Gå til innhold

Kornblomst

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kornblomst

  1. Jeg klarte å gjøre noe dumt tidligere i kveld. Etter å ha avinstallert en toolbar (som jeg var dum nok til å laste ned i forbindelse med et spill på facebook), har det bare vært problemer. Jeg fikk ikke lenger åpnet nettleseren Opera, msn, windows live mail eller microsoft Office. Jeg har nå fått Opera og office til å fungere igjen, men mail og msn får jeg ikke åpnet. Har prøvd å installere på ny, men får bare beskjed om at disse programmen allerede er installert. Snarveiene som jeg hadde på skrivebordetvirker ikke lenger- får beskjed om at banen til snarveien ikke eksisterer lenger. Har også vært innom kontrollpanelet for å se om jeg får opp windows live mail eller msn i listen over programmer jeg kan reparere eller avinstallere, men de er heller ikke der. Hvordan skal jeg få ordnet dette igjen? Jeg blir veldig takknemlig for svar.

     

    Jeg har windows 7. Maskinen er også kun noen uker gammel. Jeg har dessverre ikke fått laget en sikkerhetskopi enda (har kun laget gjenomopprettings dvd som jeg ikke ønsker å bruke da jeg nå har lagret en mengde bilder, dokumenter mm).

  2. Jeg klarte å gjøre noe dumt tidligere i kveld. Etter å ha avinstallert en toolbar (som jeg var dum nok til å laste ned i forbindelse med et spill på facebook), har det bare vært problemer. Jeg fikk ikke lenger åpnet nettleseren Opera, msn, windows live mail eller microsoft Office. Jeg har nå fått Opera og office til å fungere igjen, men mail og msn får jeg ikke åpnet. Har prøvd å installere på ny, men får bare beskjed om at disse programmen allerede er installert. Snarveiene som jeg hadde på skrivebordetvirker ikke lenger- får beskjed om at banen til snarveien ikke eksisterer lenger. Har også vært innom kontrollpanelet for å se om jeg får opp windows live mail eller msn i listen over programmer jeg kan reparere eller avinstallere, men de er heller ikke der. Hvordan skal jeg få ordnet dette igjen? Jeg blir veldig takknemlig for svar.

  3. Er det fullversjon eller OEM?

    OEM-versjon har du ikke rett til å bruke på annet enn den maskina den hører til, men fullversjon skal du kunne avinstallere på første maskina for så å innstalere på neste. Ta kontakt med Microsoft så får du hjelp om det er fullversjon.

    Hva er OEM? Jeg har kjøpt office home and studen 2007 slik at jeg har en disk + kode. Office var med andre ord ikke med på de andre pc`ene og er fullversjon. Skal prøve og avinstallere på den gamle maskinen og se hva som skjer.

  4. Jeg har kjøpt meg ny bærbar pc. Har fra før 2 andre bærbare pc`er + en stasjonær som jeg har lagt inn office home and student 2007. Nå ønsker jeg å ha office på min nye pc da jeg ikke trenger dette lenger på den eldste av de bærbare. Problemet er at siden det allerede er registrert office på 3 maskiner fra før får jeg naturlig nok ikke lov til å registrere den på min nye pc. Hvordan skal jeg gå frem for å få slettet registreringen på den gamle pc`n? Holder det at jeg sletter office på den gamle pc`n, eller må jeg gjøre noe mer aktivt enn det?

  5. Jeg skulle melde meg ut av den siste bokklubben i går, men fikk da tilbud om å være medlem i et år til mot at jeg fikk et gavekort på kr 500,-. Jeg valgte gavekortet. Det var ingen andre begrensninger på dette enn at jeg ikke kan kjøpe bøker fra 2008. Fra før har jeg fått et gavekort på 50,- fra bokkilden da jeg meldte meg ut av en annen bokklubb. Så nå skal det bli noen gratis julegaver i år også.

  6. 1,2,10 eller 100, det var LETT verdt det. Hvor slitsomt er det å logge seg inn 1/2 ganger i uken? Regner med majoriteten på filmforumet tilbringer et par timer på nettet i uka allikevel.

    Jepp, men for noen dager siden tenkte jeg det var lenge siden jeg hadde fått mail, så da gikk jeg inn og sjekket om det var noen. Og der var det jammen meg 3 bøker som jeg ikke hadde fått avbestilt. Og en av de var siste frist den dagen.

    Greit at det er lett å stikke å avbestille, men når de ikke sender mail om alt går det for langt

     

    Og ja jeg sjekket spamkurven og alt.

     

    Ikke stol på de mailene. Er mange ganger jeg ikke fikk mail om at hovedbok hadde kommet.

    Jeg har vært medlem i 14 eller 15 klubber og har fått mail på hver eneste hovedbok.

  7. Kanskje på tide med en tilleggspoll, hehe:

     

    Vil du fortsette medlemskapet ditt etter at den obligatoriske medlemstiden din er over?

     

    Jeg regner med at de aller fleste her vil fortsette å være medlemmer i denne lavpris- og servicevennlige netthandelen også etter at de ikke lenger trenger, eller tar jeg feil?

    Jeg kommer til å fortsette og være medlem i en av klubbene, men melder meg ut av alle de andre når bindingstiden går ut. Det hender da at jeg kjøper meg bøker og da blir det billigere å kjøpe fra bokklubben enn fra vanlig bokhandel. Jeg er en av de som har vært fornøyd med bokklubben. Har ikke hatt noen problemer av noen slag.

  8. Lol, i dag ringte det visst en fyr fra bokklubben her og spurte etter meg. Var søstra mi som tok tlf, så hu sa bare at jeg ikke var hjemme. :p Lurer på hva han ville. er ikke så veeldig interessert i å ha bokklubben ringende hele tida akkurat.

    Jeg ble også oppringt nå i kveld. De ville tilby meg en gratis bok mot at jeg betalte porto.

     

    Hmm, noen andre som sliter med å få opp Bokklubben.no? Siden er helt blank for meg i både IE og Firefox på 2 forskjellige maskiner.

    Jeg sliter også med det samme til tider. Da må jeg bruke link fra en av mailene bokklubben har sendt tidligere.

  9. For de av dere som er bekymret om avbestilling på sommeren;

     

    Sommeravbestilling

     

    Fra 15. juni kan du se alle dine hovedboktilbud for perioden 20. juni til 10. august.

    Logg deg på Din side, klikk på "Sommeravbestilling".

     

    Dessuten er det jo mulig å avbestille med SMS.

     

    Noen som har funnet dette alternativet? Det er vel den 17. juni idag.

    Har lite lyst å bruke penger på dette og måtte sende sms som sikkert koster noen kroner per bok.

     

     

    Jeg har gjort det, det er bare å gå inn å så finner du det :)

    Jeg finner ikke noe alternativ om "sommeravbestilling" på "Din side".

  10. Nå er nok jeg litt på tynn is siden det er en stund siden jeg satte meg inn i lovverket, men mener at det sto noe om at hvis en skjønte eller burde skjønt at det var en feil, så har du ikke så mye du skulle ha sagt hvis du får krav i ettertid. Dere som bestilte en haug med hodelykter nettopp pga. at dere visste at bokklubben hadde feilpriset disse, kan nok risikere å få krav på disse. De som bare har bestilt en kan nok ta det med ro.

  11. Når du sender dem en mail så går det tregt å få svar. Når du endelig får svar så er det ofte et svar som er frekt.

     

     

    Raste: Jeg var ikke direkte i mailen, bare skrev en hyggelig mail der jeg spurte litt mer om de fakturane jeg fikk og grunnlaget for fakturane, dessuten var det en faktura som ikke stemte med det rette beløpet.

     

    Dette var det jeg fikk til svar:

     

    I forbindelse med retur av varer bestilt med gavekort, dekker vi ikke returporto ved bytte. Vi betalte den opprinnelige portoen ved utsendelse av varen, men porto for retur må du selv betale.

    Det svaret du fikk fra bokklubben var da slett ikke frekt. Det er et greit og saklig svar på spørsmålet du stilte. Et svar er ikke frekt bare fordi du ikke får det svaret du ønsker. Jeg har selv sendt kundeservice mail og fått både hyggelig og saklig svar tilbake.

  12. angående hodelyktene

     

    De er fremdeles gratis, hele prisen blir trukket fra i rabatt i handlekurven.

     

    Hvis det er slik at Bokklubben har blitt informert om feilen og unnlater å rette det opp....kanskje det ikke er feil alikevel? Kanskje de har en haug av hodelykter de ønsker å bli kvitt?

    Jeg fikk svar fra kundeservice at det var en feil. Mulig at de har mye å holde styr på om dagen og ikke har hatt tid til å rette opp feilen.

×
×
  • Opprett ny...