Gå til innhold

okjatakk

Medlemmer
  • Innlegg

    542
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av okjatakk

  1. *Trådstarter starter jo også med å påpeke at han synnes sikkerhetsrutinene burde gjennomgåes , hvorfor reagerer han jo da så kraftig når han faktisk blir bedt om noe som enkelt kunne innføres for alle ansatte på bedriften?

     

    Jeg skjønner reaksjonene hans veldig godt. Er man sjef, så må man klare å være profesjonell i slike saker som dette. Hele saken er jo elendig håndtert av arbeidsgiveren. Hadde selv blitt seriøst forbannet om jeg ble mistenkt for tyveri, på pauserommet(!) foran andre ansatte(!!).

     

    Skal mobiltelefonene sjekkes, så må man jo sjekke alles telefoner. Går ut i fra at ledelsen i bedriften ikke har oversikt over alle de forskjellige mobilmodellene de ansatte har.

  2. Solkorset eksisterte tusen år før Hitler ble påtenkt, og hakekorset er et speilvendt solkors -- så selv etter VESTLIGE STANDARDER er solkorset nesten en MOTSETNING til hakekorset å regne, på samme måte som opp-ned kors symboliserer satanisme og ikke kristendommen.

     

    ...

    Det er på tide at folk får inn i de tjukke hodene deres at nazismen var en liten filleting, og at solkorset har tusen år gamle tradisjoner som IKKE PÅ NOE TIDSPUNKT har involvert nazismen som lagde sin egen versjon av solkorset.

    Du hadde nok neppe skrevet samme innlegg om du var 50 år eldre.

    Greia er jo at det ikke er mange årene siden 2 verdenskrig, og at det derfor lever veldig mange millioner mennesker som har egne erfaringer og minner om hvordan dette symbolet ble brukt.

    For alle disse og veldig mange av etterkommerne deres var ikke nazismen en "filleting", men noe som forandret livene deres totalt.

    Da blir det ganske uvesentlig hva symbolet betydde for mange tusen år siden. Symbolet har fått en ny betydning (for veldig mange mennesker), akkurat slik ord også skifter betydning.

     

    Hvis HValder tror han klarer å utkonkurrere nazismen om symbolets betydning, så kan jeg anbefale han å sette i gang å tatovere.

  3. Meg =

     

    En 23 år gammel mann.

    Har en høystående arbeidstilling i et aksjeselskap.

    Tjener et syvsifret beløp i året.

    Har 'alt'.

     

    Men har du fritid?

    Hobbyer?

    Ordentlige venner?

     

    Jeg gjetter at du har jobbet altfor mye.

    De aller fleste blir ikke lykkelig av å jobbe mye, sannsynligvis blir de deprimert.

    Kanskje du har en depresjon?

     

    Grunnen til at "massene" eller "zombiene" ofte ikke setter spørsmålstegn ved livene sine er kanskje fordi de generelt har det bra? Selv har jeg lite penger, men ganske mye moro. :)

  4. Forhåpentligvis vokser du av deg aggresjonen. Hvis ikke, så får du tenke på at det er utrolig kjipt å være han dusten som ofte havner i bråk. Det er veldig få som synes slikt er tøft. De fleste synes det er helt idiotisk.

     

    Tenk også på at sannsynligheten for å ende med en kniv i ryggen øker når man ikke klarer å beherske seg.

    Slutt å være "bodyguard" for folk du kjenner. Si ifra til kompiser at de får ordne opp selv, hvis de til stadighet havner i trøbbel.

     

    Slutt også å skryte om dette voldsopplegget.

     

    Om noen blir kalt for "boms" så er det jo bare tull å starte bråk om slikt.

    Lykke til med forandringen.

    :)

  5. Begrepet "jantelov" er blitt totalt utvannet og misbrukt de senere år. Før så ble det brukt til å beskrive misunnelse mot dyktige og vellykkede mennesker, både innenfor sport og økonomi.

     

    Nå bruker hjernedøde realitykjendiser begrepet "jantelov" på at folk reagerer på at de er idioter. "Jaha, folk liker ikke at jeg puler og drikker på TV, det er så jantelov azzzzz."

     

    Det er ikke jantelov, det er fornuft.

     

    Enig.

    Fornuftig og velment kritikk blir altfor ofte avvist med å vise til janteloven.

    Dette er blitt en hersketeknikk som er lett å bruke, og vanskelig å forsvare seg mot.

  6. Definitivt. Klepp dem ner ved knærne ved hver eneste mulighet. Ta dem med døra hvis ingen ser. Tut så mye du klarer, press de ut av veien. Spyl de ned med spylervæske. Bråbrems foran dem straks du har kjørt forbi. Kast sneiper ut av vinduet som "tilfeldigvis" treffer syklisten i ansiktet.

     

    Med tanke på at syklister ukentlig blir drept eller ødelagt for livet av uopppmerksomme og uforsiktige bilister, synes jeg dette er både sykt og upassende å skrive (enten du mener det eller ikke).

  7. vil bare si at det er veldig vanskelig å bevise at man er smart/kvikk/intetelligent/genial/osv

     

    Nettopp.

    Den dagen du gjør noe virkelig genialt vil nok verden legge merke til deg.

     

    Husk at det fins småunger som tar universitetsgrader med toppkarakterer, så det holder ikke med gode karakterer for å bli lagt merke til. Karakterene i seg selv kan jo ikke brukes til noe.

×
×
  • Opprett ny...