookkontakter..:)

  7. Jeg lurer på en ting, jeg fikk den nye Legenden min i går. Jeg prøvde å legge inn folk som google-kontakter med telefonnummer og mail, også kom facebookbildet opp på de jeg kjenner som har det, men når jeg går inn på en kontakt så får jeg bare opp mailen men ikke noe tlfnummer?

    0

  8. hvor mye penger vil du bruke? jeg kan anbefale denne: http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...spx?plid=140195

    den har intel sin nye i3 prosessor og radeon hd 5650 som støtter directx 11:)

    ellers så kan jeg anbefale acer aspire 5935g. det er en kraftig multimedia maskin med bra skjermkort, men begynner å bli litt utdatert.

     

    Har tenkt til å bruke fem-seks tusen helst, opp til sju tusen hvis jeg føler at den er verdt det. Acer aspire 5935g blir litt i dyreste laget, men http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...spx?plid=140195 denne så kjempegrei ut:D

  9. Hei, blir lettere forvirret av alle rådene jeg leser på internett så spør her istedet. Skal kjøpe meg laptop og har kommet fram til at jeg trenger en hjelpende hånd, jeg vil ha en laptop som jeg kan spille på, nå spiller jeg mest strategispill og kommer nok til å spille spill som Empire:Total War, C&C og Civilization IV.

     

    Dette er den jeg vurder sterkest, Acer 5740, jeg liker prisen, men den har bare 320gig hardisk og så vidt jeg skjønner så er ikke HD 5470 det beste kortet?

     

    Denne er en tusenlapp dyrere, Acer 5738 ,men er den bedre? Denne modellen er vel forgjengeren til 5740?

     

    Eller så er det disse to da Acer 5739 og Acer 5740g som er i grenseland for det jeg kunne tenkt meg å bruke, men som ser er kraftigere ut en de to andre?

  10. Noen som kan anbefale en norsk gitar bok, med mye å lære (Akkorder, teknikker sanger osv) Kan jo lære det meste på nettet, men problemet er at jeg ofte sliter litt med å lære det når det er engelsk og så mister jeg fort konsentrasjonen (Plutselig må jeg sjekke ut nyheter på vg og sitte litt på dette forumet :!: ) Har noen erfaring med Den Elektriske Gitar Boka 1 av Sølvin Refvik. http://www.notebutikken.no/product_info.asp?Pid=10497

     

     

    Jeg lånte Den Elektriske Gitar Boka 1 på biblioteket, men skjønte ikke en dritt av den, ble litt mye noter i den:)

  11. 2-takt, fylle olje i bensinen, hvis det ikke er separat oljetank. Mindre miljøvenlig en 4-takt, antagligvis litt mer futt i motoren,

     

    4-takt, trenger ikke olje i bensinen, mer miljøvenlig en 2-takt, ikke så "skjærende" lyd.

     

     

    Om det er et bra kjøp? tja, personelig ville jeg lagt noen lapper til i det og kjøpt en scooter fra en fabrikant jeg faktiskt har hørt om. Heller en brukt suzuki eller noe, enn noe nytt billiggreier, du får hva du betaler får..

×
×
  • Opprett ny...