Gå til innhold

roschach

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av roschach

  1. Forsøkte med virtualvcr og alt virket kjempefint bortsett fra en liten detalj - bildet mitt er svart-hvitt. Bruker da svhs-inn inngangen på VIVOen, og bare den. Noen som vet hvordan man kan få farger? Leste noe om at svhs-ut var viktig for feedback for fargeinformasjon (eller noe...), men hvordan kan jeg koble svhs-inn og svhs-ut til ÈN scart?

  2. Dette kortet kjører min AMD64 3200+ (1meg cache) m 1Gig Corsair Value-minne dønn stabilt. Har ikke hatt en kræsj ennå :)

     

    Men - driverne som følger med i pakka virker ikke (ihvertfall ikke for meg), så sørg for å laste ned nye drivere. (Ellers risikerer du at hardware firewallen slår seg vrang).

     

    Selv sliter jeg med at internetthastigheten min dropper til 1/10 hastighet med ujevne mellomrom. Jeg mistenker det interne Gigabit-nettverkskortet for å ha noe med dette å gjøre, men det kan også ha noe med oppsettet mitt å gjøre (... eller UPC).

  3. Jeg for min del lurer på hva som skjer med alle de (angrerett-)returnerte skjermene med pixelfeil. Leveres de ut som nye til neste kunde som bestiller? Er det da grunn til å tro at ALLE skjermene på lager har pixelfeil etter en gitt tid?

     

    Be postmannen miste skjermen et par ganger på returen, så ender ikke en annen stakkar opp med den! :)

     

    (Eier selv en svart pixel, kjøpt gjennom pc-ordning og dermed angrerett-fri... Grr...)

  4. Jeg kjøpte faktisk dette spillet, og er riktig så fornøyd. Gir ikke mening å sitte og spille alene, men med 3 kamerater m. tilhørende øl er det en vinner (... på samme måte som "Deluxe Skijump" på PC'en). Ja - spillet er simpelt og kommentatoren har IQ som et stykke ristet brød, men dette gjør det bare morsommere. Spillet gir mye av samme feelingen som "Summer games" i sin tid gjorde.

  5. ... men "billig"-minnet kan funke greit så lenge du ikke har store krav til overklokking. Kjører selv "corsair value" på min MSI k8n Platinum og maskinen er stabil som få. Sjekk hjemmesidene til hovedkortprodusenten og kjøp et minne som står på anbefalingslistene dems.

  6. Onchip minnekontrolleren er ikke dualchannel, så noe ytelsesmessig forskjell vil du antakelig ikke få. Ellers ville jeg sjekket at minnet ditt passer inn i "recommended memory configuration list" på side 2-8 i manualen for hovedkortet (og da særlig med tanke på fremtidige oppgraderinger). Personlig ville jeg også foretrukket 1stk 512Mb. (Kjører selv 2stk 512Mb på samme hovedkort).

     

    Er ikke tilfeldigvis noen som har klart å deaktivere den @#¤%& firewallen, forresten?

  7. Hei!

     

    Sliter med et problem som jeg tror er hardwarerelatert. Hvis jeg bruker peer2peer-nettverk i mer enn 5 minutter, dropper overføring til ~0, og når jeg da åpner f.eks Dagbladet i browser kommer kun headingen opp og browseren forsøker å laste inn i evigheten. Jeg får mao. deler av dataene jeg skulle hatt, men ikke alt. Min første tanke var at det nye modemet fra UPC egentlig var en peer2peer-sperre, men UPCs supportavdeling sverger at dette ikke er tilfellet.

     

    Tanken falt så på hovedkortet, hvor det jo er en hardware firewall et sted. Denne kan for alt jeg vet stå på, for jeg finner ingen steder å konfigurere den. Når jeg installerer nforce system utility, kræsjer den når den installerer nettverk/brannmur-utility, så denne har jeg altså ikke.

     

    Er det noen som har vært borti liknende problematikk (...og evt. løst den?)

  8. Ikke uvanlig vil jeg tro. Min flunk nye samsung 173T hadde en død pixel da jeg tok den ut av esken. Har ikke forsøkt masseringstrikset ennå, da den ikke har irritert meg nok ennå. Kjipt uansett. De fine TCO-standardene setter en effektiv stopper for retur ... Med mindre du benytter angreretten (noe jeg ikke har, da skjermen er kjøpt gjennom firma).

  9. Nesten for godt til å være sant! I desperasjon tok jeg ut *alle* komponenter og ledninger fra hovedkortet og satte dem inn igjen. Nå virker alt - ingen flere pip! Antar et eller annet ikke hadde skikkelig kontakt. Aldri vært borti noe sånt før i min pcbyggerkarriere. Føler meg litt teit nå, men følelsen er fullstendig overskygget av endeløs glede! :D

  10. Hmm... Takker, men MSI K8N NEO Platinum Edition S754 nForce3 står ikke omtalt der. Og "value"-minnet til corsair står omtalt som fungerende for andre kort langt nede i tråden. Har du et forslag til et konkret minne jeg bør teste? (Gjerne fra komplett - er begrenset til å kjøpe derfra for nå.) Hvilke timings bør jeg se etter?

  11. Heisann! I går fikk jeg drømmepc'en, satt den møysommelig sammen og skrudde på. Drømmen ble raskt et mareritt da jeg skrudde på pc'en. Joda, strøm og alle vifter går, men pipelyder og svart skjerm er eneste underholdning jeg får. Med minnebrikkene i (både i slot1&2 og 1&3) får jeg "piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipiiiiiiiiiiiiiiiiiipiiiiiiiiiiiiiiiiiiipiiiiiii....". Uten får jeg "piiiiiiiiiiiiiiiiiip piiiiiiiiiiiiiiiiip piiiiiiiiiiiiiiiiiip ...". Begge deler skal etter sigende indikere minnefeil. (Jeg har da også tatt ut grafikkort og cpu, i forsøk på å endre pipene). Noen som har noe forslag? Bytte minne? Til hva? Corsair står på "recommended"-listen til MSI...

     

    Systemet er:

    MSI K8N NEO Platinum Edition S754 nForce3 250GB

    AMD Athlon 64 3200+ 2.0 GHz Socket 754, 1 MB cache

    Corsair Value S PC3200 DDR-DIMM 1024MB Kit w/two matched Value

    Sapphire Radeon X800PRO VIVO

    Samsung SpinPoint P80 160GB S-ATA

    NEC DVD recorder ND-2510A

    Q-Tec Midi tower ATX TL-MD2

    NorthQ Strømforsyning Silent 400W Sort T

    Thermaltake TR2 M6 (K8) Opteron/Athlon64

     

    Hjelp! :scared:

  12. Kan umulig bli noe straffeforfølgelse :

     

    1. Du er for ung.

    2. Du har ingen næringsvirksomhet.

    3. Du angrer så mye at ingen (selv ikke telenor!) kan finne på å straffe deg :)

     

    Tipper du får en "ikke gjør det igjen"-mail snart, og at pappaen din kanskje får en "pass på gutten din"-mail. Dette blir omtrent som når jeg satte fyr på skogen da jeg var liten - relativt skumle konsekvenser, men jeg slapp unna likevel :)

     

    Ville tatt det helt med ro, jeg... (Men ikke så mye at jeg hadde spammet igjen!) :)

×
×
  • Opprett ny...