Gå til innhold

thinktwo

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thinktwo

  1. Min telefon viser ubesvart anrop i det displayet i ca 10-15 sekunder etter anropet. Når displayet slukker blir også den informasjonen borte. Utrolig irriterende!

     

    Har opplevd mange ganger at jeg har hatt et tapt anrop som jeg ikke har fått med meg, fordi de har ringt mens jeg var borte fra telefonen en kort stund. Et kjapt blikk på telefonen avslører jo ikke at jeg har et tapt anrop.

     

    Må da finnes en eller annen løsning på dette?!

  2. Noen som vet om noe prog som kan løse dette? Jeg bruker nyeste nvidia driver, men kan være at kortet mitt kanskje ikke støtter dual screen.

     

    Siden jeg ikke ser tvn fra pcn så blir det veldig tungvint....

  3. Folk må slutte å se kun på oppgitt Watt! Det er mye viktigere å se på hvor mye strøm (effekt) hver enkelt spenning kan levere. Jeg har selv hatt en 235W PSU som funka tålig bra på en OC'a TBird m/GForce4, 2HD, CDRW, CDROM og 5 ekstra vifter. PSU'en som fulgte med det nye toweret mitt var på 360W men fungerte alikavel dårligere enn den på 235W. (Har nå en helt grei AOpen 300W PSU)

     

    Edit: Og som sagt har kvalitet mye å si! :)

     

    Var det en Chieftec PSU? Min 360W Chieftec klarer nesten ikke å dra noen ting med en XP2000+ så jeg må kjøpe ny....

  4. Er det mulig å capture fortere en realtime? Burde jo la seg gjøre mtp. at det er digitalt? Eller er det begrensninger i teknologien på tapen som gjør det f.eks? Burde jo kunne la seg gjøre uten at frames blir ødelagt.

     

    Bare lurer :smile:

     

    Hva synes dere er det beste redigerings programmet? Eller hvilken kombinasjon av programmer? Har testet Vegas Video som virker ganske bra. Hva med Adobe Premiere? Hvordan er dette i forhold?

×
×
  • Opprett ny...