Gå til innhold

LDI

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LDI

  1. Hei igjen! Da er problemet løst! Nye drivere fra Whitebox gjorde susen. Ergelig å få tilsendt en ny PC med drivere som ikke funker, men det gikk bra til slutt!

     

    Takk for alle inspill. Omega-siden er behørig bookmarket. Takk for meg (for denne gang :roll: )!

     

    Case closed! :woot:

  2. Takk igjen. Skal prøve det også.

     

    Får tilsendt "rykende ferske" (!) drivere fra Whitebox i dag, så får håpe det løser problemet. Håper jeg ikke blir skuffet (opp som en løve og ned som en skinnfell osv)... :shrug:

     

    I'll keep you posted! (må jo lukke tråden ordentlig) :-)

  3. Hei. Takk for svar. Har 512Mb DDR RAM, og har vært inne på ATI's sider, men de legger ikke ut drivere til Mobility-kortene, men henviser til "min lokale leverandør". I mitt tilfelle er det Whitebox, og de siste driverne derfra har jeg installert (fra CD'en som fulgte med). Skal selvfølgelig mase på dem mhp. evt. nye drivere, men det virker rart synes jeg, at det skal være noe galt også... Klin ny PC osv...

     

    Men, du/dere er enige i at det dreier seg om et driverproblem håper jeg... (ref. min problembeskrivelse)?

  4. Har et ATI MOBILITY RADEON 9600 128MB i min laptop. Problemer med at vinduer lagger når jeg skyver dem rundt (raskt) med musa. Også treg ifm. bruk av startmeny osv osv. Typisk driverproblematikk??? Har installert "de siste" driverne til kortet (via cd'en som var med), men fremdeles no-go! :grumpy:

     

    Kva gjer eg?

  5. Hei. Jeg har et-eller-annet feil, muligens med explorer.exe. Jeg har akkurat innstallert xp pro på en klin ny pc, men opplever at når jeg har en boks oppe og drar den rundt på skjermen hurtig, så henger den seg opp (høres ut som det jobbes mot hd hele tiden også). Går jeg via Task Manager og stanser prosessen explorer.exe, så forsvinner problemet, og jeg kan dra boksen raskt rundt uten heng (men da kan jeg jo ikke finne startmeny og ikoner osv).

     

    Har noen erfaringer med dette? Kan det være skjermkortet og driverne til dette? Skal være relativt oppdaterte, men vet jo aldri...

  6. Hei. Jeg har også et-eller-annet feil med explorer.exe. Jeg har akkurat innstallert xp pro på en klin ny pc, men opplever at når jeg har en boks oppe og drar den rundt på skjermen hurtig, så henger den seg opp (høres ut som det jobbes mot hd hele tiden også). Går jeg via Task Manager og stanser denne prosessen (explorer.exe), så forsvinner problemet, og jeg kan dra boksen raskt rundt uten heng (men da kan jeg jo ikke finne startmeny og ikoner osv).

     

    Har noen erfaringer med dette? Kan det være skjermkortet og driverne til dette? Skal være relativt oppdaterte, men vet jo aldri...

  7. Ikke fornøyd med hverken produkt eller kundeservice hos Whitebox. Kjøpte en CL5 med skjermfeil og et-eller-annet SW/RAM/driver-feil. Sendte den inn, fikk tilbakemelding om at den skulle returneres dagen etter, ingenting skjedde. Nå etter over en uke venting (etter gjentatte purringer om status), er den visstnok på retur, men uten at de kan finne sporingsnummeret på forsendelsen... :grumpy:

  8. Hei. Muligens noen av dere kan hjelpe meg med dette...:

     

    Jeg har XP Pro med alle siste SPs installert. Problemet er at når jeg flytter bokser/åpne programmer rundt på skjermen så "henger" windows litt. Jeg har en meget kapabel prosessor og masse minne på laptopen, så det må være noe annet. Kan ikke se at det er noen driverkonflikter heller (men her er jeg noe usikker)... Noen tips?

     

    Lars

  9. Takk for tips, og jeg har installert alt "det siste" av security-patcher, virus-fjernere (for Blaster) og oppdateringer av Norton AV (måtte installere alle disse i safe mode pga. feilmeldingen), men til ingen nytte. Er det noen som vet hvor jeg evt. kan finne Error Log'ene? Er siste utvei å reinstallere Windows? :cry:

  10. Hei. Har nylig fått et problem med mange (ikke alle) .exe filer. Får feilmelding om at xxxxx.exe har "generated errors and will be closed by Windows. An Error Log is beeng generated."

     

    Hva kan dette være og hvor finner disse error-loggene?

     

    Har Windows 2000 med SP4.

     

    Takk for all hjelp!

     

    Lars

  11. Hei. Lastet ned NIS-2003 fra Symantec her om dagen. Installasjon og registrering osv gikk greit, men da jeg skulle reboote, gikk PC'en inn i en loop med rebooting, der jeg ikke fikk opp Windows i det hele tatt (stadig avbrutt før jeg kom så langt). Heldigvis fikk jeg gått inn i BIOS og lastet inn "Last Known Good Configuration", slik at jeg kom meg inn og fikk avinstallert NIS (i panikk)...

     

    Noen som har vært borti det samme? En kompis av meg opplevde akkurat samme problem (NIS, Win2000 SP3, samme prosess). Skjønner ikke hva som er feil. Har ADSL-tilkobling...

  12. Hei. Har 8.1 installert på maskinen og alt funker forsåvidt i spill (som f.eks. BF1942). MEN, når jeg kjører Dxdiag, og vil teste Direct3D (under Display), får jeg feilmelding (testen avbrytes).

     

    Er det noen som vet om evt. årsaker?

     

    MSI K7T-T2 Pro Socket A

    Athlon 1,4 GHz XP1600+, 266 MHz Bus

    1152MB SDRAM PC133

    Win2K SP3

    WD Caviar 120GB IDE 7200 RPM

    LG CD-sp. 52x (CRD-8522BB)

    LG CD-br. 40x/12x/40x (GCE-8400B)

    ASUS GF4 Ti4400 128Mb (siste drivere fra ASUS installert)

     

    [ Denne Melding var redigert av: LDI på 2002-10-30 12:18 ]

×
×
  • Opprett ny...