Gå til innhold

marvol

Medlemmer
  • Innlegg

    872
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av marvol

  1. Hei,

    Jeg har kjøpt en komfyr av typen https://www.whiteaway.no/hvitevarer/komfyr/induksjons-komfyr/product/asko-ci9664s/

    Den kommer uten påmontert ledning, kan jeg koble dette selv eller er jeg avhengig av elektriker?

     

    Leste på http://www.klikk.no/bolig/oppussing/article859232.ece at:

     

     

    Dette kan du gjøre selv

     

    Tilkobling/skifting av topolede plugger til og med 25 A, med og uten jording - dvs vanlige støpsler også til komfyrer.

    Tilkobling/skifting av topolede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16 A, med og uten jording - det betyr at du kan kjøpe ledning, støpsel og skjøtekontakt i butikken og selv sette det sammen.

     


     

    Hvordan ville dere tolket dette? 

  2. Hvis du skulle gått for noen av de over, ville jeg valgt den øverste :)
    God passform og godt skinn. Den er mer behagelig enn Nitrocharge og har bedre skinn enn den nederste.
    Adidas har 4 siloer - F50 er speed, Nitrocharge er power/engine, Predator er control og 11pro er touch. Forskjellene på de er bredde/lest, vekt, materialer og knotter stort sett :)

  3. Jeg synes det begynner å se lysere ut, det er enklere å renske opp i personlige feil enn i kollktive feil. Smalling har vært relativt solid i de siste kampene, synes jeg, med unntak av noen feilpasninger i hver kamp. Jones er i beste fall rufsete, men Rojo har vært en god makker. :-)

  4. Hei.

     

    Jeg søker medlemmer/ klubb til å spille proffklubber, det blir mye mer artig når de rundt deg tenker som et lag, i stedet for at alle man spiller med i drop-in kamp som bare skal drible. Jeg spiller keeper eller SDM, helt ok nivå :-)

     

    Jeg har laget et lag som heter "Staalkameratene", men kan sikkert bli med i et annet lag :-)

     

    Psn: M_Vold

  5. Det kan hende du får skoene, men de er nok helt sikkert kopier. Har en kamerat som bestilte en eldre modell av F50 fra en liknende side, han fikk skoene, men de var avgjort kopier.

    Kan foreslå adidas nitrocharge 2 1.0 som har kommet i de fleste butikker nå. Veldig god passform til en normalt bred fot. Hvis man har smale føtter mener jeg at Nike vapor er det beste valget, mens puma evopower er en glimrende kandidat til en med brede føtter :-)

  6. Da jeg var yngre testet jeg i butikk, og bestilte på nett etterpå, nå betaler jeg heller noen hundrelapper mer for å få de med en gang, ihvertfall hvis jeg har fått god service.

    Jeg jobber som butikkmedarbeider i XXL, i tillegg har jeg handlet der tidligere også, men jeg vet stort sett alltid hva jeg skal ha så det er ikke ofte jeg trenger så mye hjelp :-)

  7. De gangene jeg har vært der, har jeg fått nettpris/klubbpris i butikken, men det er kun snakk om et par ganger og for mange år siden. De siste årene er alle sko kjøpt hos XXL. Ellers har unisport Skandinavias beste utvalg(?), og helt greie priser.

  8. Jeg velger sko etter passform, det beste er selvsagt å prøve, men jeg liker veldig godt adidas nitrocharge. De er passe tykke, som jeg mener er viktig til skudd/pasninger og satt fantastisk på min fot :-) av lettvektssko mener jeg nike vapor er gode, de har jeg brukt mye til kunstgress. Torshov og Oslo sportslager har greit utvalg, xxl har gode priser, men dårligere utvalg, og nettsider (dessverre). Jeg ville nok anbefalt nike maestri til alle dere tre over her :-) gode sko, til rundt 1300,-

  9. Hvordan ser det ut med naturskinn/lær i toppmodeller som kommer, vil det forsvinne helt, eller vil det fortsette som nå, med utvalgte siloer?

    Tenker litt mer frem i tid, ikke nødvedigvis Q2 av F50, som helt sikkert slippes i både skinn(ekte?) og syntetisk.

    Tror dere Predator vil komme tilbake i skinn?

  10.  

     

     

    Trodde du virkelig at Berulfsen skal påstå at det er slik at det er en verdensregjering i det skjulte?? Nei du.. Det er da ingen grunn til at jeg ikke postet del to, folk har vel hjerne nok til å skjønne at når det står "del 1" så finnes det jo "del 2" for fader.. Det hadde jeg ingen agenda med overhodet. Bare så det er klinkende klart for alle her.

    Så klart, NRK er jo styrt av illuminati, dette var jo en promoteringsvideo, eller?

  11. Kvinne, du postet en video fra Berulfsen tidligere i tråden, men glemte å poste del to, som mer eller mindre avfeier at illuminati skal ha noen makt overhodet. Del en var som en teaser for illuminati å regne. Her er link :-) http://m.youtube.com/#/watch?feature=g-like&v=cTnUKl9tKT4

     

    Jeg forstår ikke hvordan denne "diskusjonen" har nådd 50 sider. Selv om jeg sikkert kan væe enig i at illuminati eksisterer, er det nok ikke i den grad tilhengerne beskriver, eller, prøver å beskrive her. Kanskje i form av en liten samling av psykopater, men ikke som maktmennesker som bruker verdensledere som puppets.

  12. Takk for svar, så at aceren var på tilbud ut dagen, og den har stort sett det jeg trenger i en pc - ok prosessor, ok skjermkort, win 8, i tillegg til at den ligger under 5k. Den vil bli brukt til en del lette spill, type wow osv. Surfing, film og musikk, regner med at den holder i massevis til det.

     

    Selv om, jeg aller helst skulle hatt en 14" med liknende specs, finnes det til en ok pris?

  13. Trenger en ny pc til daglige gjøremål, men sliter med å se hva som gir mest for pengene. Bør ikke koste mer enn 6k, ha en decent prosessor og skjermkort. SSD, eller mulighet for å installere senere er et stort pluss. Windows 8 frister også. Ser egentlig etter en 14" eller en 13" med cd-rom, men ser at det ikke er store utvalget.

     

    Har sett på to stykker.

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=761856

    Og

    http://m.netonnet.no/art/data/laptop/skjermstorrelse/laptop-15---16-tom/hp-paviliong6-2255so/177299.3003/

     

    Tanker?

×
×
  • Opprett ny...