Gå til innhold

KontRiXx

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KontRiXx

  1. Noen steder på siden til WoW jeg kan lese om patcher/updates som har kommet ?

    En kamerat av meg påsto noe fra forrige update som jeg er sikker på at han tar feil om men jeg vil gjerne sjekke det så vi finner det ut.

    Noen som vet? Et arkiv eller noe sånt

     

    Edit: Sorry hvis det er en post om dette, rakk ikke å sjekke

     

    Edit 2: lol, sorry :p sto øverst på sia. er ikke så mye på den sia :blush:

  2. Bestekameraten min har kjøpt mange ganger og som det blir sagt over med å trade gullet i stedet for å få det i mailen er ikke noe problem. Bare å si du vil ha det sånn. De har også delt opp gullet mange ganger så det ikke blir for mistenkelig.

     

    Det med at du kan fake deg selv er forsåvidt også lett siden vi, dem 3 siste gangene han har kjøpt har vi vært 3 forskjellige som svarer hver gang. Men, du trenger en del info, som navn på character, email, paypal email( hvis du har), å litt sånn diverse. Men fullt mulig

  3. Fra mitt perspektiv er det ett par typer mennesker som spiller WoW:

    De som kjeder seg

    De som leter etter å få ut energien på noe

    De som er avhengig

    De som vil være "sosiale"

    De som syns spillet er gøy og finner det sosialt.

     

    Nå er ikke dette noe dokumentert utsagn som sagt. Det hele er tatt fra min egen betraktning. Personlig klarer jeg maks å spille 10 timer i strekk før jeg må gjøre noe helt annet. Som regel blir det bare 4 (det kan vel være ille nok i seg selv).

     

    Edit: skriveleifer..

    9024695[/snapback]

     

     

    Jeg for min del syns spillet er gøy. Har bedre når det var flere kjentfolk som spilte selvfølgelig men spiller fortsatt litt. Men, får jeg en melding av en kamerat eller vennine som spør om jeg vil bli med å finne på så gjør jeg heller det. I førsten da jeg begynte å spille, spilte jeg hele dagen å natten. Ble avhengig! Men nå har jeg fått roa det ned å spiller da som sagt kun fordi jeg syns det er gøy å kun hvis jeg ikke har bedre å gjøre

  4. Etter raids så pleier jeg å sette opp 2 portals inni hverandre, en til Exodar, en til Shattrath, er alltid like morro å se folk som prøver å komme riktig

     

    Antar det er hevnen for å rolle en klasse som er klassifisert som "water/food vendor" :p

    9025381[/snapback]

     

    Syns det var litt morsomt jeg :!:

  5. Jeg har lv61 Hunter og lv70 Mage, startet nå på en Shaman som er Enhanced speca. Utrolig slakte maskin! Hehe, jeg ville klart gått for en Shaman om jeg var deg.

     

    Da kan du velge, SYK mele dps, ok caster eller healer. Eller en blanding selvf om du vil.

     

    Men pointet er at du har flere valg...du kan dps og heale. Si du går mele og dual wielder deg opp til lv70. Pang så er du gått lei....okay test healer biten og woala en helt ny figur.

     

    Bare min tanke...og det en fjomp oppi her skrev at hunters skal være ubrukelig...vel det viser faktisk hvor lite mange vet. Tillogmed lv70 spillere...men det er en annen historie.

    8998322[/snapback]

     

    det var meg :p

     

    men jeg sier bare hva jeg har hørt å etter å prøvd både en 70 hunter å druid her nå i det siste siden min account er blitt banna for noe jeg ikke har gjort så fikk jeg prøve meg litt hos venner å likte de begge så tar tilbake den å må si jeg har fått et annet syn på druids

×
×
  • Opprett ny...